Nashi Argan - елітна органічна косметика для волосся, обличчя та тіла

У наш сучасний час більшість представниць прекрасної статі вже не згодні з тим, що для краси і молодості всі засоби хороші. Жінки все більше стали усвідомлювати, що заради ідеальної шкіри обличчя і розкішного волосся жорстоко тестувати косметичні продукти на тваринах. До невеликого числа брендів, які при виробництві своєї продукції використовують виключно натуральні компоненти, відноситься італійська торгова марка Nashi Argan (Наші Арган).

Органічні косметичні засоби Nashi Argan призначені для тих, хто цінує легкість у використанні і високу ефективність продуктів для домашнього догляду за волоссям, шкірою голови і тілом.

Історія Nashi Argan

Ексклюзивний бренд Nashi Argan був створений у 2010 році в центрі світової моди, ідеального смаку і вишуканого стилю - місті Мілані. Саме тому косметика Nashi Argan відповідає преміум-рівню, останнім модним тенденціям і потребам найвимогливіших представниць прекрасної половини людства.

Назва торгової марки пішла від східної груші наші, яка з давніх часів була символічним подарунком, який підносили найбажанішим і високопоставленим гостям будинку. Всі шанувальники Nashi Argan є для компанії поважними гостями і друзями, тому косметика підноситися споживачам немов близьким і рідним. Другу частину назви бренд отримав від основного компонента косметичних засобів - арганової олії.

За досить-таки короткий час дивовижна продукція Nashi Argan підкорила серця як італійських жінок, так і представниць прекрасної статі в усьому світі. На сьогоднішній день Nashi Argan став бестселером в індустрії краси. Косметичні засоби бренду представлені в більш ніж 50 країнах по всьому світу, в 20000 кращих салонах краси.

Торгова марка Nashi Argan отримала безліч світових нагород в області догляду за волоссям, в число яких входить надзвичайно престижна премія CosmeticAward - Premio Italiano Della Cosmetica.

В квітні 2017 року міланський бренд Nashi Argan відкрив своє офіційне представництво і в Україні. Урочисту поява в українській б'юті-індустрії преміум-засобів Nashi Argan відзначали з розмахом в ArtHall D12, який перетворився в той вечір в Термінал N. Прибуття інноваційної косметики Nashi Argan зустрічали головні редактори кращих український б'юті-видань, провідні стилісти, топові блогери, а також найяскравіші представники київського бомонду. В атмосферу Nashi Argan допомагали зануритися відомий ведучий Нікіта Добринін та талановитий діджей Яна Алтухова. Гості вечірки першими в Україні познайомилися з дивовижними косметичними засобами Nashi Argan і дізналися, чому за продукцією бренду в Мілані стоять черги і чому цю косметику порівнюють з "маленьким чорним платтям".

Порівняно за короткий термін свого існування на українському б'юті-ринку бренд Nashi Argan встиг зробити справжній фурор. Ексклюзивна продукція Nashi Argan представлена ​​в обраних салонах краси нашої країни, її по достоїнству оцінили безліч українських жінок.

Удвічі приємний той факт, що вартість елітної косметики Nashi Argan фіксована, тому ціна на неї в салонах краси Києва така ж, як і в фірмових бутиках Мілана.

Екологічність Nashi Argan

Nashi Argan - елітні косметичні засоби з унікальними формулами на основі безцінних натуральних компонентів органічного походження. Nashi Argan - це одночасно неймовірна простота і захват! Неповторний результат, приємні відчуття, незабутній, чудовий і вабливий аромат продуктів Nashi Argan створюють повну гармонію, від якої просто неможливо відмовитися.

Навіть упаковки всіх косметичних засобів Nashi Argan виконані з 100% перероблюваних матеріалів. На кожному продукті стоїть спеціальний значок, що підтверджує вторинну переробку. Тому зовсім не дивно, що продукція торгової марки Nashi Argan постійно згадується в оглядах eco-friendly косметичних засобів.

До того ж, компанія Nashi Argan є членом італійського фонду захисту навколишнього середовища - Fondo Ambiente Italiano, головна місія якого - це озеленення нашої планети і поліпшення її стану. Тому продукція Nashi Argan екологічна всередині і зовні. І упаковки, і всі рекламні матеріали є біосумісними і створюються з вторсировини. Крім цього, заводи по виробництву продукції Nashi Argan працюють завдяки відновлюваній енергії - за рахунок сонячних батарей і вітряків.

Основні компоненти

Косметичні засоби для волосся, шкіри обличчя і тіла Nashi Argan розробляються на основі 100% натуральних компонентів, головним серед яких є арганова олія.

Арганова олія - ​​надзвичайно цінна, але при цьому рідкісна, оскільки дерево арганія має вельми обмежений ареал вирощування. Аргановий біосферний заповідник розташований на південному заході Марокко. Він знаходиться під захистом ЮНЕСКО. Крім косметології, Арганову олію використовують в медицині та кулінарії.

Щоб отримати один літр дорогоцінної олії необхідно аж 100 кг плодів дерева, проте всі зусилля виправдовують її надзвичайні властивості. Олія аргани містить ненасичені жирні кислоти, лінолеву кислоту і вітамін E, які відновлюють шкіру, запобігають її зневодненню і передчасному старінню, борються з висипаннями і запаленнями, а також зміцнюють і живлять волосся, повертаючи йому шовковистість і здорове сяйво.

Косметичні лінії Nashi Argan

Кожен косметичний засіб Nashi Argan створюється з метою швидкого та ефективного догляду за волоссям, тілом та шкірою обличчя. Продукти Nashi Argan мають п'янкий аромат з унікальними солодкими і пряними нотками.

Асортимент Nashi Argan представлений рядом унікальних ліній, які відрізняються своєю універсальністю. Розглянемо більш детально кожну з них.

Hair Line - лінія для щоденного догляду за волоссям

Це найзнаменитіша лінія бренду. Hair Line включає п'ять неперевершених косметичних засобів: шампунь, кондиціонер, олію для волосся, маску глибокого живлення і інстант. Останній продукт має незвичну назву, суть якої полягає саме в ній. Інстант з англійської перекладається як «миттєвий». Даний засіб відразу після нанесення змінює волосся.

Продукти лінії Hair Line від Nashi Argan спрямовані на глибоке зволоження волосся будь-якого типу і надання йому природної краси. Засоби лінії після першого застосування роблять недисципліноване і кучеряве волосся слухняним, відновлюють пошкоджене волосся, в результаті воно стає м'яким, зволоженим, здоровим і наповненим життєвою силою.

До того ж, косметичні засоби Hair Line мають чудовим ароматом. Після їх використання волосся стає по-італійськи стильним та розкішним.

Capixyl - лінія для запобігання випаданню волосся

Ексклюзивні засоби лінії розроблені для догляду за чутливою шкірою голови, регулювання виділення шкірного жиру, запобігання лущення шкіри, а також для боротьби з випаданням волосся.

Косметичні продукти лінії Capixyl від Nashi Argan основані на унікальній формулі зі стовбуровими клітинами CapixylTM і Phyto, які нормалізують виділення шкірного жиру, стимулюють активність коренів волосся, запобігають його випаданню, наповнюють життєвою силою.

Засоби лінії Capixyl рекомендується використовувати до настання несприятливих періодів (міжсезоння, дієт, стресу), які можуть привести до ослаблення і випадання волосся.

Sun Line - сонцезахисна лінія для волосся, обличчя та тіла

Лінія Sun Line розроблена для тих, хто хоче захистити свою шкіру і волосся від ультрафіолетових променів сонця, хлору і морської води.

Засоби для волосся Sun Line чудово захищають його від сонця, живлять і зволожують, надають еластичність, а також освіжають шкіру голови і полегшують розчісування після впливу морської води.

Косметичні продукти для шкіри обличчя і тіла Nashi Argan Sun Line допоможуть насолодитися сонцем в цілковитій безпеці. Вони базуються на зволожуючій водостійкій формулі з дорогоцінними доглядаючими компонентами, які роблять шкіру оксамитовою і приємною на дотик.

Nashi Style - лінія для укладання волосся

Стайлінгові лінія Nashi Style представлена ​​безпечними спреями для захисту, об'єму, блиску і сяйва волосся, зволожуючим гелем, лаками для волосся різної фіксації і мусом для об'єму, які допоможуть створити розкішну укладку на будь-який смак, при цьому не нашкодивши волоссю.

Face Line - лінія для догляду за шкірою обличчя і губами

Лінія Nashi Argan Face включає засоби для очищення, відлущування і зволоження шкіри обличчя, які з першого використання забезпечать їй здорове сяйво, ліфтинг-ефект, шовковистість і наповнять корисними компонентами. Також в лінію Face Line входять розкішні бальзами для губ, які захистять їх ніжну шкіру, а також прекрасно зволожать і пом'якшать навіть самі сухі і потріскані губи.

Body Line - зволожуюча лінія для догляду за шкірою рук і тіла

В лінію Body Line входять очищующий гель для душу і скраб для тіла, які м'яко очищують шкіру, усувають шорсткість, стимулюють оновлення клітин, чудово зволожують і надають шкірі силу, сяйво і спокусливий аромат. Також лінія Nashi Argan Body представлена ​​зволожуючим і живильним кремом для тіла і олією для шкіри, які відновлюють природну вологість шкірних покривів, боряться з передчасним старінням, чудово живлять і зволожують, повертають м'якість, еластичність і тонус шкіри.

Крім цього, лінія Body Line доповнена бальзамом для рук, який піклується про всі типи шкіри. Бальзам запобігає роздратування, почервоніння, усуває зневоднення, відновлює природну м'якість шкіри рук, робить їх зволоженими і гладкими.

Man Line - лінія доглядаючих засабів для чоловіків

Man Line спеціально розроблена з урахуванням всіх особливістей і потреб чоловіків. Лінія Nashi Argan Line представлена ​​очищуючим засобом для обличчя і бороди, олією для волосся і бороди, які зроблять шкіру і жорсткий волосяний покрив неймовірно гладкими і м'якими - Вас просто здивує неймовірно оксамитовий дотик бороди.

Звичайно ж, в чоловічу лінію входять засоби для гоління і після гоління, які знімають почервоніння і роздратування, роблять шкіру надзвичайно м'якою і ніжною.

А підготувати тіло до романтичного вечора допоможе гель для душу, який чудово очищує, відновлює і зволожує тіло і волосся, роблячи їх неймовірно м'якими.

Fragrance - лінія ароматів

Продукти лінії Nashi Argan Fragrance - спеціальна розробка кращих італійських парфумерів. Лінія представлена ​​ароматами для будинку, які наповнять приміщення витонченою, п'янкою атмосферою з відтінком унікального і елегантного стилю.

Також в лінію Fragrance входить парфюмована вода Nashi Argan l'essenza, яка огорне спокусливим, елегантним і таємничим ароматом, захоплюючим емоції. Nashi Argan l'essenza - магнетичний штрих, перед яким неможливо встояти.

Ще один аромат лінії Fragrance - туалетна вода Nashi Argan Love, яка підкреслить Ваш милий і рішучий характер.

Приєднуйтесь до дивовижного світу Nashi Argan - і Ви відчуєте на собі весь магнетизм елітних косметичних продуктів!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua