Як використовувати маски для обличчя


Правильно вибравши маску для обличчя, Ви вирішите якусь косметичну завдання. Наприклад, освітлити шкіру і розгладите зморшки, звузите пори або зволожите шкіру, «підтягніть» ніжну шкіру повік або уникнете вікові зміни.

Воістину красива тільки здорова шкіра. Але і здорові люди не завжди мають однакове стан шкіри. В Залежно від атмосферних умов, пори року, загального стану всього організму, особливостей побуту та праці шкіра функціонує неоднаково і потребує диференційованого догляду. Важливо, щоб догляд за шкірою був регулярним.

Погодьтеся, що набагато легше попередити старіння, в'янення, хвороби шкіри, ніж приховувати і лікувати їх. В ефективному догляді за шкірою обличчя неоціненну допомогу надають маски. Компанії-виробники пропонують великий вибір різноманітних засобів. Якщо Ви правильно підберете маску, то зможете підтримувати свою шкіру в здоровому стані, знімете втому, виведете токсини, захистіть шкіру обличчя від усіх інших недуг. Вибравши маску Вам ще потрібно знати, як її правильно використовувати.

Перед тим як нанести маску необхідно гарненько очистити обличчя за допомогою засобу для чищення. Потім волосся найкраще стягнути гумкою або прибрати в спеціальну шапочку. Слідом за тим накладіть під повіки шар живильного крему. Маску для обличчя можна наносити декількома способами: ватним тампоном, пальцями, спеціальним пензликом, медичним шпателем. Накладати маски на шкіру обличчя потрібно рівномірним шаром. Товщина шару залежить від текстури самої маски: пластифікуючі наноситься товстим шаром, гелевидні — тонким. І не забувайте, що маски необхідно наносити по масажних лініях. Масажні лінії – це лінії мінімального розтягування шкіри. Напрямок масажних ліній потрібно враховувати при більшості процедур по використанню косметичних засобів.

Масажні (шкірні) лінії проходять:

        
  • на щоках — від куточка рота до слухового проходу, від бічної поверхні носа і середини верхньої губи до верхньої частини вуха;
  •     
  • на підборідді — починаючи від середини підборіддя уздовж нижньої щелепи до вушних мочок;
  •     
  • навколо очей — починаючи від внутрішнього куточка ока вздовж верхньої повіки до зовнішнього куточка ока, а потім (в протилежному напрямку) починаючи від зовнішнього куточка ока вздовж нижньої повіки до внутрішнього куточка;
  •     
  • на носі — починаючи від перенісся уздовж спинки носа до його кінчика, і від спинки носа спускаючись вниз до його бічних поверхонь;
  •     
  • на лобі — починаючи від середини лоба у напрямку до скронь; масажні лінії на лобі відповідають напрямку росту волосків на бровах.

Завдавши маску для обличчя, бажано цілком і повністю розслабитися і деякий час не відволікатися на інші справи, також можна слухати спокійну музику. В основному кожна компанія-виробник на тюбику маски пише свої рекомендації щодо застосування засобу.

Потрібно строго дотримуватися того часу витримки маски, яка вказана в інструкції до неї, в іншому випадку ефект може виявитися зворотнім.

Після закінчення потрібного часу маску потрібно зняти. Залежно від текстури маски знімаються по-різному: пластифікуючі і маски-плівки – панчохою, вони створять зліпок з особи, а ось кремоподібні маски — вбираються, а їх залишки необхідно змивати водою або видаляти косметичної серветкою.

Після того як Ви зняли маску, нанесіть на шкіру лікувальну сироватку або крем для обличчя.

З величезним асортиментом елітних унікальних масок для обличчя від всесвітньо відомих брендів, які представлені в нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ, Вам не важко буде вибрати той засіб , яке підійде саме Вам.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua