Листові маски - унікальний б'юті-продукт для догляду за шкірою обличчя

Листові (тканинні) маски для обличчя вже давно користуються популярністю у представниць прекрасної статі по всьому світу. Цей б'юті-продукт прийшов до нас з азіатських країн. Кореянки використовують його щодня і всюди - в літаку, в метро, ​​за кермом автомобіля, ну і звичайно ж, у себе вдома. Але що ж зробило листові маски настільки популярними, як правильно їх використовувати для отримання максимального ефекту і які різновиди цього чудо-продукту існують - про все це ми розповімо в даній статті!

Між іншим, найперші тканинні маски застосовувалися ще в Стародавньому Єгипті. Однак їх зовнішній вигляд суттєво відрізнявся від сучасних масок. У давнину такі маски представляли собою тканинні компреси, просочені різноманітними оліями, молочно-медовими сумішами, відварами трав, які, тим не менш, зменшували роздратування і прибирали почервоніння шкіри, живили і зволожували, вирівнювали колір обличчя.

Сучасна листова маска - це одноразова овальна основа з отворами для очей і рота, яка щедро просякнута високоефективною сироваткою і запечатана в поліпропіленовий пакетик. Такий б'юті-продукт нагадує звичайну вологу серветку. Але багато компаній прагнуть виділитися і випускають листові маски з надзвичайно оригінальним дизайном у вигляді кішки, панди, тигриці, мопса і безлічі інших тварин і популярних персонажів.

Листові маски - це прекрасний спосіб за короткий час привести шкіру обличчя в порядок. Такий унікальний продукт - це швидка допомога перед важливою зустріччю після бурхливої ​​ночі, адже всього за 10-30 хвилин можна повністю перетворитися. Також маску можна використовувати ввечері сидячи або лежачи на дивані, щоб зняти з лиця сліди втоми після важкого робочого дня. А ще листова маска - це відмінна знахідка для тих, хто обожнює подорожувати, оскільки такий продукт не вимагає змивання. Всього лише потрібно почекати поки вберуться активні компоненти.

Після застосування листової маски можна отримати точно такий же результат, як після походу в салон краси. Але ж набагато комфортніше, зручніше і дешевше отримати професійний догляд у себе вдома за допомогою чудо-маски.

Звичайно ж, головний плюс листової маски - це її дія, яку вона надає на шкіру. Такі б'юті-продукти містять величезну кількість концентрованої сироватки з корисними компонентами. Поки маска перебуває на шкірі, то активні речовини проникають глибоко в шари епідермісу і вирішують безліч проблем: усувають сухість і стягнутість, зволожують і живлять, борються зі зморшками. Такий ефект не під силу звичайній масці для обличчя.

Щороку косметичні бренди вдосконалюють формули листових масок і випускають все нові і нові їх види.

Ефективність листових масок залежить від їх основи і складу сироватки. Чим гігроскопічніша і еластичніша основа і чим кращий склад сироватки, тим щільніше даний продукт прилягає до шкіри і дає більш дієвий ефект.

Листові маски за основами діляться на:

  • тканинні (бавовняні або з інших волокон);
  • гідрогелеві;
  • біоцеллюлозні.

Тканинні маски

Маски з бавовни та інших волокон найбільш поширені. Незважаючи на невисоку вартість вони чудово вбирають сироватку, вельми легко накладаються на обличчя і не зісковзують з нього. Найчастіше це недорогі маски, але при цьому вони забезпечують хороше зволоження шкірі. Однак тканинні маски досить швидко випаровуються, якщо порівнювати з іншими видами таких б'юті-продуктів.

Рекомендуємо лікувальну тканинну маску на основі натуральної бавовни з магнієм - Cicative Magnesium Sheet Mask від A ' pieu (Корея).

Гідрогелеві маски

Маски на основі гідрогелю більш ефективні, ніж тканинні маски. Вони набагато довше утримують концентрат з сироватки, не дають йому випаровуватися тривалий час, що дозволяє корисним речовинам більш глибоко проникати в шкіру, інтенсивно зволожувати її, помітно відновлювати навіть після разового використання. Гідрогелеві маски миттєво роблять шкіру гладкою, молодою і красивою.

Ці б'юті-продукти рівно і акуратно лягають на обличчя, при цьому щільно прилягають до нього і навіть після висихання не зісковзують. Однак маски на основі гідрогелю вимагають дуже дбайливого використання, оскільки вони досить тонкі і можуть порватися.

Спробуйте прекрасну гідрогелеву маску з чорними перлами - Black Pearl & Gold Hydrogel Mask Pack від Petitfee & Koelf (Південна Корея).

Біоцеллюлозні маски

На думку експертів по догляду за шкірою маски на основі біоцеллюлози - це золотий стандарт для догляду за шкірою. Біоцеллюлоза - це дорогий натуральний матеріал, схожий на вологий гель, який має неймовірно міцну і еластичну структуру. Біоцеллюлозні маски чудово прилипають до обличчя, немов друга шкіра, завдяки цьому корисні компоненти доходять до кожної клітинки і зморшки. Маски на основі біоцеллюлози стимулюють регенеративні процеси і дуже ефективно відновлюють пошкоджену шкіру.

Добре зарекомендувала себе омолоджуюча біоцеллюлозна маска Мікротерапія - Masque Microtherapy 200 від Algoane (Франція), а також біоцеллюлозна зволожуюча маска - Prime Edition Moisture Bio Cellulose Mask від Royal Skin (Корея).

Склади листових масок

При виборі листової маски обов'язково пам'ятайте, що одна і та ж маска підходить не всім. Кожен б'юті-засіб створено для вирішення різних проблем і має різний склад. Тому вибирати такий косметичний продукт потрібно індивідуально, залежно від потреб.

Для сухої шкіри підійдуть маски, до складу яких входять гіалуронова кислота і кераміди. Вони прекрасно зволожують шкіру, надають їй сяйва і свіжості.

Для тьмяної шкіри або шкіри з пігментними плямами підійдуть листові маски на основі вітаміну С, перлового порошку, ніацинаміду і арбутину, які повертають шкірі здорове сяйво, освітлюють, впливають на вироблення меланіну.

Для чутливої ​​або роздратованої шкіри потрібно підбирати маски, просочені протизапальними компонентами, такими як чайне дерево, алое вера, екстракти рослин.

Для жирної шкіри ідеальним варіантом будуть листові маски, до складу яких входять підсушують компоненти: зелений чай, оксид цинку або яблучна кислота.

Для старіючої шкіри з першими зморшками підійдуть маски з ліфтинг ефектом, концентрати яких збагачені колагеном або вітаміном B12.

Для зрілої шкіри підбирайте маски з антивіковим ефектом на основі коензиму Q10, пептидів, жирних кислот, аденозину, маточного молочка, равликового муцина, кореня женьшеню, які більш інтенсивно впливають на шкіру, борються із зморшками і в'ялістю.

Обов'язково при виборі листових масок уважно дивіться на їх склад і враховуйте свою схильність до алергії, оскільки навіть найкращі маски на основі натуральних компонентів (наприклад, меду або цитрусових) можуть викликати алергічну реакцію, якщо Ви маєте непереносимість якогось компонента.

Листові маски мають безліч незаперечних переваг, які важко порахувати. Спробуйте і Ви цей чудо-продукт, порадуйте себе і свою шкіру!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua