Ковдри La Scala

Ковдра - надзвичайно значимий предмет, який здатний подарувати спокійний, комфортний сон. Якісне ковдру не гріє, воно сприяє природної терморегуляції, створюючи при цьому комфортну температуру в незалежності від температури в кімнаті і пори року.

Ковдра також несе в собі і роль психологічного захисту бар'єру, який відокремлює нас під час сну від зовнішнього світу, створює затишний, маленький світ, який аналогічно утробі матері дарує відчуття захищеності і заспокоює. Саме тому ковдра повинна бути не надто легким, має відчуватися його присутність. Але воно також має бути і не надто важким, щоб замість захисту не обернутися в важкі кайдани, які тиснуть на сплячого.

La Scala – це всесвітньо уславлений бренд французького домашнього текстилю і постільної білизни. У виробництві своєї продукції компанія використовує тільки стійкі фарби і натуральні тканини, застосовує найновіші технології виробництва. Асортимент ковдр La Scala приємно дивує своєю вишуканістю і розкішшю, а також великої палітрою кольорів.

Колекції ковдр La Scala з різними наповнювачами

                                    

La Scala ODSH (шовкове волокно 100%)

Ця колекція з 100% натурального шовку торгової марки La Scala була представлена ​​спеціально до жаркого літнього сезону.
З деякого часу елітні шовкові ковдри та постільну білизну перестали бути в побуті просто необхідними речами, вони перетворилися в оригінальні аксесуари. Випробуйте шовкові ковдри та постільну білизну, і Ви усвідомлюєте різницю зі звичайними бавовняними виробами.
Шовк - це розкіш. Він цілі століття прирівнювався до дорогоцінних металів і каменів. Сучасні люди також цінують шовк за його лікувальні властивості: наведені докази, що люди, які сплять в постільній білизні з шовку і ховаються шовковими ковдрами, менше страждають від ревматизму, артриту, застуди, шкірних і серцево-судинних захворювань. Шовк не викликає алергічних реакцій, він володіє унікальною властивістю в залежності від сезону регулювати температуру тіла: ніжне шовкову ковдру огортає прохолодою в літню ніч і зігріває взимку. Вам доведеться над собою робити зусилля, щоб встати з-під зручного і приємного шовкового ковдри La Scala ODSH.

La Scala ODPG (тибетський гусь)

Ковдри La Scala ODPG з пуху тибетського гусака надзвичайно теплі і м'які. Пухові ковдри вважаються прабатьками всіх сучасних ковдр. Ковдри La Scala ODPG з пуху тибетського гусака особливо люблять діти. У кожній пушинки такого ковдри присутня величезна кількість волосків, які доставляють чудову теплоізоляцію. Пух стискається під впливом навантажень, але потім розправлятися самостійно до колишніх розмірів. Спати під ковдрою La Scala ODPG з пуху тибетського гусака - це все одно, що спати під хмарою.

La Scala ODVP (монгольський верблюженок)

Ковдри La Scala ODVP з вовни монгольського верблюда подарують повний комфорт під час Вашого сну. Шерсть верблюдів зберігає стабільну температуру і забезпечує вільний тепло- і вологообмін, завдяки унікальній структурі. Шерсть монгольського верблюда, на відміну від інших видів вовни, не має лускатої структури і пустотіла всередині. Все можна пояснити тим, що шерсть монгольського верблюда має найкращу конструкцію: грубий волосся поєднується з м'яким підшерстям, що робить ковдри La Scala ODVP міцними і легкими.

La Scala ODOA (австралійська овечка)

Ковдри La Scala ODOA з вовни австралійської овечки особливі, так як якісно состріженная і вичесати шерсть, має ряд позитивних якостей. Така шерсть міцна, еластична, пружна, володіє извитостью волокна (чим тонше шерсть, тим вона більш звивистих). Звивистість сприяє отриманню пружною, пухкої і пухнастою пряжі, а також підвищенню терміну використання ковдр. Завдяки чудовій пружності, ковдри La Scala ODOA з вовни австралійської овечки не мне і тривалий час зберігають відмінний зовнішній вигляд. Така шерсть гігроскопічна: вона здатна поглинати воду. Шерсть австралійської овечки вбирає вологу в 7 разів швидше, ніж будь-який інший текстильне волокно, що дає можливість тілу залишатися теплим і сухим. При дуже високій вологості шерсть австралійської овечки може увібрати в себе до 33% вологи порівняно зі своєю вагою, не залишаючись при цьому мокрою на дотик, і повільно віддає вологу в навколишнє середовище. У вовни коефіцієнт теплопровідності нижче, ніж у більшості текстильних волокон. Власне тому вовняні ковдри є найбільш теплими.

Такі чудові, якісні, м'які і теплі ковдри від торгової марки La Scala Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua