Правила використання дезодоруючих засобів

Для того щоб насолоджуватися приємним ароматом свіжості, потрібно дотримуватися кількох нехитрих правил використання антиперспірантів і дезодорантів.

1. Всі дезодоранти потрібно наносити лише тільки на суху чисту шкіру, на якій немає подряпин і ранок. Запалену або ушкоджену шкіру треба лікувати, а не ще більше травмувати. Для такої шкіри можна використовувати дитячу присипку, але не більше.

Дезодоранти ввечері необхідно обов'язково змивати теплою водичкою. Не має сенсу дезодорувати шкіру, яка вже спітніла!

2. Систематично, особливо влітку, потрібно видаляти з пахвових западин волосся, оскільки вони є місцем, де розмножуються бактерій, і утримують неприємний запах. Тому видалення волосся під пахвами обов'язково. Тим не менше, використання стіків і спреїв відразу ж після депіляції викликати може сильне роздратування. Так що дайте своїй шкірі спочатку трохи заспокоїтися!

3. При перших же ознаках подразнення і почервоніння шкіри в області пахв негайно відмовитися від дезодорантів, які містять спирт, а також дезодорантів-антиперспірантів. На деякий час потрібно перейти на дитячу присипку або тальк.

4. Антиперспіранти не треба використовувати щодня, так як вони не призначені для такого застосування. Їх необхідно застосовувати тільки в міру необхідності.

5. Не можна наносити дезодоруючі засоби перед візитом сауни або лазні – спека здатна викликати алергічну реакцію на шкірі.

6. З парфумами поєднуються тільки дезодоранти без запаху, як виняток – це можуть бути ароматизовані дезодоранти з таким же ароматом як у духів – вони повинні бути з однієї і тієї ж серії. Намагайтеся не змішувати аромати, оскільки це не тільки оточуючих відлякає, але також і може провокувати зростання бактерій. Якщо Ви користуєтеся парфумами, то захист від поту зобов'язана бути «непомітною і скромною».

7. Якщо ж після використання дезодоранту будь-якого типу у Вас на шкірі з'являються свербіж або почервоніння, то тоді Вам потрібно відмовитися від використання дезодоранту назавжди.

8. При підвищеному потовиділенні потрібно себе обмежувати у вживанні пряної і гострої їжі, а також міцного чаю і кави, оскільки вони активізують роботу потових залоз.

9. Віддавайте перевагу одягу тільки з натуральних матеріалів. Не надягайте одяг, яка тісний в крої пройми.

10. Чим більше термін придатності дезодорирующего кошти, то тим більше в його складі консервантів.

11. Для кожної частини тіла підбирайте відповідні дезодоранти, оскільки вони потребують персональному догляду. Не можна ні в якому разі наносити на пахвові западини дезодорирующий спрей, який призначений для ніг, і навпаки.

12. Щоб уникнути появи на шкірі темних плям – не використовуйте дезодоранти перед прийомом сонячних ванн!

13. Герметична тара дезодоруючих коштів є запорукою меншого числа консервантів.

14. Звертайте увагу на упаковку: там позначається тип дезодорирующего кошти – антиперспірант, дезодорант, дезодорант-антиперспірант.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua