Міст - дивовижний засіб для зволоження шкіри обличчя

Прогулюючись по корейським вулицях досить-таки часто можна побачити жінок, які обприскують обличчя спреєм. Наші ж представниці прекрасної статі звикли зволожувати шкіру обличчя лише вранці та ввечері. Кореянки відносяться до зволоження більш уважно і відповідально. Воно для них немов життєво необхідний ритуал. Тому корейці постійно винаходять нові косметичні засоби для поліпшення шкіри, щоб максимально довго зберігати її молодість. Однією з таких новинок став міст для обличчя, який для більшості європейських жінок здається дивиною і швидше марним, ніж життєво необхідним косметичним продуктом. Але чому ж міст настільки популярний серед кореянок і що такого дивовижного в ньому?

Наша шкіра постійно потребує зволоження. Використання денного і нічного кремів - це, звичайно ж, добре, проте слід подбати і про зволоження шкіри 24 години на добу. Може здатися, що це нереально. Але якщо мова йде про догляд за шкірою обличчя, то для корейців немає нічого неможливого. Міст для них - це палочка-виручалочка, яка завжди знаходиться поруч. Спочатку цей дивовижний засіб не входив в обов'язковий щоденний догляд, але поступово міст завоював серця корейських представниць прекрасної статі і зайняв один з ключових етапів у догляді за шкірою. У свою чергу компанії-виробники косметики стали випускати компактні версії містів, які легко поміщаються в дамській сумочці або косметичці.

Міст для обличчя: властивості і основні складові

Багато хто вважає, що міст, термальна вода і гідролат (квіткова або фруктова вода) - це ідентичні косметичні засоби. Але це не так. Міст - це нове більш вдосконалене покоління спреїв для обличчя. Крім води з природних джерел, до складу місту входять рослинні екстракти, ефірні олії, гіалуронова кислота, гліцерин, антиоксиданти та інші корисні для шкіри компоненти. Міст поєднав в собі термальну воду і гідролат, тому є більш ефективним б'юті-засобом, який найкраще підходить для всіх типів шкіри.

Головна властивість місту - це постійне зволоження. Адже коли шкіра зневоднена, то слабшає її захисний бар'єр і в результаті руйнуються колаген та еластин. Міст допомагає зволожити шкіру в будь-який час дня, незалежно від того де Ви знаходитесь. Але крім зволоження міст має ще цілий ряд корисних властивостей:

  • покращує колір обличчя і надає йому свіжий вигляд;
  • чудово тонізує;
  • усуває сліди втоми, стягнутості і сухості;
  • в залежності від складу живить шкіру і збагачує її корисними елементами;
  • дуже часто володіє охолоджуючим ефектом;
  • бореться з жирним блиском на шкірі;
  • зберігає пружність і підтягнутість шкіри;
  • ліквідує запалення і подразнення;
  • чудово освіжає макіяж.

Виробники косметичних засобів по всьому світу в пошуках кращої формули для зволоження шкіри розробляють місти з різноманітними складами. Однак основними компоненти місту залишаються:

  1. Термальна вода - це різновид підземних вод, які містять надзвичайно високу концентрацію мінеральних солей. Сьогодні термальну воду багато хто називає «живою» і це виправдано, оскільки вона виконує безліч корисних функцій: підтримує природний рівень зволоженості шкіри, освіжає її, знімає різноманітні роздратування, усуває почервоніння, збагачує шкіру киснем, насичує корисними мінералами і мікроелементами, чудово заспокоює після перебування на сонці або після косметичних процедур, захищає від вільних радикалів, фіксує макіяж.
  2. Мінеральна вода - насичена поживними солями і мікроелементами вода, яка прекрасно знімає запалення, усуває алергічні реакції, нормалізує роботу сальних залоз, підтримує еластичність і пружність шкіри, чудово живить і зволожує шкіру, запобігає лущенню, відновлює пошкоджені ділянки.
  3. Гіалуронова кислота - унікальний компонент, що володіє воістину чудовими властивостями. Гіалуронова кислота притягує і утримує воду, забезпечуючи тим самим пружність шкіри. Крім цього, гіалуронова кислота захищає шкіру від негативного впливу зовнішнього середовища, активізує синтез колагену і еластину, регенерує шкіру, робить її більш пружною, підтягнутою, гладкою і свіжою.
  4. Гліцерин - допомагає місту фіксувати макіяж. Хімічна формула гліцерину складається з трьох молекул води, що дозволяє йому не тільки легко розчинятися в рідині, а й притягувати воду з навколишнього середовища.
  5. Алантоїн - має в'язку і протизапальну дію, стимулює регенерацію шкіри на клітинному рівні, чудово відлущує ороговілий шар шкірного покриву, нейтралізує згубний вплив вільних радикалів, відновлює захисні властивості шкіри, загоює пошкоджені ділянки.

Як і для чого використовувати міст?

Спреї для обличчя, такі як термальна вода, призначені для розпилення на шкіру при некомфортному відчутті для зволоження. Але без спеціальних додаткових компонентів, які здатні зв'язувати вологу, термальна вода дуже швидко випаровується і знову з'являється відчуття сухості. А міст, завдяки своєму унікальному складу, надовго забезпечує відчуття зволоженості і свіжості. Але є ще ряд інших важливих і особливих способів використання місту:

  • Замість вмивання і тонізуючого засобу. Міст можна нанести на обличчя вранці, коли захочеться поніжитися в ліжку і не буде бажання возитися із засобами для вмивання і тонізації. Міст прекрасно зволожить, освіжить шкіру і подарує обличчю бадьорий вигляд.
  • Для підвищення ефективності базового догляду. Міст рекомендується наносити після вмивання і перед зволожуючим кремом для додаткового зволоження і зв'язування вологи.
  • Для отримання шкіри, як у немовляти. Щоб шкіра стала сяючою, зволоженою і неймовірно пружною, як у малюка, міст потрібно розпорошувати після кожного етапу догляду та нанесення макіяжу: після очищення і тонізації - для додаткового зволоження, після крему для обличчя - в якості бази для тонального засобу; після тонального крему - для його закріплення, після завершення макіяжу - для його фіксації.
  • Замість крему або сироватки. До складу містів входять різноманітні олії, зволожуючі екстракти, вітаміни і гіалуронова кислота, завдяки яким можна спокійно замінити використання крему або сироватки, особливо в жарку пору року.
  • В якості багатофункціонального засобу. Професійні візажисти роблять з містом неймовірні трюки: змішують з пудрою - виходить тональний крем, який лягати на шкіру легкою порцеляновою вуаллю; замінюють містом рідкий сяючий праймер.
  • Для усунення матового ефекту макіяжу. Найчастіше після нанесення на шкіру тонального крему і пудри обриси обличчя втрачають виразність. Густо розпилений міст сприяє злиттю макіяжу з шкірою, надаючи їй свіжість і сяйво.
  • Якщо переборщили з макіяжем. Буває так, що після створення макіяжу розумієш, що трошки перестаралися. У цьому випадку на допомогу прийде міст. Його потрібно акуратно розпорошити на ті області обличчя, де надлишок декоративної косметики, а потім легенько розтушувати для надання цій ділянці природного вигляду. Далі для закріплення макіяжу знову розпорошити міст. Такий прийом допоможе заощадити час, адже не потрібно буде знімати макіяж і потім заново наносити його.
  • Для освіження макіяжу. Буває і так, що після важкого робочого дня необхідно йти на важливу зустріч або романтичне побачення. Швидко і ефективно оживити макіяж допоможе міст. Просто нанесіть його на обличчя - макіяж освіжитися і Ви з легкістю зможете підправити його.
  • Для збереження постійної зволоженості шкіри. Міст рекомендується наносити протягом дня, як тільки з'являється на шкірі відчуття сухості. Він зволожить шкіру, додасть їй пружності, гладкості, м'якості і свіжості. Міст немов питна вода, без якої просто не можна обійтися. Адже ми, як тільки відчуваємо спрагу, відразу починаємо шукати воду. Також і суха шкіра потребує зволоження. До того ж, власницям нормальної і жирної шкіри не слід ігнорувати міст, адже будь-який шкірі необхідне ретельне зволоження.

Як правильно нанести міст?

В випадку з містом не потрібно освоювати нові техніки догляду за шкірою - все гранично просто. Спрей-міст необхідно розташувати на відстані 10-20 см від обличчя і зробити 3-4 натискання. Якісний міст рівномірно розпорошується по шкірі, не залишаючи ніяких слідів, тому не доведеться промочувати серветкою його залишки.

Також міст можна наносити ще одним цікавим способом: засіб слід розпорошити в повітрі, потім увійти в хмару і постояти 10-20 секунд.

Кращі місти для обличчя

Прекрасно зарекомендував себе антиоксидантний міст Sesderma Resveraderm Antiox Mist від Sesderma Laboratories (Іспанія). Цей чудо-засіб забезпечує втомленій, тьмяній шкірі найпотужніший антиоксидантний захист клітинної ДНК, прекрасно відновлює шкіру, захищає від згубного впливу факторів зовнішнього середовища, збільшує тонус шкірних покривів, розгладжує зморшки, надає сяйва.

Також в лінійці іспанської косметичної компанії Sesderma Laboratories є ще один надзвичайно ефективний і популярний серед представниць прекрасної статі міст з ретинолом Sesderma Retises Nano 0,5% Mist. Даний засіб стимулює регенерацію клітин шкіри, збільшує її товщину, робить надзвичайно пружною і еластичною, вирівнює текстуру і рельєф, чудово зволожує і запобігає втраті вологи. Після використання місту шкіра стає неймовірно гладкою, зволоженою і наповненою здоровим сяйвом.

Багатьом жінкам полюбився зволожуючий міст з супергіалуроновою кислотою Hada Labo Gokujyun Hydrating Mist від Rohto Pharmaceutical (Японія). Цей міст миттєво зволожує шкіру, насичує її корисними компонентами в будь-якій ситуації і в будь-яких кліматичних умовах. Міст має компактний розмір, завдяки якому його можна носити в своїй сумочці. Він прекрасно оновлює макіяж.

Як бачите, міст - не даремний косметичний засіб, а, навпаки, надзвичайно необхідний для зволоження шкіри і надання їй свіжості.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua