Косметика з муцином равлика - чудодійна новинка в б'юті-індустрії!

На сьогоднішній день в б'юті-індустрії величезною популярністю користується косметика з екзотичними природними компонентами. Так новим трендом став равлик, який з ресторанів і городів стрімко переповз на косметичний ринок, де викликав справжній фурор. Муцин равлика - один з найбільш затребуваних компонентів косметики. По всьому світу представниці прекрасної статі скуповують креми і сироватки з цим чудо-інгредієнтом в надії отримати миттєве омолодження на тривалий термін. Але чи настільки ефективний муцин равлика? Давайте розглянемо докладніше.

Що таке муцин равлика

Муцин равлика (равликовий слиз) - складний білок глікопротеїн, який був відкритий на початку минулого століття фермером Баскуньяна з Чилі. Він був власником ферми з вирощування екологічно чистих равликів для французьких ресторанів і підмітив, що у його працівників навіть зрілого віку шкіра рук дуже гладка і має молодий вид. Також він помітив, що дрібні подряпини і пошкодження шкіри у співробітників гоїлися набагато швидше, ніж у інших.

Це спостереження викликало величезний інтерес вчених по всьому світу. Вони стали активно досліджувати муцин равлики і в результаті виявили його унікальні властивості. Так з'явилися і перші компанії з виробництва равликового слизу.

Багато хто думає, що можна зловити равлика в саду або придбати якогось екзотичного і пустити його ковзати по шкірі в очікуванні дива, як це роблять в деяких салонах краси! Але не все так просто.

По-перше, це дуже небезпечно для шкіри, оскільки звичайні равлики є переносниками багатьох захворювань і паразитів. А ось фермерські равлики проходять суворий ветеринарний контроль і для косметичних засобів беруть відфільтрований екстракт равликового слизу.

По-друге, равлики виділяють два види слизу. Один слиз полегшує пересування і ковзання равлика, але при цьому такий слиз не містить корисних елементів в тій концентрації, яка необхідна для омолодження шкіри. Другий вид равликового слизу виділяється в стресові моменти або для загоєння ран і пошкоджень панцира. Саме цей вид слизу використовується у виробництві косметичних засобів.

По-третє, найціннішим равликовим муцином, що містить колаген, є тільки лиш слиз середземноморських равликів Helix Aspera Maxima і Helix Aspera Muller.

Якість равликового слизу залежить від безлічі факторів: дотримання температурного режиму, раціону харчування равликів, сезону і способу відбору муцину. Тому не треба дивуватися, якщо два креми з муцином равликів мають абсолютно різну дію.

Також пам'ятайте, що косметика з равликовим слизом не може бути дешевою, оскільки виробництво і синтез чудодійного муцину - дуже дорогий і витратний процес. Всі косметичні засоби на основі цього унікального компонента відносяться до преміум-сегменту.

Ще слід зазначити, що равлики, які спеціально вирощуються на фермах для отримання муцину для косметики, не гинуть і не страждають в процесі відбору слизу.

Існує кілька методів відбору слизу равликів: хімічний, механічний і фізіологічний. Відразу ж після відбору равликів повертають назад на ферму, а їх слиз фільтрують - повністю висушують від води вакуумним способом для отримання високоякісного екстракту слизу. Так з 1 кг равликового слизу виділяється всього лише близько 7 грам концентрованого муцину у вигляді білого порошку.

Користь муцину равлика

Муцин равликів - це джерело корисних речовин: алантоїну (звужує пори), еластину і колагену (відповідають за пружність і еластичність), гліколевої кислоти (відлущує відмерлі клітини) і гіалуронової кислоти (допомагає боротися з сухістю, надаючи шкірі гладкості і сяйва) , вітаміну A (бореться із запаленнями), вітаміну C (підвищує пружність шкіри), вітаміну E (запобігає появі зморшок), пептидних антибіотиків (борються з акне і омолоджують шкіру), а також безлічі амінокислот таких, як лізин, треонін, метіонін, лейцин, фенілаланін, ізолейцин, валін, триптофан, гістидин, аргінін.

Косметичні засоби з муцином равликsd інтенсивно зволожують шкіру, повертають їй здоровий відтінок, омолоджують і активізують регенерацію.

Шкіра людей на пошкодження відразу ж реагує роздратуванням і запаленням, а равлик в такому випадку виділяє слиз з антимікробними пептидами і антиоксидантами, які прискорюють процес регенерації. Саме тому муцин часто використовується в косметичних продуктах для проблемної шкіри.

До того ж, муцин равликів стимулює роботу фібропластів, які відповідають за виробництво волокон колагену і еластину. Крім цього, равликовий слиз допомагає шкірі протистояти агресивному впливу вільних радикалів, які згубно впливають на клітини.

Поєднання муцину равликів з пептидами в одному косметичному засобі, робить його справжнім еліксиром молодості, при цьому і вартість такої косметики збільшується в кілька разів.

Креми і сироватки з равликовим слизом істотно поліпшують зовнішній вигляд шкіри, роблять її гладкою і пружною, зменшують кількість і глибину зморшок, очищають клітини від токсинів, регенерують і зволожують, покриваючи шкіру легкою невидимою плівкою, яка чудово затримує вологу, при цьому пропускає кисень і дозволяє шкірі дихати. До того ж, косметичні засоби з муцином равликів чудово усувають запалення і лущення.

Кому підходить косметика з муцином равлика?

Косметичні засоби з равликовим слизом в першу чергу підходять тим представницям прекрасної статі, які мають проблеми зі шкірою: акне, висипання і закупорені пори.

Косметика з муцином равлика прекрасно підходить для чутливої ​​і сухої шкіри, оскільки чудово регенерує і зволожує її.

Особливо актуальна косметика зі слизом равликів для власниць шкіри з ознаками старіння. Такі засоби ефективно борються зі зморшками, живлять і підтягують шкіру.

Правила використання косметики з равликовим слизом

При підборі косметичної продукції з муцином равликів враховуйте свій тип шкіри. Виробники випускають лінії як для жирної та комбінованої шкіри обличчя, так і для сухої і нормальної.

Після використання сироватки або ампульного засобу зі слизом равлика обов'язково нанесіть зволожуючий крем, щоб уникнути відчуття стягнутості шкіри. Це особливо важливо в холодну пору року. Однак в разі застосування крему з високою концентрацією равликового муцину (92%), додатково зволожуючий засіб наносити не треба.

Для отримання максимально позитивного ефекту від використання косметики з равликовим слизом рекомендується використовувати її курсами по 1-1,5 місяців 3-4 рази на рік або ж двічі на тиждень, але при цьому на постійній основі.

Косметичні засоби з муцином равлика необхідно наносити на шкіру тонким шаром в малій кількості, оскільки надлишок такого унікального компонента може дуже сильно наситити шкіру, що активізує виділення шкірного жиру.

Вся косметика з равликовим слизом має неповторну в'язку текстуру. Тому слід пам'ятати, що засоби з муцином равлика не рекомендується використовувати перед створенням макіяжу, оскільки через особливу текстури равликового продукту тональний крем почне скочуватися з шкіри. Найкраще наносити косметичний засіб з муцином равлики на ніч. Але, якщо необхідно в якості терапії використовувати косметику з равликовим слизом вранці, то тоді слід почекати півгодини і тільки потім наносити декоративну косметику.

Протипоказання до муцину равлики

Засоби з муцином равлика не рекомендується використовувати при алергії на даний компонент. Тому перед використанням косметики зі слизом равлика необхідно невелику її кількість нанести на маленьку ділянку шкіри на зап'ясток руки і простежити за реакцією протягом доби. Якщо за цей період не виникло неприємних відчуттів і алергічних проявів, то можна спокійно використовувати засіб з равликову муцином.

Косметика зі слизом равлика

Сьогодні колосальною популярністю користуються косметичні продукти з муцином равликів від корейських виробників. Багато представниць прекрасної статі віддають перевагу таким засобам:

Advanced Snail 92 All In One Cream від CosRX (Корея) - універсальний високоефективний крем з муцином равлика (92%), який проникає в найглибші шари шкіри, відновлюючи її зсередини. Активні компоненти крему спільно з муцином комплексно впливають на шкіру, глибоко зволожуючи її, вирівнюючи рельєф і тон. До того ж, крем активізує обмінні процеси в шкірі, зменшує роздратування, звужує пори, заспокоює, підвищує еластичність, живить, пом'якшує, відновлює і омолоджує шкіру.

Snail Egf Perfect Gel Cream від Secret Skin (Корея) - крем-гель на основі муцину равлика для щоденного догляду за шкірою обличчя. Засіб має легку ніжну текстуру, яка швидко вбирається, наповнюючи клітини шкіри корисними компонентами. Крем-гель чудово відновлює шкіру, сповільнює її в'янення, розгладжує зморшки і запобігає формуванню нових. Також цей унікальний засіб глибоко зволожує, живить, розгладжує, пом'якшує і омолоджує шкіру, робить її пружною і еластичною, вирівнює рельєф і тон, освітлює пігментні плями і загоює пошкодження. При систематичному застосуванні крем-гелю шкіра омолоджується, підтягується, стає гладкою і сяючою.

Milky Piggy Glutinous 80% Mask Snail Cream від Elizavecca (Корея) - відновлююча крем-маска з равликовим муцином, яка на клітинному рівні омолоджує і регенерує шкіру, збільшує її пружність, розгладжує зморшки і запобігає виникненню нових. Крім цього, даний косметичний засіб прекрасно зволожує і освітлює шкіру, робить її більш гладкою і рівною, усуває запалення, висипання, акне і вугри, а також проявляє антиоксидантну дію.

Snail Soothing Gel від Royal Skin (Корея) - заспокійливий гель з муцином равлика і 24-каратним золотом. Цей унікальний косметичний засіб ефективно і надзвичайно дбайливо доглядає за шкірою, миттєво усуває сліди втоми, роздратування, запалення і почервоніння на шкірі, а також чудово заспокоює її, уповільнює старіння і омолоджує, активізуючи синтез колагену і еластину. При регулярному застосуванні вирівнюється тон і рельєф шкіри, розгладжуються зморшки, освітлюються пігментні плями, звужуються пори, зникають сліди від акне. В результаті шкіра стає більш молодою, доглянутою, підтягнутою, неймовірно гладкою, м'якою і здоровою.

Спробуйте і Ви високоякісну косметику з равликовим муцином і оцініть її чудодійний ефект!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua