Бустер для обличчя - косметичний засіб нового покоління!

Вже кілька років серед представниць прекрасної статі набирає популярності абсолютно новий б'юті-засіб - бустер. Багато хто думає, що це звичайна сироватка, яку маркетологи, змінивши назву, хочуть продати подорожче. Але чи так це? Або ж бустер для обиччя - це косметичний продукт нового покоління? Давайте розберемося.

Що таке бустер

Як і більшість останніх новинок, бустер потрапив на ринок краси зі Сходу. Корейці вирішили створити абсолютно новий засіб для догляду за шкірою обличчя, який би максимально підсилював ефект кремів і масок.

У перекладі з англійської мови бустер - це підсилювач або прискорювач. Бустер - це косметичний засіб, який збільшує дію від продуктів для основного догляду або прискорює їх ефект. Ця б'юті-новинка допомагає активним речовинам звичних косметичних засобів працювати набагато швидше і відразу за призначенням.

Бустер - це щось середнє між кремом і сироваткою для обличчя. Бустер, як і крем, здатний утримувати вологу в шкірі, але при цьому він має більш невагому текстуру. А якщо порівняти з сироваткою, то бустер здатний проникати в більш глибокі шари шкіри, містить більш високу концентрацію діючих компонентів, а також його можна використовувати в якості самостійного засобу.

Ніжна невагома консистенція бустера дозволяє поєднувати його з іншими косметичними продуктами, підсилюючи ефект від їх використання. Для цього необхідно додати всього лише кілька крапель бустера в сироватку, маску або крем, в результаті чого звичайний косметичний засіб перетворитися в найпотужнішу терапевтичну зброю націленої дії.

Також бустер можна нанести на обличчя перед застосуванням крему. В такому випадку ця б'юті-новинка «проведе» активні компоненти крему в міжклітинний простір шкіри і змусить їх працювати набагато ефективніше, ніж звичайно.

Види бустерів

На косметичному ринку бустери представлені в рідкому, маслянистому і гелеподібному вигляді.

Бустери на водній основі можна використовувати як самостійно, так і поєднувати зі зволожуючим косметичним продуктом на водній основі. Маслянисту б'юті-новинку рекомендується використовувати з косметикою на масляній основі. Відповідно гелеобразний бустер краще діє із засобами з гелевою текстурою. При неправильному поєднанні косметичних продуктів шкіра не отримає необхідного догляду.

На європейському ринку косметики крім назви «бустер» (booster) на упаковках засобів можна побачити позначки «бустер-сироватка» (booster serum) і «бустер-концентрат» (booster concentrate). Фактично всі ці косметичні продукти складаються зі суперконцентрата поживних компонентів, дія яких практично рівнозначна, але з невеликою відмінністю:

  • Бустер в чистому вигляді - це провідник, який необхідно наносити перед засобом для основного догляду, тобто його потрібно завжди комбінувати з іншими косметичними продуктами.
  • Бустер-концентрат - це максимально насичений б'юті-засіб нового покоління, який можна наносити як самостійно, так і перед використанням уходового косметичного продукту. Бустер-концентрат рекомендується застосовувати як складову програми відновлення шкіри в нічний час.
  • Бустер-сироватка - засіб з невагомою консистенцією, яка майже не відчувається на шкірі. Даний косметичний продукт ідеально підходить для використання в денний час в якості самостійного засобу або в комплексі з основними продуктами для догляду за шкірою обличчя.

Як правильно підібрати бустер

Головною відмінністю між бустерами є їх призначення. Як і засоби для основного догляду бустери працюють для отримання певного результату: омолодження, боротьби з акне, зволоження, тонізації, усунення пігментації і т.д.

При підборі бустера необхідно враховувати проблеми шкіри, а також активні компоненти з якими він може поєднуватися. Діючі речовини б'юті-новинки не повинні конфліктувати з активними компонентами косметичного продукту для основного догляду, ефективність якого необхідно посилити. Також в залежності від складових речовин бустера, результат від використання може бути миттєвим або пролонгованим.

Бустер з вітаміном C додасть шкірі обличчя гарний рівномірний тон і запобіжить куперозу. Гіалуронова кислота в складі бустера прекрасно зволожить шкіру, а ретинол - сповільнить процес старіння і усуне пігментацію.

Сьогодні величезною популярністю користуються бустери з пробіотиками - живими корисними мікроорганізмами, які при правильному дозуванні надають оздоровлюючий ефект шкірі. Вважається, що мікроорганізми на поверхні шкіри сприяють її здоровому вигляду. При порушенні мікрофлори епідермісу з'являються висипання, запалення і надлишкова сухість. Такі проблеми вирішує бустер з пробіотиками. Він підтримує оптимальний баланс мікроорганізмів на поверхні шкіри. Бустер з пробіотиками насичує шкіру різноманітними корисними речовинами.

Існують навіть бустери, які призначені для ін'єкційного використання. Така процедура називається бустер-ревіталізація. Вона передбачає введення в глибокі шари шкіри обличчя і підшкірну клітковину певної концентрованої дози гіалуронової кислоти з факторами росту або пептидами, які заповнюють зморшки, надаючи обличчю підтягнутого і молодого виду.

Коли застосовувати бустер

Інтенсивний догляд за шкірою обличчя спільно з бустером особливо актуальний після перенесених стресів або хвороби. Бустер рекомендується застосовувати при астенії, сухості шкіри і блідому тоні обличчя. Даний б'юті-засіб необхідно використовувати курсами. Як тільки шкіра відновиться, необхідно дати їй перепочити і тимчасово зупинити застосування бустера.

Протипоказання до використання бустера

Бустер не рекомендується застосовувати тим, у кого запальні висипання на шкірі з'являються часто. Також не потрібно зловживати бустером алергікам, оскільки висока концентрація активних речовин може викликати алергію. Тому перш, ніж перший раз нанести бустер на обличчя слід протестувати його на невеликій ділянці шкіри на руці.

ТОП-5 бустерів

Formule Merveilleuse Booster від Academie (Франція) - бустер для обличчя, який є революційним косметичним продуктом, що складається з концентрату з 57 активних компонентів. Всього лише одна крапля бустера живить шкіру на клітинному рівні, нормалізує клітинний метаболізм. Цей ефективний засіб для догляду здатний доставити поживні компоненти в глибокі шари шкіри, зволожує і відновлює її. В результаті шкіра обличчя стає свіжою і сяючою.

MD Restoring Retinol Booster від Image Skincare (США) - відновлює бустер з ретинолом, який інтенсивно бореться з ознаками старіння шкіри. Даний косметичний засіб оснований на високій концентрації ретинолу, антиоксидантів і ефірних олій, які глибоко зволожують шкіру, насичують її вітамінами, а також нейтралізують шкідливий вплив вільних радикалів. В результаті шкіра обличчя набуває свіжий і сяючий вигляд.

Vital C Hydrating Water Burst від Image Skincare (США) - зволожуючий бустер, який призначений для інтенсивного зволоження шкіри обличчя. Бустер має легку гелеву текстуру, завдяки якій активні компоненти швидко проникають в глибокі шари шкіри, зволожуючи, тонізуючи і насичуючи її вітамінами. Після використання даного засобу шкіра стає здоровою і сяючою, повертається її молодість і свіжість.

Skin Energy Boosting Emulsion від The ​​Oozoo (Корея) - інноваційна енергезуюча емульсія-бустер для надання пружності шкірі обличчя. Даний косметичний продукт проникає в глибокі шари шкіри, інтенсивно зволожуючи і живлячи її. Бустер має легку текстуру, завдяки якій миттєво всмоктується, не залишаючи при цьому жирних слідів і неприємного відчуття липкості. Цей унікальний засіб також ефективно усуває сухість шкіри, заспокоює її, надає сяйва і рівномірного тону.

Polivitaminic Antioxidant Booster від Anubis (Іспанія) - вітамінізуючий антиоксидантний бустер для всіх типів шкіри. Засіб чудово живить, розгладжує, пом'якшує, відновлює і омолоджує шкіру обличчя, насичуючи її вітамінами і зволожуючи на тривалий час. Бустер робить шкіру пружною і еластичною, освітлює гіперпігментацію і зменшує вираженість ознак фотостаріння. До того ж, цей унікальний продукт чудово захищає шкіру від згубного впливу зовнішніх факторів і вільних радикалів, запобігає зневодненню, сухості і передчасного старіння шкіри. При систематичному застосуванні вітамінізуючого бустера шкіра набуває гладкість, зволоженість, шовковистість і сяйво.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua