Клітинна косметика - зупини процес старіння шкіри!


На сьогоднішній день можна зустріти багато коштів з позначенням на етикетці «cellular» («клітинний»). Компанії-виробники під цим можуть мати на увазі що завгодно, наприклад: клітинний рівень дії косметики (хоча будь-яка косметика на організм впливає через його клітини); присутність екстрактів рослинного походження і т. д. Сам термін «клітинна косметика» на Насправді застосуємо до надзвичайно вузькому кількості косметичних засобів, які містять ембріональні клітинні матеріали.

Клітинна косметика стала створюватися після відкриття в 1975 році способу стабілізації клітинного матеріалу, який без подрібнення або заморожування клітинної маси уповільнює процеси руйнування і забезпечує збереження біологічних можливостей клітин.

Прихильники клітинної косметики вважають, що на противагу від біологічно далеких нам рослинних компонентів, речовини тваринного походження з нами «кажуть» на одній мові, тобто набагато більше ефективні.

Тканини ембріонів - це ідеальне джерело біологічно активних сполук. В основному донорами ембріонів виступають домашні тварини: вівці, свині, корови. Метод стабілізації допомагає зберігати місяцями ембріональні клітини в біоінтегральной стадії, а також у складі засобів по догляду за шкірою вони залишаються в Найефективніше стані.

Суть впливу засобів з клітинними компонентами – це впроваджені в емульсійну або кремову основу ембріональні клітини проникають в глибину шкірних покривів і потім потроху надають омолоджуючу «інформаційне» дію на сусідні з ними клітинки шкіри людини. Виходить, що клітини, які відповідають за оновлення епідермісу, отримують сигнал для «нового способу життя». Це досить витончена і тонка технологія, дуже перспективна, проте, ще вивчена не до кінця.

Як би там не було, клітинна косметика високої якості має два рівня впливу на шкіру.

Традиційний догляд — проходить за рахунок впроваджених до складу сироваток і кремів вітамінів, антиоксидантів, масел, зволожуючих засобів, компонентів, які заспокоюють шкіру.

Більш глибокий рівень дії — за рахунок впливу клітинного компонента. Від нього не відразу може проявитися ефект, але, як запевняють виробники, він буде обов'язково. Як мінімум, масла і вітаміни точно не зашкодять шкірі.

Плацентарна косметика. Її вплив на шкіру

Одним з вид клітинної косметики є плацентарна.

Плацента — ембріональна тканина, яка формується в процесі розвитку плоду. Плацента під час вагітності пов'язує організми дитини і матері. Плацента в собі містить приблизно 100 компонентів, які відповідають за обмін речовин, продовження і розвиток життя, захист організму від впливу токсичної, радіаційної та інфекційної середовищ.

Для створення засобів клітинної косметики заснованої на плаценти застосовують як плаценту тварин, так і плаценту людини. Виробники плацентарної косметики переконують, що плацента активізує найважливішу фізіологічну функцію шкіри до такої міри, що може скоротити на дві третини цикл поновлення клітин шкіри, внаслідок чого шкіра стане більш пружною і еластичною. А при систематичному використанні косметичних препаратів з екстрактом плаценти згладжуються дрібні зморшки, поліпшується стан шкіри, активізуються біологічні процеси, пропадають пігментні плями.
Рекомендуємо Dikson Polipant Complex - Комплекс з плацентарних і рослинними екстрактами, рослинними протеїнами для догляду за волоссям.

Тільки будьте надзвичайно уважні! Косметичні засоби на основі плаценти дорогі у виробництві, оскільки сировина має відповідати надзвичайно жорстким вимогам і має бути очищеним ретельно від гормонів. Ні за що не купуйте несертифікованих косметику. Для Вашого здоров'я дешеві підробки можуть виявитися небезпечними.

Косметика на основі ікри. Її вплив на шкіру

Косметичні засоби на основі ікри — це косметика, створена на основі ембріональних клітин риби. Це також досить дорога річ. Така косметика буває на основі як червоною, так і чорної ікри. Екстракт ікри в шкірі активізує процес формування власного еластину і колагену, покращує живлення клітинок, попереджає поява зморшок і покращує мікрорельєф епідермісу. Косметику на основі ікри можна застосовувати як додатковий адаптирующий препарат після пластичної операції особи. Рекомендуємо Declare Luxury Anti-Wrinkle Cream - Відновлюючий крем проти зморшок.

Очевидно, що клітинна косметика, в складі якої є плацентарні і ембріональні клітини, призначена тільки для зрілої шкіри (після 35-40 років) з явними ознаками в'янення. Якщо компанії-виробники запевняють, що їхні кошти підходять для будь-якого віку, то, швидше за все, в них біологічно активної речовини дуже мало або взагалі немає.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua