Soap Brows - новий б'юті-тренд, що б'є рекорди популярності

Брови завжди вважалися значущою частиною будь-якого макіяжу. У 90-х і 2000-х домінували тоненькі брови з високим округлим вигином. Але десять років тому мода різко змінилася - і в тренді стали густі і пишні брови. Всі модниці, які вискубували їх роками, стали відновлювати природні форми. І ось знову зміни, новий б'юті-тренд 2019-2020, який підірвав соцмережі своєю простотою і б'є рекорди популярності, - брови Soap Brows. що ж це таке і як домогтися модного ефекту, ми поділимося сьогодні з Вами.

Soap Brows ( «мильні брови») - це бездоганно укладені брови за допомогою спеціального мила для брів. Що найцікавіше, більшість візажистів вже давно укладали брови милом, завдяки його сильної фіксації на цілий день, простоті у використанні і доступності. Мейнстрімом Soap Brows зробили б'юті-блогери з соцмереж, виклавши кілька фотографій на своїх сторінках.

Техніка Soap Brows допомагає пухнастим бровам дуже швидко надати пристойний вигляд, а від природи негустим бровам - максимально природного вигляду. До того ж, для створення Soap Brows абсолютно не потрібні якісь спеціальні навички, зусилля і багато часу.

Яке мило підійде для Soap Brows

Для Soap Brows не кожне мило підійде. Дуже важливо при виборі мила враховувати вміст у його складі гліцерину. Гліцеринове мило має відносно низький pH, завдяки чому ризик роздратування шкіри зводиться до нуля. Кращим варіантом для створення Soap Brows є прозоре мило, оскільки воно не залишає білуватий наліт на волосинках брів. Крім того, спеціальне мило для брів стали випускати і деякі косметичні компанії, підхопивши хвилю модного віяння.

Звичайний гель для брів для Soap Brows не підходить, так як не має тривалої фіксації і не дасть бажаного ефекту, через водну основи.

Як зробити Soap Brows

У техніці створення «мильних брів» нічого складного немає. Просто необхідно змочити веретеноподібну кисть, яку часто можна зустріти зі зворотного боку олівця для брів, і зачесати брови догори, а потім зафіксувати їх за допомогою мила, наносячи його тоненькими шарами. Візажисти рекомендують використовувати не воду, а косметичну серпанок-спрей, яка допоможе додатково зафіксувати брови.

Власницям рідких або тонких брів необхідно додати трошки кольору за допомогою перманентного барвника або хни. Це візуально зробить брови більш наповненими і яскравими.

На жаль, Soap Brows мають кілька недоліків. Перш за все, мило і тональна основа - це не саме вдале поєднання, оскільки при їх зіткненні виходить не дуже привабливий вигляд. Тому потрібно надзвичайно акуратно створювати Soap Brows. Також ворогами для «мильних брів» є піт, волога і крапельки дощу. Якщо вони з'єднаються з милом і стечуть в очі, то не минути почервоніння і сильного дискомфорту. Крім цього, часте використання звичайного мила може викликати сильне подразнення шкіри. Тому не варто щодня робити таку укладку брів.

Soap Brows - це модна техніка, яка допоможе Вам зрідка дивувати оточуючих!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua