Як вибрати лак для нігтів


При сьогоднішньому різноманітті вибору, підібрати ефектний і якісний лак для нігтів все одно досить важко. Часом Ви помічаєте, що після застосування якогось лаку Ваші нігті починають розшаровуватися, жовтіти і видавати інші неприємні штуки …

Як же все-таки підібрати якісний лак для нігтів при такому величезному багатстві асортименту? лакове покриття – це захисний засіб від зовнішніх пошкоджень: миючих засобів, твердих предметів, води та інших факторів. Також лак допомагає зміцнити нігтьову пластину від відколів і розшаровування. Вибираючи лак для нігтів Ви повинні знати кілька особливостей.

Бренд

Купуйте по можливості лаки від відомих Вам брендів. Певний бренд є гарантією якості лаку для нігтів, який під ним випускається. Знамениті виробники не будуть додавати небезпечні речовини в свою продукцію – в такому випадку вони надто багато чим ризикують.

Ціна

Мірилом якості також є вартість. Лак для нігтів за 5 грн просто не може бути хорошої якості і від такого продукту чекати якості і ефекту, м'яко вимовити, нерозумно …

Флакон

Перед придбанням лаку оглядайте уважно флакон – на ньому не повинно бути змазаних написів на непоясненному мовою, відклеюються етикеток, відколів. Зверніть також особливу увагу на назва лаку – в наш час підробки не рідкість, тому під прославленим ім'ям можна придбати кустарну дешевку.

Не купуйте флакончики з лаком в формі квіточок, зайчиків, ведмедиків. Складна форма флакончика виступає проти Вас при застосуванні лаку для нігтів – він засихає на всіх рельєфних флакона, і незабаром такий лак виявиться в сміттєвому відрі.

Пензлик

Відкривши флакончик, зверніть увагу на пензлик. Пензлик не повинна куйовдить на всі боки, немов мітла. У якісної кисті все ворсинки рівні, трохи закруглені і накопичені разом. Довжина і товщина кисті повинні бути такого розміру, щоб пензлик покривала вільно ніготь і залишала без розлучень, насичений, рівний слід. При цьому пензлик не повинна бути занадто м'якою, в іншому випадку у Вас не вийде провести рівні лінії. Але також не рекомендується купувати лак для нігтів, в якому жорстка кисть. В такому випадку Ви просто Нама, намагаючись рівномірно нанести лак.

Консистенція лаку

Звертайте увагу на консистенцію того лаку, який Ви хочете придбати. Проведіть обов'язково такий експеримент: відкрутіть лак і уважно подивіться, як швидко впаде крапля. Чим швидше кольорове пляма впаде на папір, тим краще. Густим лак для нігтів не повинен бути. Якщо лак густий, то він буде важко наноситися, і манікюр вийде не ідеальним.

Відтінки і кольори лаків

При придбанні лаку для нігтів перевірте, який він при нанесенні дає відтінок. Тут уже все залежить від того, який Ви бажаєте отримати ефект. Прозорість або яскравий щільний відтінок. Якщо Ви хочете не прозорий, то через хвилину нанесіть на забарвлене місце другий шар лаку – оціните результат, чи влаштовує якість Вас, оскільки це дуже значимо, якщо Ви прийняли рішення придбати лак для нігтів.

На сьогоднішній день можна побачити велику кількість всіляких відтінків лаку для нігтів. Складно вибрати правильно: всі кольори веселки і ще до того ж з декоративними наповнювачами у вигляді квадратиків, зірочок, крихти та інших. Звичайно ж, кожна красуня підбирає лак для нігтів по своєму смаку. Але все одно існують правила вибору відтінків лаку. Завжди вважалося стильним, коли відтінок лаку збігався з відтінком Вашої помади, ну або був трошки світліше. Також не порушенням правил вважається використання перламутровою губної помади і матового лаку такого ж тону, але тільки не навпаки. Вельми зручно, коли Ви створюєте «французький манікюр ". Застосовуючи лак для нігтів натурального кольору, Ви можете поєднати його з будь-яким тоном губної помади. Також дуже добре, якщо колір лаку для нігтів буде поєднуватися з відтінками макіяжу очей.

У виборі відтінку лаку для нігтів рекомендується також враховувати сезон року. Наприклад, лак перламутровий, з блискітками буде виглядати заворожуюче і доречно влітку або навесні. Він надає легкість і ніжність. В осінній і зимовий час року найкраще використовувати матові відтінки лаку для нігтів.

Порадуйте себе акуратним красивим манікюром з якісним, відповідним саме Вам лаком для нігтів!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua