Innisfree - унікальна натуральна екологічно чиста косметика вищої якості!

Innisfree (Іннісфрі) - перша корейська торгова марка натуральної органічної косметики, кожен компонент якої є окремою філософією. Innisfree - вельми збалансований косметичний бренд з продуманим асортиментом високоякісної продукції та чудовою репутацією, що забезпечила їй любов величезної кількості жінок різного віку.

Компанія Innisfree з'явилася в 2000 році. Натхненням став унікальний вулканічний острів Чеджу, який розташований на півдні Кореї.

Назву торгової марки було взято з відомої поеми Вільяма Б. Єйтса «Озерний острів Іннісфрі». Слово «Innis» перекладається як острів, а «free» - свобода, тобто «Острів свободи» - острів, на якому чиста природа співіснуює в гармонії зі здоровою красою.

Компанія Innisfree належить корейській косметичній корпорації AmorePacific, яка вже понад 65 років дарує красу і здоров'я. Так за цей час корпорація створила 18 успішних, визнаних у всьому світі косметичних торгових марок, кожна з яких по своєму унікальна!

Торгова марка Innisfree займає лідируючі позиції у виробництві натуральної косметики. Щоб подарувати всім представницям прекрасної статі наповнену здоров'ям красу, Innisfree при розробці косметичних засобів використовує органічні компоненти з неперевершеного вулканічного острова Чеджу, що знаходиться під охороною ЮНЕСКО, як всесвітнє унікальне природне надбання Землі.

Основними пріоритетами Innisfree є створення натуральної екологічно чистої косметики в упаковках, які вторинноперероблюються, з еко-дизайном. До того ж, компанія Innisfree спільно з екологічними фондами веде активну діяльність для захисту природних земних ресурсів.

На окрему увагу заслуговує і логотип торгової марки Innisfree. Якщо уважніше його розглянути, то можна побачити таємні деталі. Зверху логотипу можна помітити рослину-квітку, що символізує використання натуральних і екологічно чистих інгредієнтів. З правого боку логотипу чітко видно ступку - символ надійності і довголіття торгової марки. З лівого боку видніється пляшечка, яка вказує на упаковки косметичних засобів, які розкладаються і їх можна здати на утилізацію назад в компанію (на жаль, це можливо лише в Кореї). А ось блюдо, яке перебуває біля основи логотипу, символізує дари природи, якій Innisfree у відповідь дякує своїми пожертвами на її збереження.

Кожна косметична лінія торгової марки Innisfree заснована на окремому унікальному природному компоненті з острова Чеджу - родючого оазису вулканічного походження з унікальною екосистемою. Чистоту та ефективність корисних компонентів на всіх етапах виробництва зберігають запатентовані компанією Innisfree методи екстракції без використання консервантів і шкідливих хімічних речовин. Завдяки цьому косметичні продукти Innisfree комплексно доглядають за шкірою, безпечно борються з більшістю проблем шкірного покриву.

Асортимент компанії Innisfree величезний! Крім косметичної продукції для догляду за шкірою обличчя і тіла є декоративна косметика, засоби для догляду за волоссям, аромати для будинки, парфумовані свічки, різноманітна канцелярія, текстиль і безліч іншого товару.

Давайте розглянемо найпопулярніші косметичні лінії бренду.

Innisfree The Minimum - лінія для чутливої ​​шкіри

Гіпоалергенні формули косметичних засобів лінії The Minimum на 99% складаються зі зволожуючих натуральних інгредієнтів, доповнених мадекассосідом, основний діючий компонент якого екстракт центелли азіатської.

Продукти лінії The Minimum нормалізують проникність капілярів, стимулюють кровообіг, мають протизапальну, антиоксидантну та регенеруючу дію. До того ж, косметичні засоби лінії The Minimum ефективно усувають пігментацію шкіри, інтенсивно зволожують, пом'якшують, нормалізують жировий і водно-сольовий обмін, відновлюють клітини шкіри, сприяють загоєнню дрібних ран і опіків.

До складу засобів не входять парабени, компоненти тваринного походження, мінеральні масла, спирти, акриламід, силіконові масла, формальдегід, штучні ароматизатори та барвники.

Innisfree Calming - лінія для дбайливого очищення шкіри з кульбабою

Основним діючим компонентом косметичних засобів лінії Calming є кульбаба, яку дуже рідко можна зустріти в продуктах догляду за шкірою. Засоби лінії призначені для надзвичайно дбайливого очищення шкір і зняття стресу. З продуктами лінії Calming Ви відчуєте свіжість роси на шкірі!

Суцвіття і листя кульбаби багаті на тритерпенові спирти, каротиноїди, різноманітні вітаміни (С, Р і групи В) і мінерали (залізо, марганець, кальцій, фосфор, мідь, нікель, бор та інші), а також дубильні речовини, лютеїн, інулін, органічні кислоти та інші цінні речовини.

Завдяки екстракту кульбаби косметичні засоби лінії Calming проявляють потужний протизапальний і бактерицидний ефект, чудово видаляють ороговілі клітини шкіри, відбілюють її і роблять більш еластичною. Також екстракт кульбаби чудово живить, зволожує і тонізує шкіру, омолоджує її, бореться з шкірними захворюваннями, стимулює регенерацію клітин, запобігає передчасному старінню.

Аромат косметичних засобів лінії Calming одночасно цікавий і складний: деревні ноти плавно переходять в квіткові і завершуються фруктовими акордами.

Innisfree Olive Real - зволожуюча лінія для шкіри з оливковою олією

Основою косметичних продуктів лінії є оливкова олія найвищого класу TExtra Virgin Olive Oil, яка сертифіковане інститутом Bio Hellas.

Косметика Olive Real чудово зволожує, живить, пом'якшує і тонізує шкіру, збільшує її еластичність і пружність. До того ж, завдяки оливковій олії засоби лінії мають потужну омолоджуючу дію на шкіру, активно розгладжують зморшки і перешкоджають появі нових, а також усувають лущення і роздратування, вирівнюють рельєф шкіри. Після використання продуктів лінії Olive Real шкіра стає гладкою, ніжною, бархатистою, більш молодою і наповненою здоров'ям.

Оскільки оливкова олія некомедогенна, то косметику лінії Olive Real можна використовувати і для догляду за проблемною, комбінованою і жирною шкірою.

Крім оливкової олії косметичні засоби Olive Real містять:

  • Біосахарід GUM-1 і мало жожоба - інтенсивно зволожують шкірний покрив і створюють спеціальний захисний бар'єр, який перешкоджає втраті вологи.
  • Бетаин - робить шкіру більш гладкою і м'якою, покращує її зовнішній вигляд, усуває роздратування, утримує на тривалий час вологу і захищає мембрани клітин.
  • Green Complex - спеціальний комплекс з рослинних екстрактів орхідеї, камелії японської, шкірки мандаринів і какао, які вирощуються на острові Чеджу. Цей комплекс відновлює захисні функції шкірних покривів, зволожує, тонізує, заспокоює шкіру, знімає роздратування, освітлює пігментні плями і сліди від пост-акне.
  • Ефірні олії апельсина і лимона - виявляють протизапальну дію, збільшують тонус шкіри, м'яко відбілюють її, розгладжують зморшки, освітлюють пігментні плями, веснянки і сліди від пост-акне, а також стабілізують виділення шкірного жиру, відлущують омертвілі клітини, очищають шкіру, звужують пори і усувають чорні точки і покращують колір шкіри.

Лінія Olive Real не містить парабенів, мінеральних масел, штучних барвників, бензофенону і компонентів тваринного походження.

Лінія Olive Real складається з косметичних засобів для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Innisfree Orchid - відновлююча лінія з екстрактом зимової орхідеї

Формули засобів лінії основані на унікальному запатентованому інгредієнті Ochidelixir ™, який синтезований з зимової орхідеї - квітки, що росте на острові Чеджу.

Екстракт зимової орхідеї проявляє потужну антиоксидантну дію на шкіру, живить її, відновлює зсередини, а також тонізує, активує і зміцнює життєві сили.

Косметичні засоби лінії Orchid значно збільшують еластичність шкіри, розгладжують зморшки, виводять токсини, стимулюють регенерацію клітин і сприяють виробленню унікального гена цитокіну, який відповідає за довголіття, а також захищають шкіру від негативних факторів навколишнього середовища, посилюють шкірний імунітет і нейтралізують дію вільних радикалів.

Продукти лінії Orchid не містять парабенів, діоксану, синтетичних барвників, мінерального масла.

Innisfree Volcanic Cluster Pore Clay - очищуюча лінія на основі вулканічної глини

Volcanic Cluster Pore Clay - найпопулярніша лінія торгової марки Innisfree. Косметичні продукти лінії основані на вулканічній глині ​​гори Халла на острові Чеджу.

Вчені Innisfree встановили, що вулканічна лава гори Халла має унікальні косметичні властивості. Вони виявили, що це дуже потужний природний дезінфектор і абсорбент, що перевищує в 10 раз деревне вугілля. З вулканічної застиглої лави вчені створили унікальну косметичну глину, яка і стала основним компонентом лінії Volcanic Cluster Pore Clay.

Засоби лінії м'яко і ефективно очищають шкіру від різноманітних забруднень, проникають глибоко в пори і видаляють з них забруднення і сальні пробки.

Innisfree Green Persimmon Pore - лінія для звуження пор з екстрактом зеленої хурми

Основним діючим компонентом лінії Green Persimmon Pore є екстракт зеленого хурми з прекрасного острова Чеджу, місцеві жителі якого з давніх часів збирають недозрілу, зелену хурму і застосовують її як в медичних, так і косметичних цілях.

Екстракт зеленої хурми багатий на мінерали, вітаміни і таніни. Таніни - це дубильні речовини, що володіють надзвичайно сильним стягуючим, в'язким, зміцнюючим ефектом.

В косметології таніни є найефективнішими в догляді за шкірою, яка схильна до чорних точок і жирного блиску, а також вони чудово звужують пори.

Крім екстракту зеленого хурми до складу косметичних засобів лінії Green Persimmon Pore входить екстракт льону, який сприяє звуженню пор і стабілізує роботу сальних залоз, і рослинний комплекс Green Complex, що має бактерицидну дію, знімає роздратування і почервоніння, запобігає появі запалень.

Innisfree Jejubija Anti-Trouble - лінія для догляду за жирною і комбінованою шкірою з запаленнями і акне

Косметичні засоби цієї унікальної лінії спеціально створені для догляду за проблемною шкірою, яка схильна до запалень і вугрової висипки. Всі продукти лінії Jejubija Anti-Trouble некомедогенні, протестовані дерматологами та не містять парабенів, мінеральних масел, штучних барвників і продуктів тваринного походження.

Основу формул засобів лінії Jejubija Anti-Trouble складають мускатний горіх і рослинний комплекс Citrus Green Herbal, що складається з екстракту лимона, лайма, лаванди, ялівцевих ягід, сосни і кедрового дерева. Мускатний горіх має яскраво виражену стимулюючу, тонізуючу, імуномодулюючу і протизапальну дію. Рослинний комплекс сприяє синтезу колагену, регенерує шкіру, підтримує її тонус, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, детоксикує шкіру, чим запобігає появі запалень, а також зміцнює стінки судин, попереджаючи появу почервоніння і судинних зірочок. Крім цього, комплекс Citrus Green Herbal має антибактеріальну, антисептичну, легку болезаспокійливу, в'язку, дезинфікуючу, ранозагоювальну, тонізуючу і підсушуючу дію.

Innisfree Green Tea Pure - зволожуюча лінія з зеленим чаєм

Green Tea Pure - це одна з найвідоміших ліній для догляду за шкірою, яка потребує глибокого зволоження. Головним компонентом косметичних засобів лінії є екстракт насіння зеленого чаю - це інновація компанії Innisfree, оскільки в косметології найчастіше використовують листя зеленого чаю.

Продукти лінії Green Tea Pure чудово зволожують, живлять, заспокоюють, відновлюють, пом'якшують і тонізують шкіру, покращують мікроциркуляцію, запобігають появі запалень, сприяють зняттю набряків, усувають дрібні зморшки, пігментацію і рубці, вирівнюють колір обличчя, захищають від негативних факторів зовнішнього середовища, сонячного випромінювання і постійних стресів, запобігають передчасному старінню.

Засоби лінії Green Tea Pure не містять парабенів, мінеральних масел, штучних барвників і ароматизаторів.

Innisfree Soybean Firming - ліфтинг лінія з ферментованим екстрактом сої

На сьогоднішній день ферментовані екстракти широко використовують корейські косметичні бренди, оскільки так корисні речовини розщеплюються до найменших розмірів, які легше і швидше проникають в глибокі шари шкіри і набагато краще усвоюються, а також ферментування дозволяє не використовувати консерванти при виробництві косметики.

Основу лінії Soybean Firming становить колагеновий активатор (Soycol-G), який складається з натурально ферментованого екстракту сої, gamma-PGA (зволожуючий компонент нового покоління) і аденозину.

Завдяки унікальному активатору косметичні засоби лінії Soybean Firming збільшують вироблення колагену, ефективно зволожують, освітлюють, пом'якшують, відновлюють шкіру, збільшують її пружність і тонус, заспокоюють роздратування, позбавляють від пігментних плям, борються зі зморшками і захищають від УФ-випромінювання.

Косметичні продукти лінії не містять парабенів, мінерального масла, штучних барвників і ароматизаторів.

Innisfree Eco Science White C - лінія для догляду за шкірою обличчя з вітаміном C і зеленим чаєм

Головними активними компонентами запатентованих косметичних засобів лінії Eco Science White C є зелений чай і цедра особливого сорту мандаринів, які ростуть на острові Чеджу і містять, в порівнянні з іншими рослинами, в 4 рази більше вітаміну С.

Косметика лінії Eco Science White C зволожує, живить, освіжає, заспокоює шкіру, підтримує її тонус, стимулює вироблення колагену, вирівнює колір, освітлює пігментні плями, розгладжує зморшки, підтримує місцевий імунітет, запобігає запальним процесам, захищає шкіру від згубного впливу навколишнього середовища, нейтралізує дію вільних радикалів, сприяє загоєнню ран, опіків, зміцнює стінки судин, перешкоджає появі судинних зірочок, почервоніння і в'ялості.

Після використання косметичних засобів лінії Eco Science White C шкіра стає пружною, еластичною, м'якою, свіжою, матовою, сяючою і шовковистою.

Innisfree Canola Honey - лінія для догляду за шкірою з екстрактом ріпакового меду

Ріпаковий мед - це джерело корисних речовин. Його використовують в косметології для очищення й омолодження шкіри. Ріпаковий мед надзвичайно багатий на бор, який сприяє відновленню і росту тканин. Він здатний виводити зі шкіри промислові отрути, важкі метали і токсини, що вельми актуально для жителів індустріальних районів і великих міст. До того ж, ріпаковий мед чудово загоює рани, запалення і виразки. Саме тому косметичні засоби лінії Canola Honey - це справжні ліки для шкіри!

Innisfree Eco Science - антивікова лінія з морським ретинолом

Ретинол (вітамін А) - це один з найважливіших вітамінів для шкіри, оскільки підтримує рівень вологи і регенерацію клітин, стимулює вироблення колагену, омолоджує, прискорює процеси загоєння.

Після використання косметичних засобів лінії Eco Science шкіра стає більш еластичною і пружною, сповільнюється процес старіння і зменшуються зморшки.

Innisfree Forest for Men - лінія для догляду за шкірою чоловіків

Косметичні продукти лінії Forest For Men призначені для догляду за шкірою чоловіків, яка схильна до жирності і запалень. Формули засобів лінії основані на запатентованому комплексі рослинних екстрактів Green Complex і фітоцидів, які зволожують, живлять, заспокоюють шкіру, загоюють тріщинки, ранки і запалення, зменшують виділення шкірного жиру.

Лінія Forest for Men розроблена для задоволення всіх потреб шкіри чоловіків.

Продукти лінії не містять парабенів, етанолу, мінеральних масел, компонентів тваринного походження.

Innisfree Pure Green Baby - лінія для догляду за дитячою шкірою

Косметичні засоби лінії Pure Green Baby розроблені з урахуванням всіх особливостей шкіри дитини. Продукти лінії інтенсивно зволожують, живлять і пом'якшують шкіру, захищають її від пересушування і запалення, зміцнюють тонус шкіри, підсилюють захисні функції.

Дитяча лінія Pure Green Baby не містить продуктів тваринного походження, 1,4 - діоксану, мінеральних масел, бензофенону, парабенів, штучних ароматизаторів, формальдегіду, акриламіду, силікону.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua