Як правильно доглядати за губами


Жінка будь-якого віку хоче мати прекрасний вид. Для цього необхідно зберегти не тільки тіло, але також і особа. Найяскравіша частина особи — це губи. Але для того, щоб Ваші губи завжди мали яскравий і красивий вид необхідно ретельно за ними доглядати. По губах визначити можна внутрішньо стан жінки: якщо губи червоні, то жінка абсолютно здорова, а якщо виник синюшний відтінок, то це означає, що є серцево-судинні проблеми. Ні в якому разі допускати не можна кровоточивості на губах, а то це може привести до раку губ.

Сальних залоз на губах немає, тому вони дуже швидко втрачають вологу і потім починають тріскатися. Це відбувається найчастіше в морози – в холодну пору року кожен з нас може помічати, як губи тріскаються і сохнуть. Губи також можуть втратити свій первісний вигляд і колір ще через нестачі вітамінів. Якраз біля губ починають формуватися перші зморшки. Ще одна з вельми прикрих захворювань губ - це герпес, який може перейти як і від партнера, так і з'явиться від потрапляння бруду.

Зароджується питання: як же правильно за губами доглядати?

Особливості правильного догляду за губами

1. Спочатку необхідно навчитися очищати губи. Для цього кожен день потрібно очищати губи ввечері ватним тампоном, попередньо змочивши його косметичним молочком, таким чином забирається бруд і помада з губ.

2. Також потрібно робити щодня масаж губ, відразу після чистки зубів на ніч: помасажуйте губи, завдавши попередньо на них вазелін або крем для губ. Після масажу на губи необхідно нанести крем для губ.

3. Також один раз в тиждень губи потрібно очищати отшелушивающим кремом для губ, цю процедуру можна проводити разом з чищенням за все особи.

4. Для підтримки зволоженості губ, необхідно підживлювати їх зсередини – випивати води в достатній кількості для організму.

5. Для живлення і зволоження губ необхідно використовувати гігієнічну помаду, особливо при настанні холодів. Косметологічні компанії розробляють різноманітні види засобів для харчування зволоження губ, в їх число входить і бальзами. Ці кошти губ допомагають відновитися, або підтримати природний вигляд. Вони також загоюють різні тріщини на губах, працюють як зволожувачі. Також існують і крему для губ, їх наносять на ніч для живлення і зволоження губ всю ніч.

6. Перед тим як вибрати косметику для губ, необхідно дізнатися про їх складі. Якщо в складі присутні вітаміни F, Е, А і групи В, то такі кошти ліквідують тріщинки, заліковують ранки, надають шкірі губ м'якості. Така косметика призначена косметика для омолодження губ і підтримки їх в прекрасній формі. Для додання губам об'єму губ підійдуть засоби з протеїнами. Бджолиний віск і різноманітні масла – мають розгладжують і зволожуючими властивостями. Для зволоження і живлення підійдуть засоби з вмістом календули, ромашки і соком алое. А якщо в складі присутні сонячні фільтри, то такі кошти створюють для шкіри губ захисний бар'єр від ультрафіолетових променів.

7. Декоративна косметика впливає на губи не кращим чином. Але, тим не менше, існують помади, що проявляють лікувальний ефект. Такі помади надзвичайно корисно наносити як в спекотні дні, так і в холодний період часу, оскільки вони здатні убезпечити губи від негативного впливу навколишнього середовища. З особливою обережністю необхідно ставитися до стійких губні помадам. Їх можна використовувати тільки в самих крайніх випадках, оскільки вони сушать губи. Стійку губну помаду обов'язково потрібно після використання змити за допомогою молочка для зняття макіяжу, а потім на губи нанести крем.

8. Для того щоб пом'якшити губи можна нанести будь-яке масло, наприклад оливкове або рослинне. Губну помаду можна наносити після повного всмоктування олії в губи.

Для краси нашого тіла ми займаємося фітнесом, ходимо в тренажерний зал або робимо зарядку вдома. Також і губи потребують зарядкою. Для того щоб губи мали гарний і підтягнутий вигляд необхідно щодня робити кілька простих вправ:

        
  • спочатку розслабте губи, потім їх скрутіть трубочкою, немов хочете погасити свічку, і починайте дути, так потрібно повторити 15 разів;
  •     
  • для наступної вправи необхідно стиснути зуби і прийматися в себе вдихати повітря - у Вас вийде оскал, цю вправу необхідно робити також 15 разів;
  •     
  • для наступної вправи спочатку сховайте губи, а потім прийміть вихідне положення, повторіть вправу також 15 разів;
  •     
  • остання вправа - скажіть голосні звуки, повторіть також 15 разів.

Прислухавшись до всіх перерахованих вище рекомендацій і вживши їх на практиці, Ви будете радувати оточуючих і себе до глибокої старості розкішними губами. І нехай всі вважають, що Ви робите все життя татуаж губ, і лише тільки Ви будете знати, що це Ваші улюблені і рідні губи.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua