Як вибрати манікюрні кусачки?


Давайте приділимо трохи уваги такого значимого інструменту для манікюру, як манікюрні кусачки. В першу чергу Ви повинні знати, що кусачки в залежності від їх призначення поділяються на: кусачки для нігтів, кусачки для кутикули і кусачки для педикюру.

Кусачки для нігтів – це щось на зразок альтернативи манікюрні ножиці, і найчастіше їх використовують для укорочення великих і твердих нігтів. Кусачки для нігтів поділяються на два види. Такі кусачки від кусачок для кутикули відрізняються навіть візуально більшою потужністю. Це й не дивно, оскільки потрібно більше зусиль для того щоб зрізати ніготь, ніж тоненьку кутикулу.

А ось кусачки для педикюру виділяються збільшеним лезом – від 1,5 до 2 см і посиленою конструкцією. Кусачки для педикюру досить легко зістригають нігтьову пластину, при цьому не зачіпаючи ніготь. Такі кусачки навіть можуть впоратися з вросшими нігтями.

Кусачки для кутикули – це інструмент, який потрібен для виконання обрізного класичного манікюру та деяких різновидів комбінованого манікюру. Кутикула для наших нігтів виконує захисну функцію від інфекцій і травм. Тому саме від акуратного і правильного обрізання кутикули обумовлюється естетичний вигляд Ваших нігтів. Кусачки для кутикули досить прості у використанні, тим не Проте потрібно бути обережним, оскільки можна відкусити більше, ніж потрібно, і уважним, в іншому випадку в результаті можна наробити задирок. Ось саме тому надзвичайно важливо підібрати якісні і годяться особисто Вам кусачки.

Рекомендації для правильного вибору кусачок для кутикули:

1. В першу чергу при виборі кусачок для манікюру звертайте свою увагу на матеріал, з якого вони виготовлені. Найякісніші манікюрні кусачки виготовляються з нержавіючої медичної сталі. Кусачки з нержавіючої медичної сталі володіють матовою поверхнею і можуть протистояти корозії, що значно збільшить їх термін експлуатації. Робіть дезінфекцію після кожного використання кусачок для кутикули – це корисно і для інструменту і для Вас.

2. Друге на що потрібно звертати увагу – це якість заточування. Добре заточені кусачки для кутикули не повинні жувати шкірку і обривати її, залишати сліди, а зобов'язані плавно і м'яко зрізати її. Кращим способом якісної заточки кусачок є ручна заточка інструменту, яка досить довго тримається. І пам'ятайте, що при частому використанні кусачки необхідно заточувати хоча б один раз на рік. При покупці перевірити якість заточення кусачок на своїх руках Ви не зможете, але це легко зробити за допомогою поліетиленового пакета: якщо кусачки плівку швидко розкусили, то інструмент хороший!

3. Звертайте увагу обов'язково на хід роботи манікюрних кусачок. Вони не повинні різко відскакувати і бути тугими – так можна легко поранитися. Тому необхідно розрізняти пружину кусачок. Пружина буває трьох видів: спіральна, одинарна і подвійна. Тут вже вибір абсолютно індивідуальний, найголовніше це те, щоб було зручно Вам, і не забувайте ніколи про м'якість.

4. Також обов'язково перевірте якість самої ріжучої частини манікюрнихкусачок. При зведенні леза зобов'язані мати маленький просвіт, крім кінчиків, тим не менш, якщо натиснути трохи сильніше, то він зобов'язаний повністю зникати. Також переконайтеся, що леза кусачок знаходяться на одному рівні, і ще переконаєтеся, що немає ніяких зайвих подряпин або зазубрінок на їх внутрішній стороні. Ось такі кусачки для кутикули необхідно відразу ж нести на заточку. 4-10 мм – це оптимальна довжина леза.

5. Не сильно прислухайтеся до рекомендацій подружок з підбору кусачок для кутикули, навіть в тому випадку якщо вони є майстрами з манікюру, тут вибір абсолютно індивідуальний. Просто потримайте кусачки в руці і переконайтеся, що при їх використанні Вам не треба буде робити руками гімнастичні вправи, а також переконайтеся, що вони лежать однаково зручно як в правій руці, так і в лівій.

Асортимент манікюрних кусачок досить великий, тому почитайте рекомендації і придбаєте те, що саме Вам підходить. А також обов'язково пам'ятайте, що кусачки для кутикули – це не той інструмент, на якому можна економити.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua