Косий манікюр - новий тренд в нейл-арті

Щорічно в манікюрі з'являються все нові і нові тренди. Цієї осені порадувала нас нова модна тенденція - косий манікюр. Всього через три години після того, як майстер манікюру Park Eunkyung виклала в соцмережі добірку дизайну нігтів з косим зрізом, він стрімко поширився по всьому світу і став новим модним віянням.

На косий манікюр погодиться не кожна представниця прекрасної статі, навіть незважаючи на модну тенденцію. Але найвідважніші модниці наважаться. Адже в косому манікюрі, проявляється певна оригінальність і ексцентричність. А якщо ж манікюр з косим зрізом ще і декорувати красиво, то нігтики здивують всіх оточуючих своїм модним і стильним виглядом.

Секрет косого манікюру полягає в першочерговому наданні нігтям звичайної форми за допомогою манікюрних інструментів. Лише потім робиться під певним кутом акуратний зріз. У підсумку на нігтиках виходять нерівні краї, при візуальному огляді яких можна розгледіти певну діагональ. Кут зрізу можна регулювати на свій розсуд. При бажанні його можна виконувати глибоким або просто зробити плавний перехід.

При створенні косого манікюру можна використовувати всю свою фантазію. Наприклад, надзвичайно оригінально виглядає на таких нігтях гармонійно підібрані відтінки лаків. Для цього необхідно покрити нігті за допомогою глянцевого або матового лаку, поєднуючи між собою відтінки. Яскрава палітра кольорових лаків дозволить створити на нігтиках екстраординарний витвір мистецтва. А підкреслити надзвичайний манікюр допоможуть блискітки або стрази.

При косому манікюрі акцент слід робити на нижній частині нігтів, залишаючи при цьому верх більш вільним. Тобто на всю поверхню нігтьової пластини необхідно нанести прозорий лак, а починаючи від основи можна намалювати геометричні візерунки або красиві малюнки. Такий дизайн сконцентрує всю увагу на нігтики, відведе погляд від косого зрізу і в цілому зробить манікюр бездоганним.

Косий манікюр дуже красиво виглядає з французьким дизайном нігтів. Для його створення за основу слід взяти стандартну варіацію французького манікюру з смужкою як білого, так і будь-якого іншого відтінку. Щоб додати манікюру трохи ефектності потрібно поміняти стандартну лінію френча на зображення якої-небудь рослини. Такий манікюр зі зрізом буде нагадувати про сувору класику, незважаючи на його незначну зміну у вільному стилі.

Креатива косому манікюру додадуть абстрактні малюнки або ніжне мереживо. Головне - декорувати нігті потрібно в міру. Адже екстравагантний косий манікюр і так виглядає оригінально, а якщо його прикрасити надто наляпаними великими малюнками, то нігті будуть виглядати дуже вульгарно.

Також косий манікюр цілком підходить для новорічного образу, тільки потрібно правильно підібрати відтінок лаку. Найкраще підходить синій або фіолетовий лак, який використовується в якості основи, а потім нігтики декоруються кольоровим френчем або прикрашаються малюнком. Для новорічного косого манікюру підходять сніжинки, кульки і сніговики. Так манікюр буде виглядати святково, незважаючи на його сувору стриманість.

Манікюр з косим зрізом чудово сприймається з квітами. Декорувати нігті можна квітковими бутонами або розкритими квітами. Карколомно на нігтях виглядають лілії, троянди, ромашки і фіалки. Для створення такого дизайну краще використовувати контрастні відтінки лаку. Щоб малюнок не зливався візерунок можна малювати на двох частинах нігтьової пластини.

При створенні косого манікюру не захоплюйтеся занадто звивистими і кривими лініями, оскільки ламані лінії зроблять такий дизайн нігтів недбалим і зіпсує його унікальну красу. Також слід утриматися від надмірного використання страз і блискіток. В косому манікюрі досить трохи прикрасити верхню чи нижню частину нігтьової пластини тоненькою смужкою з страз.

Косий манікюр вийде тільки в результаті кропіткого і тривалого творчого процесу. Адже справжнє мистецтво вимагає багато часу і фантазії, яка знаходиться на межі між стильністю і вульгарністю. Спробуйте і Ви створити такий шедевр у себе на нігтиках.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua