Dikson Keiras Urban Barrier Line - нова лінія для догляду за волоссям в суворих умовах мегаполісу

Останнім часом до нас все більше приходить усвідомлення про шкідливий вплив на здоров'я і зовнішній вигляд волосся і шкіри голови забруднюючих речовин, що містяться в повітрі мегаполісів. Смог і дрібний пил, вітер і сонце, стрес і погане харчування завдають шкоди кутикулі і волосяному стрижню в цілому, що призводить до ослаблення і ламкості волосся - і в підсумку збільшується його втрата. Шкіра голови також піддається цим агресивним факторам зовнішнього середовища, стаючи згодом більш чутливою і більш схильною до подразнення і запалення. Звичайні процедури догляду за волоссям стають менш ефективними. В результаті зростає попит на косметичну продукцію, здатну адекватно вирішувати цю проблему.

Вчені італійської компанії Dikson (Діксон) знайшли ефективне рішення даної проблеми, розробивши нову лінію догляду за волоссям для міських жителів - Dikson Keiras Urban Barrier Line.

Лінія Dikson Keiras Urban Barrier Line має три відмінні риси:

  1. В лінію входять засоби для кожного типу волосся: кучерявих, пофарбованих і хімічно оброблених, пошкоджених і т. д.
  2. Продукти лінії максимально безпечні для волосся і шкіри голови, оскільки вони не містять SLS (лаурилсульфат натрію), SLES (лауретсульфат нантрія), кремнію, нафтопродуктів, штучних барвників і ароматизаторів.
  3. Формули засобів лінії засновані на комплексі активних інгредієнтів, які захищають волосся від зовнішнього згубного впливу. Продукти лінії містять екстракт листя касії крилатої, вітамінний комплекс і ультрафіолетові фільтри.

Унікальна лінія Dikson Keiras Urban Barrier Line представлена ​​вісьмома високоефективними серіями.

Daily Use - серія для щоденного використання

Забруднення, зміг і пил - це основні чинники, які щодня шкодять волоссю. Вони роблять його тьмяним, сухим і крихким. До недавнього часу фахівці перукарського мистецтва не рекомендували мити волосся дуже часто, щоб не порушити їх гідроліпідний баланс. Але в наш час правильне щоденне миття просто необхідне, оскільки воно допомагає очистити волосся і шкіру голови від всіх негативних факторів зовнішнього середовища, які зібралися на них за цілий день і вплинули на їхнє здоров'я і зовнішній вигляд.

Однак, щодня мити волосся потрібно за допомогою косметичних засобів, спеціально розроблених для усунення цієї проблеми. Такі продукти представлені в серії Daily Use:

Dikson Keiras Urban Barrier Daily Use Shampoo - надзвичайно ніжний шампунь для всіх типів волосся, ідеально підходить для частого миття, підтримує природний гідробаланс волосся, пом'якшує, зволожує і захищає його від забруднень, смогу і передчасного старіння, а також від ультрафіолетових променів.

Dikson Keiras Urban Barrier Daily Use Conditioner - зволожуючий, заспокійливий кондиціонер для щоденного використання для всіх типів волосся. Він прекрасно зволожує і пом'якшує волосся, надає їм еластичності, захищає від смогу і УФ-променів, омолоджує і бореться з пересиханням, ламкістю і сухістю.

Nourishing - серія для догляду за пошкодженим і сухим волоссям

Сухість волосся і шкіри голови може бути викликана безліччю факторів - гормональним порушенням, дієтичним харчуванням, порушенням вироблення шкірного жиру, а також частим і тривалим використанням агресивних шампунів, впливом надзвичайно високих температур від фена і стайлера, надмірним впливом сонячних променів, хлору в басейнах, морської солі і забруднень повітря. Всі ці фактори як окремо, так і в поєднанні, завдають величезної шкоди волоссю - вони стають сухими і ламкими. Єдиним вирішенням цієї проблеми є використання косметичних засобів для догляду за волоссям, дія яких спрямована на відновлення здорового вигляду виснаженого волосся. Такі продукти представлені в серії Nourishing:

Dikson Keiras Urban Barrier Nourishing Shampoo - шампунь для сухого і пошкодженого волосся, який чудово живить і відновлює волосся, надаючи йому м'якості та блиску, а також захищає від згубного впливу міського повітря і ультрафіолетових променів.

Dikson Keiras Urban Barrier Nourishing Mask - маска для сухого і пошкодженого волосся, яка є ідеальним засобом для живлення і відновлення виснажених пасем. Маска інтенсивно зволожує волосся і захищає від згубного впливу зовнішніх факторів.

Dikson Keiras Urban Barrier Nourishing Serum - сироватка для сухого і пошкодженого волосся на основі масел бабассу, аргани і виноградних кісточок. Цей засіб чудово живить і зволожує волосся, відновлює його життєву силу, надає надзвичайну природну м'якість, шовковистість і підсилює блиск.

Color Protection - серія для догляду за фарбованим волоссям

Пофарбоване волосся потребує особливого догляду. Адже крім впливу зовнішніх забруднюючих факторів мегаполісу на волосся негативно впливає ще й технічна обробка при фарбуванні: їх сушать, пошкоджують і послаблюють. Тому засоби для догляду за фарбованим волоссям повинні мати подвійну дію: створювати захисний бар'єр по всій довжині волосся і шкірі голови, а також містити активні компоненти, що сприяють відновленню волосся, пошкодженого фарбуванням. Такими продуктами є засоби серії Color Protection:

Dikson Keiras Urban Barrier Color Protection Shampoo - відновлюючий шампунь для фарбованого волосся, який інтенсивно живить і зволожує, пошкоджені фарбуванням пасма, а також захищає від забруднень, смогу і УФ-променів.

Dikson Keiras Urban Barrier Color Protection Conditioner - кращий кондиціонер для фарбованого волосся, який надовго зберігає яскравий колір пасем, створює захисний бар'єр від зовнішніх факторів і ультрафіолетових променів, регенерує волосся і шкіру голови, уповільнює їх передчасне старіння.

Dikson Keiras Urban Barrier Color Protection - унікальна маска для фарбованого волосся, яка чудово зволожує, пом'якшує, відновлює пофарбовані пасма, захищає їх від забруднення, смогу і УФ-променів. Після використання маски волосся стає м'яким, шовковистим і блискучим.

Dikson Keiras Urban Barrier Color Protection Oil - суміш олій для догляду за фарбованим волоссям. Поєднання арганової, соняшникової та сандалової олій чудово живить волосся, не обтяжуючи його при цьому, збільшує яскравість і насиченість кольору фарбованого волосся, а також робить йогом'яким, шовковистим і сяючим.

Curly - серія для кучерявого і пористого волосся

Кучеряве волосся більш пористе за своєю структурою, тому воно стає неслухняним, його важко розчісувати і укладати. Щоб завитки виглядали чудово потрібно відмовитися від надто жорстких засобів для догляду за ним і віддати перевагу косметичним продуктам, які максимально зволожують волосся. У цьому допоможуть засоби серії Curly:

Dikson Keiras Urban Barrier Curly Shampoo - шампунь для кучерявого і пористого волосся, який захищає волосся від зовнішніх пошкоджень, відновлює і зволожує локони, роблячи їх пружними, м'якими і наповненими силою.

Dikson Keiras Urban Barrier Curly Mask - відновлююча маска для кучерявого і пористого волосся, яка надає йому еластичності і пружності, запобігає пошкодженню від зовнішніх чинників, оживляє.

Dikson Keiras Urban Barrier Curly Fluid Glaze - сироватка-термозахист для кучерявого і пористого волосся зі зволожуючим ефектом, робить завитки м'якими, еластичними, пружними і сяючими.

Smoothing - серія для догляду за неслухняним волоссям

Неслухняне волосся не тільки кучеряве, а й те, яке піддавалося фарбуванню і хімічній завивці, а також те, яке постійно піддається високим температурам від використання фена і стайлера. Таке волосся стає сухим, ламким, тьмяним і грубими на дотик, схожими на солому. Для відновлення неслухняного волосся була розроблена серію Smoothing, яка представлена ​​такими засобами:

Dikson Keiras Urban Barrier Smoothing Shampoo - спеціальний шампунь для розгладження неслухняного волосся, який інтенсивно зволожує його по всій довжині. Після використання даного засобу волосся стає слухняним, гладкими, м'яким і шовковистим.

Dikson Keiras Urban Barrier Smoothing Mask - чудова маска для розгладження волосся, яка захищає його від міського повітря, інтенсивно живить і зволожує, робить м'яким, шовковистим і слухняним.

Dikson Keiras Urban Barrier Smoothing Oil - унікальне поєднання олій для розгладження неслухняного волосся. Засіб чудово живить і приборкує волосся, не обтяжуючи його при цьому. Волосся стає м'яким, гладким і сяючим.

Blonde Hair - серія для догляду за світлим волоссям

Світле волосся потребують особливого догляду, будь то натуральний колір волосся або отриманий після фарбування. Воно схильне до крихкості і ламкості. Також при неправильному догляді світле волосся може пожовтіти. Тому блондинкам потрібно піклуватися про своє волосся по-особливому. Кращим варіантом будуть зволожуючі і живильні засоби для догляду з активними компонентами, що збережуть яскравість і блиск світлого волосся. Такими продуктами є засоби серії Blonde Hair:

Dikson Keiras Urban Barrier Blonde Hair Shampoo - шампунь для світлого волосся, який нейтралізує жовтизну на натуральному світлому, знебарвленому, мелірованому або пофарбованому в світлий колір волоссі. Також шампунь пом'якшує і живить волосся, відновлює його блиск, захищає від смогу і міського пилу.

Dikson Keiras Urban Barrier Blonde Hair Mask - інноваційна маска для світлого волосся, яка захищає волосся від пагубного впливу навколишнього середовища, відновлює, зволожує і живить його, нейтралізує жовтизну, надає м'якості та блиску.

Anti-Dandruff - серія засобів для боротьби з лупою

Лупа - це стан шкіри голови, який проявляється у вигляді білястих і сухих лусочок біля основи волосся. Така проблема досить поширена. Вона викликає збентеження і навіть проблеми з самооцінкою у багатьох людей. Для відновлення фізіологічного балансу шкіри голови і надання волоссю здорового виду була розроблена серія Anti-Dandruff:

Dikson Keiras Urban Barrier Anti-Dandruff Shampoo - балансуючий шампунь від лупи, який захищає волосся від зовнішнього забруднення і сонячних променів, володіє вяжучою і антисептичною дією, усуває лупу, відновлює фізіологічний баланс волосся і шкіри голови, роблячи їх чистими і помітно здоровими.

Loss Remedy - серія для догляду за випадаючим волоссям

Випадання волосся - це нормальний фізіологічний процес. Однак випадання волосся може збільшуватися через низку факторів: зміна пір року, стрес, різка зміна температури повітря. Якщо у Вас є схильність до цієї проблеми, то потрібно зосередитися на профілактиці протягом року. А якщо проблема вже є, то подбати про цілеспрямоване лікування. Серія Loss Remedy створена для комплексного догляду і лікування випадіння волосся:

Dikson Keiras Urban Barrier Loss Remedy - енергетичний шампунь проти випадіння волосся і стимулювання його росту, який захищає, очищає, відновлює і зміцнює ослаблене волосся.

Dikson Keiras Urban Barrier Line Loss Remedy - ампульний засіб проти випадіння волосся і стимулювання його росту, який інтенсивно відновлює волосся, наповнює його енергією і життєвою силою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua