Модний манікюр 2012

Щоб залишатися завжди привабливою і стильною, потрібно обдумувати свій образ до дрібниць. Не виключенням є також і манікюр. Знамениті будинки моди в уже році, що наступив показали своє бачення ідеального манікюру. Який же модний манікюр 2012 року?

Модний манікюр 2012 повинен бути природним. Натуральність в манікюрі цього року популярна у всьому. Форми нігтів, зокрема, вітаються натуральні: мигдалеподібні і овальні. На другий план відходять занадто довгі нігтики, поступаючись місцем більш коротким.

Загалом, контрастний укорочений манікюр є одним з головних трендів 2012 року. Коротенькі, трішки визирають над подушечками пальців нігтики округлої форми підтримали майже всі світові тренди. такі нігтики виглядають не тільки дуже природно і жіночно, але і абсолютно не заважають їх власницям.

Модний манікюр 2012 вітає активно синій колір, також популярний ніжно блакитний манікюр. Свої позиції не здає і багатьма улюблений червоний колір, популярні всі його відтінки.

Модними темними відтінками лаків для нігтів є фіолетові, темно-коричневі, сірі. У моді залишається також чорний колір. Особливо популярними серед яскравих відтінків залишаються зелені, жовті, бірюзові і салатові. У пастельній палітрі відтінків лідируючі місця займають персикові і молочні, а також мерехтливі сріблясті і золотисті.

Модний манікюр 2012 року продовжує модні тенденції манікюру 2011. Це і багатобарвний французький манікюр, і місячний манікюр, і «хижі» принти на нігтики. також вважаються модними поєднання таких відтінків: яскраво-синього з золотим, чорного з ніжно-персиковим, бордового з сріблястим.

В модному дизайні нагідок 2012 року не обділені увагою і візерунки. У році, що наступив актуальний малюнок, який нанесений лише тільки на край нігтя, а інша частина нігтя покривається прозорим лаком. Лаки з мікрогліттерамі і Кракелюрний лаки також модні в створенні манікюру 2012.

А матові покриття для нагідок, які були популярні ще в 2011, в році, що наступив стали ще більше модними. При цьому абсолютно не обов'язково при підборі покриття для нігтів зупинятися тільки на матових або, наприклад, тільки лише на покриттях «металік». Манікюр 2012 року вітає зухвалі поєднання покриттів різноманітних фактур!


Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua