Стайлінг для волосся


Бездоганна укладання протягом цілого дня – це реальність. Тільки лише подумайте, що середньостатистична жінка більше півстоліття тому для укладання застосовують не воски, муси і лаки, а звичайну «цукрову воду», а уявіть який був ефект такої укладки, ну скажімо, після дощику ... Але, на що жінки тільки не йдуть заради створення спокусливого образу. В наше час краса вже не потребують таких «жертв».

Нинішні кошти для укладання надають можливість зробити шедевральні зачіски, що зберігаються протягом усього дня. Зараз піде мова про Стайлер.

Стайлінг – це модне слівце, запозичене з англійської мови. Воно в наш побут увійшло міцно п'ять-десять років тому. Стайлінг – це створення укладання, за допомогою спеціально призначених для цього фіксуючих засобів, що зберігають волосся в необхідному положенні певний час.

На сьогоднішній день в арсеналі кожної красуні присутній як мінімум два стайлінгу, в більшості випадків це пінка для укладання і лак для волосся. Кожен сезон компанії з виробництва косметичних засобів представляють нам навперебій останні винаходи, які, відповідно до їх обіцянками, не тільки зберігають форму укладання, але і захищають волосся від впливу негативних факторів зовнішнього середовища. Спочатку визначимося з сталінговимі засобами для волосся різної довжини.

Рекомендації по вибору стайлінгу для укладання волосся різної довжини

Якщо Ви власниця короткого волосся і волосся середньої довжини (до плечей), то Ви можете себе не обмежувати у виборі засобів для укладки. І це не випадково, оскільки саме такі зачіски часто неможливо зберегти в порядку без допомоги стайлінгу. Якщо Ви маєте волосся такої довжини, то можете вибирати: гелі для додання незвичайного блиску, різноманітні муси для додання обсягу, воски для акценту деяких локонів і пасом, текстурайзер для створення структури зачіски, ну і лаки-спреї для довготривалої фіксації.

Якщо У Вас напівдовге волосся, то краще за все вибирайте більш легкі стайлінгові кошти, помади й віск можна застосовувати для визначення Філіровать кінчиків і надання форми чубчик, а ось від спреїв, мусів, лаків і кремів – не варто відмовлятися. Ви з легкість свого волосся додасте обсяг, якщо візьмете маленький кульку мусу для волосся і завдасте його біля коріння, а потім волосся потрібно підсушити феном, при цьому піднімаючи їх біля коріння. А ось для того, щоб надати форму локонам, наприклад, в тому випадку якщо Ви використовуєте спеціальний «праску», плойку або термобігуді, то превсходно підійде спрей або крем з термозащитой. В такому випадку Ви отримаєте не тільки укладання «локон до локону», але й захистите волосся від згубного впливу гарячих щипців.

Якщо Ви господиня довгого волосся, то здорове сяйво пасмам Ви зможете з легкістю додати за допомогою незмивних спреїв-кондиціонерів, які мають ефект легкого стайлінгу. Якщо Ви володієте довгим волоссям, то не зловживайте кремами і мусами, повірте – це для Вас не кращий варіант. При використанні кремів на всю довжину волосся Ви отримати можете абсолютно протилежний очікуваному ефект і тоді Ваше волосся протягом 1-2 тижнів матимуть недоглянутий або навіть немитий вид.

Обов'язково при виборі стайлінгу враховуйте довжину Вашого волосся – тільки в такому випадку Ви будете мати карколомний вид.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua