Лінія Style Masters від Revlon Professional - бестселер для стайлінгу та догляду за волоссям!

Іспанська бренд Revlon Professional є втіленням жіночності і краси, він володіє особливим творчим баченням і унікальними експертними знаннями, які допомагають виявити індивідуальність кожної представниці прекрасної статі, розкрити їх красу, виявити якості, які роблять їх неповторними, підвищують їх внутрішню силу і підкреслюють їх неординарність.

Великий асортимент Revlon Professional представлений засобами для догляду за будь-яким типом волосся. Родзинка продукції Revlon Professional - спеціальні формули, які зміцнюють, захищають, живлять, очищають волосся і шкіру голови.

На окрему увагу заслуговує стайлінгова лінія Style Masters, яка створена професіоналами для професіоналів. Унікальні засоби лінії Style Masters допомагають кожному стати високопрофесійним перукарем і втілити в життя який би то не був образ!

Зачіска є відображенням внутрішнього світу жінки. З продуктами лінії Style Masters від Revlon Professional можна дати волю творчості і фантазії. Вони мають спеціальну текстуру, яка поєднує в собі стійкість, легкість, гнучкість і не склеює волосся. Лінія Style Masters представлена ​​різноманітними засобами для моделювання і укладання - муси, гелі, лаки, воски і глини, які мають різну силу фіксації, ідеально підходять будь-якому волоссю і легко змиваються після використання.

Кожен засіб лінії Style Masters - це бестселер! Style Masters - це виняткове поєднання ефективності і найбільш актуальних тенденцій в прекрасному світі стайлінгу.

Унікальною відмінною рисою професійних засобів лінії Style Masters є те, що ступінь фіксації прядок безпосередньо залежить від використовуваної кількості стайлінгового продукту в роботі з волоссям, що дозволяє істотно скоротити об'єм моделюючих продуктів в особистому застосуванні і постійно мати під рукою бездоганне рішення для створення різноманітних укладок абсолютно різного рівня складності.

Засоби професійної стайліногової лінії Style Masters допомагають домогтися фантастичних результатів і повністю змінити звичний стиль: кучеряві непокірні локони всього лише за кілька хвилин перетворюються в гладкий шовк, ослаблені тонкі прядки наповнюються чудовою пишністю і чарівним об'ємом, а тьмяне волосся стає блискучим і привабливим.

Лінія Style Masters від Revlon Professional дарує необмежені можливості в моделюванні зачіски, при цьому піклується про стан волосся і граничний рівень його захисту. Формули засобів лінії Style Masters основані на натуральних компонентах і інноваційних комплексах, які допомагають зберегти і примножити силу і красу волосся.

До недавнього часу лінія Style Masters складалася виключно з стайлінгових засобів. На сьогоднішній день в лінію Style Masters від Revlon Professional додано три дивовижні серії шампунів і кондиціонерів: для кучерявого волосся, для прямого волосся і для надання об'єму.

Style Masters Curly - серія для догляду за кучерявим волоссям

Засоби серії Style Masters Curly спеціально розроблені для догляду за кучерявим волоссям. Їх дія спрямована не тільки на поліпшення зовнішнього вигляду кучериків, а й на вирішення основних проблем, які притаманні цьому типу волосся:

  • сухість;
  • сплутування;
  • проблема з розчісуванням і укладанням;
  • втрата пружності завитків;
  • втрата об'єму через обтяжнення пасем стайлінговими засобами.

Продукти для догляду за кучерявим волоссям Style Masters Curly збагачені амінокислотами з пшениці і екстрактом бамбуку, які покращують міцність волосся, роблять його гнучким, мають антивіковий ефектом, а також запобігають втраті кольору.

Після використання засобів серії Style Masters Curly завитки стають гнучкими, керованими, зволоженими, пружними, блискучими і зачаровуючими всіх своєю красою.

Style Masters Smooth - серія для догляду за прямим волоссям

Шампунь і кондиціонер серії Style Masters Smooth від Revlon Professional - це ідеальний догляд за прямим волоссям. Засоби серії допоможуть вирішити такі проблеми з волоссям:

  • відсутність об'єму;
  • неслухняність волосся;
  • посічені кінчики.

Формули унікальних засобів серії Style Masters Smooth основані на рослинному протеїновому комплексі, який проникає в стрижні волосся, роблячи його сильним, а також обволікає поверхню волосся, захищаючи від шкідливого зовнішнього впливу. Продукти серії Style Masters Smooth зменшують і запобігають шкоді від хімічних обробок, використання прасок та екологічного стресу, зміцнюють волосся і запобігають сплутування кінчиків. До складу засобів також входить екстракт бамбуку, що надає волоссю гнучкості і поліпшує його міцність.

Style Masters Volume - серія для об'єму волосся

Серія Style Masters Volume від Revlon Professional створена для утримання форми і максимального об'єму волосся без його обтяження. Шампунь і кондиціонер Style Masters Volume допоможуть вирішити такі проблеми:

  • втрата об'єму волосся через обтяження стайлінговими засобами;
  • жирність волосся;
  • ламкість волосся;
  • сплутування і складності під час розчісування і укладання.

До складу засобів серії Style Masters Volume входять кватернізовані білки, які проникаючи в волосся, покращують його кондиціонування і м'якість. Крім цього, формули шампуню і кондиціонера містять екстракт бамбуку і аргінін, який є одним з основних компонентів кератину. Дивовижні засоби серії Style Masters Volume полегшать розчісування, наситять волосся корисними компонентами і зроблять його шовковистим і м'яким без обтяження.

Спробуйте і Ви унікальні засоби для стайлінгу та догляду за волоссям лінії Style Masters від Revlon Professional - і Ви здивуєте всіх оточуючих своїм розкішним волоссям!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua