Яку вибрати гребінець для волосся?


Всі ми мріємо про здорових і красивих волоссі. І цього все ми добиваємося різними методами: хто використовує спеціальні маски за рекомендацією бабусь, хто ходить в салон на косметичні процедури, а хтось використовує нові шампуні відомих брендів. Але необхідно пам'ятати, що найважливішим і головним засобом по догляду за волоссям є гребінець. Але не всі цього предмету гігієни приділяють належну увагу. А даремно! Оскільки саме гребінець може Вам допомогти звільнитися від більшості проблем з волоссям.

В магазинах на сьогоднішній день представлені найбільш всілякі види гребінців і щіток по догляду за волоссям. З такого рясного асортименту надзвичайно складно вибрати. Але як же все-таки дізнатися яка гребінець підходить саме Вашому волоссю?

Види гребінців для волосся

На полицях в магазині Ви можете побачити гребінець з назвою «класична». Вельми непоганий варіант, який підходить для всіх. А ось і ні! Ця гребінець хороша лише для розчісування волосся перед сном. Існує кілька видів цих гребінців – зі штучною щетиною, натуральної і змішаної. Для волосся найкраще натуральна, оскільки вона виготовлена ​​з матеріалу, який вкрай дбайливо розчісує волосся. Якщо ж Ви маєте дуже густим волоссям, то можна використовувати для розчісування гребінець, яка має різної довжини змішану щетину.

Також Ви можете зустріти дерев'яну гребінець. Така гребінець прекрасно підходить для щоденного догляду.

Дерев'яна гребінець НЕ електрізіруется і не травмує волосся. Також вона надзвичайно зручна при нанесенні на волосся масок і засобів для укладки, оскільки дерев'яна структура такої гребінця не вступає в хімічну реакцію. Також запах дерева сприяє зняттю стресу.

Ще одним різновидом гребінців є пластмасові. Їх яскраво червоний, яскраво зелений, яскраво синій колір, безсумнівно, наводить на роздуми, оскільки невідомо яким чином ці барвники вплинуть на волосся. І тим більше вже доведено, що волосся при частому застосуванні пластмасовою гребінця стають ламкими і січеться. Але якщо ж Вам все-таки припадають до душі пластмасові гребінці, то краще спробуйте силіконові або карбонові гребінці. Силіконові гребінця досить зручні при фарбуванні або стрижці волосся, а карбонові підходять для любителів начосом. Вони бувають найрізноманітніші – як звичайних розмірів, так і маленьких.

Дуже привабливі на вигляд металеві гребінці. Вони на сонечку переливаються срібним і золотистим кольором. Але вони не підходять для систематичного використання, оскільки метал може травмувати дуже чутливу шкіру голови і внаслідок цього волосся стає надзвичайно ламкими. такі гребінця краще використовувати під час начісування або для поділу пасом.

Ще одним різновидом гребінця є брашінг – це циліндрична гребінець з отворами. Її дуже зручно використовувати для укладання волосся феном, створення локонів і їх випрямлення і для надання необхідної форми, якщо Ви маєте коротку стрижку. Брашінг з натуральною щетиною дозволяє створити ідеальну укладку, при цьому поліруючи лусочки волосся і тим самим надаючи волоссю блиск.

Не потрібно забувати про те, що необхідно завжди мати різні 2 гребінця, як по формі, так і за призначенням. Жінкам не рекомендується користуватися чоловічими гребінцями – оскільки Ви ними своє волосся тільки зашкодить. Гребінці для волосся необхідно мити хоча б один раз на місяць. Після миття волосся краще всього розчісувати щіткою, яка має рідкісні зубчики, а гребінець з частими зубчиками підійде для зачіски.

Любіть себе – своєму волоссю даруєте радість. Дотримуйтесь правил щодо використання щіток і гребінців для волосся. Обов'язково своє волосся причісуйте перед сном, і Ви про проблеми з волоссям забудете назавжди!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua