Як правильно видаляти з очей декоративну косметику?

Кожен третій з чоловіків, задивляючись на жінку, дивиться в її очі. А як каже прославлена ​​приказка: очі – це дзеркало душі. І тому дуже важливо, щоб красу душі чоловік бачив в блискучих прекрасних очах, а не в роздратованих і тьмяних з темними колами!

Не існує ідеального розрізу, кольору і форми очей. Найважливіше, щоб очі були здоровими і доглянутими. Мільйони жінок щодня витрачають купу часу на макіяж очей для того, щоб підкреслити їх виразність і гідності. Ми до процесу макіяжу ставимося надзвичайно серйозно, використовуючи до кожного випадку той чи інший вид косметики. А ось видалити її перед сном дуже часто забуваємо. І це величезна помилка. Власне тут і ховаються головні причини невтішного стану шкіри. Кожна жінка, яка бажає зберегти якомога довше бездоганний вигляд, здорову і чисту шкіру, не страждати від ранніх зморшок, чорних кіл і сухості під очима, зобов'язана щовечора хоча б кілька хвилинок приділити собі.

Доглядаючи за обличчям потрібно завжди пам'ятати про те, що при використанні різноманітних засобів для особи, треба уникати зони навколо очей, оскільки шкіра в цих місцях дуже чутлива і тонка, товщиною всього-на-всього в підлогу міліметра. У ній майже немає жирової клітковини, потових залоз, а також незамінних волокон еластину і колагену. Саме тому шкіра навколо очей порівняно з іншими частинами Вашого обличчя дуже суха, старіє швидше і потребує особливої ​​турботи. Найменші докладені зусилля можуть просто призвести до пошкоджень, які перетворяться в почервоніння, висип і інші косметичні дефекти, які здатні зіпсувати надовго Ваш настрій. Також дуже важливо і те, що поганий догляд за шкірою навколо очей, може навіть довести до погіршення зору, саме тому дуже важливо знати, як знімати правильно косметику з очей. Також демакияж для такої області необхідно підбирати більш скрупульозно.

Різна декоративна косметика має свою особисту текстуру і склад і діє по-різному на нашу шкіру. Є як звичайні косметичні засоби, які з легкістю можна видалити за допомогою теплої води, так і спеціальна косметика – водостійка, склад якої відрізняється від звичайних косметичних засобів наявністю компонентів, на яких вода не діє. Таку стійку косметику можна легко видалити особливими засобами. Такі кошти можна розділити на двофазні і звичайні – еліксири, молочко, тоніки. Двофазний засіб для демакіяжу складається з двох головних компонентів: верхній шар містить особливі ефірні олії, які видаляють водостійкі тіні або туш, нижній – це водяний компонент, який знімає водорозчинні речовини. Різні виробники не скупляться в цей шар додавати заспокійливі шкіру рослинні компоненти. Використовувати двофазний засіб можна тільки в тому випадку, якщо Ваша декоративна косметика – водостійка. Якщо Вам потрібно зняти звичайну косметику, то краще використовувати лосьйон або молочко.

Також двофазний засіб, як і водостійку косметику в цілому, не рекомендують використовувати людям, які носять контактні лінзи. Варто було б відзначити, що використовувати водостійку косметику можна тільки раз в два тижні. А якщо водостійку туш використовувати часто, то це може привести до витончення війок і їх ламкості. Водостійкі тіні також необхідно ретельно знімати спеціальним засобом, а не водою. І пам'ятайте, що якщо недостатньо добре зняти макіяж з шкіри навколо очей, то це неодмінно призведе до проблем.

Правила зняття косметики з очей

Основне правило демакіяжу в чутливій зоні очей – це щоденність! Рухи повинні бути надзвичайно м'якими, плавними, що не розтягують шкіру. Для цього змочіть ватяний тампон або диск (не звичайну вату!) Підібраним засобом і нанесіть на півхвилини на очі, потім зніміть косметику, рухаючись при цьому від зовнішнього кута ока прямо до перенісся спочатку уздовж верхньої повіки, а потім чистим тампоном видаліть макіяж з нижньої повіки. Обов'язково спостерігайте за тим, щоб очищає засіб не потрапляло на слизову оболонку ока. Потім просушіть очі за допомогою сухої серветки. Протонизирует і охолодіть очищену шкіру повік маленькими шматочками льоду, завчасно запасеної на цей випадок. Чудовий ефект принесуть кубики льоду, які зроблені з відварів лікувальних трав: чистотіл, ромашка. Далі обов'язково нанесіть крем-догляд або спеціальний гель для шкіри навколо очей.

Особливу увагу завойовують очі, які нерідко прикрашають накладні вії. Знімати таку красу потрібно тільки лише рідким засобом гранично обережно. В іншому випадку є ймовірність залишитися зовсім без вій. Гель, який містить пантенол або касторове масло, потрібен для підтримки нормального стану вій після такої екзекуції. Але ні в якому разі масло не повинно потрапити в очі.

Рекомендації по підбору засобів для зняття макіяжу з очей

Засоби, призначені для цих цілей, повинні бути протестовані і рекомендовані офтальмологами. Це надзвичайно важливо для Вашого зовнішнього вигляду і здоров'я! Засоби, які містять екстракти насіння льону або волошки синьої допоможуть в боротьбі з мішками під очима. Вибирайте засоби для демакіяжу, які в своєму складі мають мінімальну кількість таких компонентів, як спирт, всілякі аромати, ефірні масла і гліцерин.

Зняття макіяжу з очей – це делікатний і необхідний процес, основне завдання якого полягає в турботі про ніжній шкірі. Тому якщо Ви будете застосовувати належні Вам і якісні кошти для догляду за очима, а також обережно ставитися до власним очам, то тоді зможете надовго зберегти свою привабливість, молодість і здоров'я.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua