Чорна ікра в косметиці - вишуканий делікатес для шкіри обличчя!

Над збереженням молодості, пружності і сяйва шкіри безперервно працюють кращі косметологи-технологи найвідоміших світових косметичних компаній. Вони без втоми створюють все нові і нові формули препаратів, які покликані боротися з віковими змінами шкіри обличчя. Однак, як би наполегливо вони не працювали, натуральні компоненти за своєю ефективністю набагато перевершують будь-які інші розробки. Екстрактами рослин, витяжками з морських водоростей, ефірними оліями сьогодні вже нікого не здивувати, незважаючи на користь для шкіри цих речовин. Представниці прекрасної статі хочуть якогось особливого інгредієнта в косметиці, який здатний не просто поліпшити стан шкіри, а реально повернути час назад. Для таких вимогливих клієнток до складу косметичних засобів стали додавати ефективні екзотичні компоненти: зміїну отруту, муцин равлика і чорну ікру, про високу ефективність в антивікової косметиці якої ми сьогодні розповімо.

Історія появи чорної ікри в косметиці

Першим новатором, яка зважилася перенести кулінарний делікатес в косметику, була француженка Ingrid Millet (Інгрід Міллєт). Вона в 1964 році відвідала фабрику з виробництва чорної ікри, де помітила, що у робітниць зрілого віку на обличчі було безліч зморшок, а от шкіра рук виглядала набагато молодше, вона була ніжною, пружною, м'якою і гладкою. Цей факт дуже здивував і зацікавив Міллєт. Заповзятлива француженка вирішила провести незалежні наукові дослідження в Паризькому Інституті косметології, щоб вивчити властивості чорної ікри, в результаті яких з'явилася перша в світі лінія косметичних засобів на основі екстракту чорної ікри. З того часу і по сьогоднішній день косметика з чорною ікрою є однією з найпопулярніших серед представниць прекрасної статі.

Користь чорної ікри для шкіри

Косметика на основі чорної ікри - це якщо не панацея, то надзвичайно ефективний омолоджуючий засіб для шкіри. Найчастіше для виробництва косметики використовують чорну ікру білуги, осетра і севрюги (хоча і червона, і інша ікра має не менш корисні властивості).

Чорна ікра - дорогий і досить рідкісний компонент косметичних засобів. Її вартість перевищує вартість червоної ікри більш ніж в 10 разів, оскільки осетрові риби менше нерестяться, ніж риби лососевих порід, та й з кожним роком знижується популяція осетрових.

Кожна дорогоцінна чорна ікринка - це справжнє джерело корисних речовин для молодості і краси шкіри обличчя. Чорна ікра багата на:

  • незамінні амінокислоти - відмінний будівельний матеріал для клітин шкіри, який не синтезується в організмі. Вони повинні надходити з продуктами харчування або за рахунок використання косметичних засобів;
  • поліненасичені жирні кислоти (Омега-3 і Омега-6) - покращують кровообіг в шкірному покриві і захищають шкіру від негативного впливу вільних радикалів;
  • мінерали і мікроелементи (залізо, йод, калій) - активізують регенерацію клітин шкіри і стимулюють обмінні процеси;
  • вітамін А - регенерує, підтягує, розгладжує шкіру, а також захищає її від ультрафіолетових сонячних променів;
  • вітаміни групи B - позитивно впливають на кровообіг і обмінні процеси в клітинах шкіри, оновлюють її, покращують стан, зміцнюють, заспокоюють, вирівнюють рельєф і тон;
  • вітамін C - відновлює шкірні покриви, зміцнює стінки судин, очищає і вибілює шкіру;
  • вітамін D - відновлює клітини шкіри на генетичному рівні, бореться зі зморшками і віковими змінами;
  • вітамін E - чудово омолоджує і підтягує шкіру;
  • вітамін РР - регулює виділення шкірного жиру, нормалізує кровообіг і обмінні процеси в клітинах;
  • лецитин - уповільнює старіння шкіри, стимулює її регенерацію;
  • глутамінова кислота - нормалізує водний баланс, розгладжує дрібні зморшки;
  • аспарагінова амінокислота - вирівнює тон шкіри, оздоровлює її;
  • серин - захищає, зволожує і живить шкірні покриви;
  • лізин - активізує відновлювальні процеси.

Призначення косметики з чорною ікрою

Чорна ікра - найпотужніший антивікової компонент. Тому косметичні засоби на основі чорної ікри рекомендується використовувати після 35 років, коли на шкірі з'являються перші ознаки старіння: зморшки, пігментні плями, сухість, млявість і т. д. У більш ранньому віці фахівці рекомендують застосовувати тільки гель для шкіри навколо очей з легкою текстурою. Він допоможе розгладити перші дрібні зморшки.

Вже через кілька тижнів використання антивікова косметика з екстрактом чорної ікри візуально освіжить ув'ядаючу шкіру, зволожить і підтягне її, усуне жирний блиск, нормалізує виділення сальних залоз, розгладить зморшки, додасть чіткості контурам обличчя, зробить шкіру ніжною, м'якою, гладкою, як в молодому віці.

Тим представницям прекрасної статі, які мають харчову алергію на морепродукти або страждають на непереносимість білка, рекомендується перед першим використанням косметики на основі чорної ікри провести тест на чутливість шкіри. Для цього потрібно нанести на зап'ястя або внутрішню сторону ліктя невелику кількість косметичного засобу і почекати 24 години. У разі появи за цей період почервоніння, подразнення або свербіння краще відмовитися від використання даного продукту.

Кращі косметичні лінії з чорною ікрою

Не кожна косметична компанія може похвалитися лінією засобів для догляду за шкірою обличчя на основі чорної ікри, оскільки вона має високу вартість і складна в обробці. Тільки в асортименті кращих світових брендів є така продукція.

Так лінію косметики з чорною ікрою представляє компанія Idenel (Південна Корея). В лінію Gold & Caviar від Idenel входять сироватка для контуру очей Gold & Caviar Eye Contour Serum, регенеруюча сироватка для шкіри обличчя Gold & Caviar Concentrate Ampoule і живильний крем Gold & Caviar Nourishing Cream, які омолоджують, регенерують і відновлюють шкіру, насичують енергією і життєвою силою, уповільнюють процеси старіння, розгладжують наявні зморшки і запобігають передчасному утворенню нових. Після використання засобів лінії шкіра стає молодою, свіжою, гладкою, м'якою, зволоженою, шовковистою і сяючою.

На особливу увагу заслуговують і косметичні засоби з екстрактом чорної ікри Effectivity Caviar & Pearl від Anubis (Іспанія). Пілінг-гоммаж Caviar & Pearl Peeling, маска подвійної дії Effectivity Gold Mask , сироватка Effectivity Caviar & Pearl Serum, підтягаючий крем Effectivity Caviar & Pearl Cream SPF15 з екстрактом ікри і перловою пудрою надають омолоджуючий, відновлюючий, регенеруючий, заспокійливий ефект, живлять і зволожують шкіру, стимулюють вироблення колагену і еластину, надають шкірі шовковистості, м'якості і природного сяйва.

Також безліч позитивних відгуків від представниць прекрасної статі має лінія з екстрактом чорної ікри Caviar Perfection від Declare (Швейцарія), яка представлена ​​маскою з моментальним ліфтинг-ефектом Immediate Effect Firming Mask, відновлюючим концентратом Luxury Anti-Wrinkle Ampoule, сироваткою краси Caviar Beautifying Serum, відновлюючим кремом проти зморшок Luxury Anti-Wrinkle Cream, живильним кремом проти зморшок Luxury Anti-Wrinkle Cream Extra Rich. Засоби лінії Caviar Perfection від Declare проявляють ефективну антивікову дію, розгладжують зморшки, миттєво зволожують шкіру, підвищують еластичність, в результаті чого вона стає свіжою, сяючою, красивою і здоровою.

Серед українських виробників косметики також є компанія, що випускає лінію для догляду за шкірою обличчя з чорною ікрою, - компанія елітної натуральної косметики Vigor Cosmetique Naturelle, яка розробила живильну регенеруючу маску, регенеруючу сироватку і регенеруючий крем з чорною ікрою. Дані косметичні засоби зупиняють процес старіння шкіри, повертають їй життєві сили, зволожують, активізують процеси регенерації, стимулюють вироблення колагену і еластину, зменшують глибину зморшок, моделюють овал обличчя, підтягують і тонізують. Після використання косметики з чорною ікрою від Vigor Cosmetique Naturelle шкіра отримує другу молодість.

Чудовий результат, який виходить після застосування косметичних засобів на основі чорної ікри, виправдовує всі витрати на їх придбання. Використання косметики з чорною ікрою - це чудовий спосіб зберегти надовго молодість своєї шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua