Засоби для догляду за нігтями і їх лікування


Не кожна жінка має можливість ходити в косметичні салони для того, щоб доглядати за нігтями. Як правило, на це йде дуже багато часу. А для того, щоб Ваші нігтики були доглянутими і здоровими, для них потрібен щоденний догляд.

Для догляду за нігтями існують антибактеріальні та антисептичні засоби.

Антибактеріальні желе і креми зволожують і освіжають, а також створюють антибактеріальну середу на шкірі. До складу таких засобів входять алое вера і вітаміни Е, А, Н, С, а також активний органічний компонент триклозан, який вбиває мікроби і перешкоджає їх розмноженню. В засіб також додано солодке масло мигдалевого горіха, яке пом'якшує шкіру. Чудово підходить як заключний етап в манікюрі для ароматизації і зволоження рук.

Антисептичні засоби застосовуються для профілактики інфекцій, коли на шкірі, яка оточує нігті, є невеликі пошкодження.

Величезну популярність має ефективний засіб у формі олівця, яке зміцнює нігті, перешкоджає їх розшарування і ламкості. До складу такого засобу входять лимонне, евкаліптова, соснове масла. Засіб дуже зручно у використанні, аплікатор дає можливість наносити засіб точно в потрібне місце.

Для бездоганного манікюру також використовуються сучасні засоби для зміцнення нігтів. вони містять поживні компоненти, які доглядають за нігтьової пластиною. Засоби для зміцнення нігтів потрібно наносити перед накладенням основи під лак. Вони перешкоджають ламкості і розшарування нігтів.

Види засобів для зміцнення і лікування нігтів:

Засоби для сухих і ламких нігтів – ці кошти забезпечують міцні, довгі і тверді нігті всього за 2 тижні систематичного використання. Зміцнюють сухі і ламкі нігті. Засоби для сухих і ламких нігтів мають зволожуючу формулу з вітамінами С і Е.

Засоби для лікування нігтів – мають спеціальної універсальною формулою з вітаміном Е, протеїном пшениці і кальцієм, які зміцнюють Ваші нігті.

Засоби для зміцнення натуральних нігтів - надають нігтям гарний зовнішній вигляд на тривалий період часу. Ці кошти швидко формує на нігтях надійне захисне покриття, яке захищає від зовнішніх впливів. Це засіб засноване на формулі, яка містить доглядають речовини для нігтів, що оберігають нігті від пошкоджень.

Засоби для шаруються і чутливих нігтів – прекрасно зміцнюють нігті, забезпечують міцні, довгі і тверді нігті за умови регулярного використання. Такі кошти мають формулу без формальдегіду з вітаміном Е, маслом австралійського горіха і екстрактом алое.

засіб для м'яких і тонких нігтів – зміцнюють нігті при регулярному використанні. До складу таких засобів входять кальцій і морські мінерали.

Сироватки від грибка – засоби для догляду за нігтями, які містять унікальну формулу з застосуванням природної сірки. Сироватки від грибка здатні повністю перемогти грибок за короткий час. Сироватки можна використовувати як для натуральних, так і для штучних нігтів.

Формальдегідні кошти – засоби по догляду за нігтями, що містять 5% формальдегіду.
Для зміцнення нігтів також використовують спеціально розроблені для нігтьової пластини вітамінізовані креми. Такі засоби збагачені ефірними маслами, вітамінами і екстрактами.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua