Гоммаж для обличчя - дбайливий догляд за Вашою шкірою!

Щодня омертвілі клітини шкіри скупчуються на її поверхні. Через порушення природного процесу відлущування, в результаті неправильного очищення, згубного впливу навколишнього середовища, нестачі вітамінів або стресів, шкіра обличчя стає тьмяною, сірою, млявою. Крім цього, здатність шкіри самостійно звільнятися від ороговілих клітин зменшується і з віком. Допомогти шкірі здатна процедура пілінгу, яка доступна різноманітними способами. Відлущити шкіру можна за допомогою кислот, ферментів, ензимів, механічним методом і навіть з допомогою ультразвуку. Однак самим дбайливим, нетравматичним і делікатним видом пілінгу є гоммаж.

Гоммаж - це щадний косметичний засіб для дбайливого відлущування шкіри обличчя від ороговілих клітин, очищення пор і видалення забруднень, а також для одночасного живлення, інтенсивного зволоження і пом'якшення навіть найглибших шарів епідермісу.

Гоммаж - це новинка в індустрії краси. Він ідеально підходить для чутливої ​​і тонкої шкіри, оскільки впливає надзвичайно ніжно. Гоммаж можна використовувати тим, кому протипоказаний хімічний пілінг.

Гоммаж має гелеподібну або кремоподібну текстуру, ніжної однорідної консистенції. Даний косметичний засіб при нанесенні вбирається всередину пор, розщеплює бруд, пил, шкірний жир і виводить їх назовні. Через кілька хвилин утворюється плівка, яка з легкістю скочується з поверхні шкіри разом з усіма забрудненнями і ороговівшими клітинами. Гоммаж - це пілінг делікатного впливу, що не заподіює ніякої шкоди навіть самій вразливій, надчутливій ​​шкірі. Результат використання очищуючого гоммажу видно відразу.

Переваги гоммажа

  1. Ніжне і глибоке очищення - комбінований вплив делікатних ексфоліантів усуває всі види забруднень: залишки декоративної косметики, себум в порах, мікрочастинки пилу і бруд.
  2. Шовковистість і бархатистість шкіри - завдяки злущуванню верхнього ороговілого шару, шкіра набуває свіжості і гладкості, стають менш помітними розширені пори, дрібні зморшки і чорні точки.
  3. Вирівнюється тон шкіри - компоненти гоммажа живлять шкіру і підсилюють дію інших косметичних засобів для догляду, в результаті чого вирівнюється колір обличчя.
  4. Пружність і тонус шкіри - дбайливе очищення і м'який масаж стимулюють відновлювальні процеси, що позитивно позначається на тонусі і загальному стані шкіри, зменшуються ознаки набряклості.
  5. Універсальність - гоммаж можна використовувати для будь-якого типу шкіри, немає сухості, стягнутості, роздратування і дискомфорту. Необхідно тільки підібрати оптимальну кількість процедур в тиждень, спираючись на індивідуальні особливості і потреби.

Чим гоммаж відрізняється від скрабу?

Гоммаж, як і скраб, призначений для глибокого очищення шкіри, видалення забруднень і відмерлих клітин, а також для підготовки шкірного покриву до подальшого догляду. Гоммаж на відміну від скрабу не містить в своєму складі твердих абразивних частинок, а в скрабі вони обов'язково повинні бути присутніми, до того ж різного розміру, для механічного відлущування шкіри. Скраб - це традиційний і ефективний вид пілінгу, однак після його використання можуть виникнути мікроскопічні пошкодження на шкірі. Гоммаж працює так само, як скраб, але очищає шкіру більш дбайливо за допомогою максимально м'яких абразивів і при цьому доглядає за нею, тому його можна використовувати більш частіше. До того ж, до складу гоммажа можуть входити природні компоненти, які підсилюють відновлення шкіри і захищають її, в результаті чого шкіра виглядає сяючою і свіжою.

Для отримання більш вираженого результату від використання скрабу, шкіру необхідно попередньо розпарити. А гоммаж не вимагає спеціальної підготовки.

Такі унікальні особливості гоммажа роблять його не просто косметичним продуктом для пілінгу, а вельми ефективним багатофункціональним засобом. Гоммаж чудово доповнить базову очищувальну процедуру і посилить дію основного догляду.

Правила використання гоммажу для обличчя

Гоммаж необхідно наносити на попередньо очищену шкіру, розподіляючи його масажними круговими рухами. Обов'язково потрібно уникати області навколо очей. Через кілька хвилин даний відлущуючий засіб вбереться в шкіру і повністю висохне, утворивши плівку. Далі по напрямку масажних ліній гоммаж слід видалити змоченими у воді пальцями скочуючими рухами. Для уникнення розтягування шкіри, іншою рукою необхідно притримувати її.

Якщо на шкірі залишилися залишки засобу, то їх можна змити водою. Також гоммаж рекомендується змивати водою, якщо на шкірі є запалення або купероз.

Як і будь-який інший засіб для пілінгу, гоммаж «оголює» шкірний покрив, тому прекрасним доповненням для нього стане зволожуюча маска.

Після використання гоммажу шкіра стає м'якою, свіжою, еластичною і доглянутою. Однак після такої процедури пілінгу шкіру особливо потрібно берегти від сонячних променів, сильного вітру та морозу.

Кращі гоммажі для обличчя:

Muse Illuminating Gommage від Christina (Ізраїль) - чудовий відлущуючий гоммаж для сяйва шкіри, який ефективно усуває ороговілі клітини, вирівнює і заспокоює шкірний покрив, нейтралізує токсини і вільні радикали, стимулює мікроциркуляцію. Даний засіб зробить шкіру чистою, сяючою і свіжою.

Aroma Cleanse Exfoliating Cream від Decleor (Франція) - очищающий гоммаж з кремоподібною текстурою, який ефективно і дбайливо очищає шкіру від відмерлих клітин і забруднень, роблячи її м'якою, шовковистою, зволоженою, підтягнутою та свіжою.

Effectivity Caviar & Pearl Peeling від Anubis (Іспанія) - чудовий пілінг-гоммаж з екстрактом ікри і перловою пудрою, який надзвичайно бережно відлущує шкіру, відновлює, заспокоює, живить і зволожує її, а також стимулює вироблення колагену і еластину. Після використання даного гоммажу шкіра стає гладкою, м'якою, шовковистою, доглянутою і сяючою.

Fresh Peeling Gommage With Vitamin E від Christina (Ізраїль) - пілінг-гоммаж з вітаміном Е для глибокого очищення шкіри і вирівнювання її поверхні. Цей унікальний засіб стимулює обмінні процеси шкірного покриву, істотно збільшує еластичність шкіри і відновлює її, а також ефективно захищає від згубного впливу вільних радикалів. Даний гоммаж на 100% гіпоалергенний, що підтверджують клінічні дослідження.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua