Гігієнічна (вітамінна) губна помада


На сьогоднішній день існує дуже багато всіляких помад, але звернути окрему увагу необхідно на гігієнічну помаду, оскільки нею користуватися потрібно всім без винятку – і маленьким дітям, і чоловікам і жінкам, щоб зберегти дуже ніжну і чутливу шкіру губ.

У нас губи – це сама беззахисна частина особи, оскільки очі прикрити можна або одягнути захищають окуляри, а губи і на морозі і в спеку залишаються відкритими. В наші дні стало набагато більше людей, які мають ослаблений імунітет, а губна помада захистити може і від вірусних інфекцій. Гігієнічна губна помада має в своєму складі безліч корисних компонентів: екстракти рослин, вітаміни, мінерали, жирові складові.

В шкірі губ немає сальних залоз, тому вона не здатна виробляти меланін, який захищає від сонячних променів. Гігієнічну помаду використовувати необхідно постійно, в іншому випадку губи стануть сухими, почнуть покриватися тріщинами і лущитися, а до того ж і постаріють рано.

До вибору гігієнічної помади необхідно підходити правильно і пам'ятати, які складові повинні в ній бути.


Склад гігієнічних помад

Основним компонентом практично всіх гігієнічних помад є карнаубский або натуральний бджолиний віск. Бджолиного воску властиві протизапальний і пом'якшувальний ефекти, а карнаубський віск може покращувати вплив інших восків і гіпоалергенний – робить помаду твердої, густий і блискучою.

Воски потрібні, оскільки вони роблять стійким захисний покрив на губах і не дають їм сохнути.

В гігієнічну помаду додаються також допоміжні елементи, наприклад вітаміни А, Е, С, В, тому по-іншому і називають таку помаду «вітамінної». Вітаміни мають поживні і пом'якшують властивості, також усувають запалення і загоюють ранки, і навіть можуть розгладжувати дрібні зморшки і не давати старіти шкірі губ.

Наступні компоненти гігієнічної помади – це масла і екстракти рослин. У косметології можна часто зустріти такий інгредієнт як масло жожоба, яке містить потрібні амінокислоти, також абрикосове і касторове масла, які пом'якшують і зволожують шкіру. Регенерує, протизапальну і пом'якшувальну ефектами володіє також використовується екстракт алое, тому його можна часто зустріти в складі гігієнічних губних помад. Календула і ромашка захищають шкіру губ від запалень, подразнень, вітру, морозу і т. д.

Види гігієнічних помад

Гігієнічна помада, як і декоративна, може бути різноманітною і з різними призначеннями.

Існують гігієнічні помади з УФ-фільтром, їх використовувати рекомендується для захисту губ від сонячних яскравих променів взимку і влітку, особливо якщо оточує Вас яскраве сонце і багато білого снігу.

Є також помади, що захищають від інфекцій, наприклад, від герпесу, а також вона має пом'якшувальну і антисептичну дію.

Помада-бальзам 2 в 1, яка в собі містить вітаміни Е і А, кунжутне масло і бабасу. Бабасу досить поживно і прекрасно проникає в шкіру, практично не має запаху, але дуже багато за складом – воно містить поліненасичені жирні кислоти. Є також гігієнічна помада, яка володіє лікувальним ефектом і може допомогти в лікуванні стоматиту, герпесу, хейлита – це запалення слизової, шкіри і кромки губ.

Вибір гігієнічної помади

Підбір гігієнічної помади залежати повинен від пори року. Багато жінок в літню пору року воліє використовувати прозорий блиск, який пропускає і притягує УФ-випромінювання, тому наносити бажано під блиск гігієнічну сонцезахисну губну помаду з фактором SPF15 (а краще більше) .

З початком осені гігієнічну сонцезахисну помаду замінити можна на зволожуючу і живильну помаду, таким чином губи будуть вже підготовлені до вітру і морозам.

У зимовий час найкраще користуватися гігієнічною помадою, яка містить натуральні масла, такі як масло какао, авокадо, каріте. Не потрібно забувати і про сонцезахисні складові, оскільки білий сніг вкрай добре відображає УФ-промені.

А з початком весни потрібно губ особливий догляд, оскільки крім браку вітамінів, шкіра всю зиму піддавалася сухості через опалення в будинках. Оскільки губи пересихають, то вони можуть тріскатися, а в куточках губ з'являються виразки. Тому потрібно користуватися помадами, в яких міститися рослинні масла, наприклад, обліпихи, вітаміни А, С, Е, екстракти ромашки та календули, які шкірі губ допоможуть відновитися після зими.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua