Як правильно наносити на обличчя доглядають кошти?


На сьогоднішній день косметична індустрія пропонує велику кількість найрізноманітніших засобів по догляду за шкірою обличчя, це гелі, креми, муси, тоніки, гоммажи, різноманітні рідини і багато іншого . І важливо не тільки придбати необхідні засоби для догляду за дуже ніжною шкірою обличчя, але і використовувати їх правильно. Адже зовсім нерозумно вважати, що набрати крем в долоню і рівномірно його розмазати по обличчю досить буде для догляду за шкірою. До речі, забивати крем в шкіру кінчиками пальців значно корисніше, оскільки так він вбирається краще і швидше. Але існують і інші правила використання доглядають коштів, дотримуючись яких можна зробити максимально ефективним догляд за обличчям.

Правила нанесення крему та інших косметичних засобів на обличчя:

Правило горошини

Дуже часто ми задаємо собі питання про те, скільки потрібно використовувати кошти, але є одне дуже просте правило, дотримуючись яке Ви отримаєте відповідь на це питання: за один раз необхідно використовувати таку кількість кошти, що дорівнює за обсягом горошині.

Для того щоб запам'ятати потрібний розмір просто покрутіть горошину в пальцях. Візьміть необхідну кількість доглядає кошти і покладіть на долоню однієї руки, а потім іншою рукою наносите на обличчя засіб. Крем намагайтеся розподіляти рівномірно, нанесіть його спочатку на лоб, підборіддя і щоки, а потім розподіляйте у напрямку до скронь. Зазвичай таким способом наносяться денні легкі креми і засоби, які захищають шкіру від несприятливого впливу ультрафіолетових променів і зовнішнього середовища.

Правило розігріву

Дотримання цього правила особливо важливо при використанні густих, жирних кремів, які мають щільну консистенцію і важку структуру. Необхідно також взяти таку кількість крему, що дорівнює горошині, і потім покласти його на середину долоні однієї руки, потім легко розтерти пальцями іншої руки, як би перемішуючи. Крем під впливом тепла рук стане менш в'язким, більш пластичним і легким в нанесенні. В результаті розігріте доглядає засіб буде набагато легше наноситися на шкіру.

Правило вдавлення

Цей метод нанесення підійде ідеально в тому випадку, якщо Ви використовуєте косметичні масла для особи, густі лосьйони або досить важкі японські лосьйони. Спочатку трошки обраного Вами кошти вилийте в долоню однієї руки і потім прітісніте іншою рукою. Засіб по долонях розподіліть максимально рівномірно, а далі притисніть обидві руки до обличчя, немов вдавлюючи в нього масло або лосьйон. Вам потрібно зробити кілька рухів таким чином до тих пір поки вся потрібна поверхня не буде покрита засобом. Найчастіше на косметиці можна прочитати рекомендацію & laquo, не втирати» або & laquo, не розтирати» його в шкіру, в такому випадку метод вдавлювання буде вельми до речі.

Правило вбивання

Забивати в шкіру можна не тільки креми. Таким же способом наносяться і тоніки для обличчя, якщо не застосовується ватний диск (обов'язково на очищену шкіру). Трошки кошти треба вилити в долоньку і вбити його дбайливо в шкіру пальцями іншої руки. якщо Ваша шкіра не відноситься до числа чутливих, то тоді що вбиває рухам можна надати побільше інтенсивності, навіть перейти в легені поплескування. Таким способом можна підсилити в верхніх шарах шкіри кровообіг, що посприяє її краще тонізації.

Правило масажу

Кожен з вищеописаних методів можна доповнити ефективно масажем обличчя. Наприклад, застосовуючи ароматичне масло, на шкіру його Ви наносите методом вдавлення, а отже, можете цілком закінчити процедуру нанесення за допомогою масажу. Легкі масажні руху будь-якого засобу допоможуть швидше і краще вбратися в шкіру. Масаж рекомендується робити відразу обома руками. Просуватися необхідно у напрямку від підборіддя до скронь і від середини особи до вух. Масаж проводиться до повного усмоктування засобу.

Правило п'яти точок

Вже дуже давно відомо це правило нанесення на обличчя косметичних засобів, але, все-таки, воно залишається актуальним і рекомендується багатьма косметологами. Керуючись цим правилом, потрібно взяти крем за розміром з горошину і розподілити його рівномірно в рівних кількостях по обличчю по п'яти головним точкам: на лобі, на щоках, на підборідді і на носі. І тільки лише потім розподілити рівномірно по всьому обличчю.

Це правило також потрібно використовувати при нанесенні масок, оскільки воно дозволить гранично рівномірно на обличчя нанести всю масу. обов'язково необхідно уникати зони навколо губ і очей. Також дуже важливо пам'ятати, що маски не можна забивати і вдавлювати в шкіру, їх наносять легкими м'якими рухами. Ви просто уявіть собі, що пальчики в цей момент обертаються в м'яку кисть, яка делікатно і рівномірно наносить засіб.

Правило таймера

Правило таймера аж ніяк не означає, що, завдавши будь-якої засіб, потрібно засікати час і дотримуватися його строго. Але важливо просто мати інформацію про те, що якщо в теплу пору року денний крем ми можемо наносити і прямо перед виходом на вулицю, то косметичний засіб для нічного догляду за обличчям потребує особливого підходу. Це означає, що з хвилини нанесення нічного крему до того часу, як ми уляжемся в ліжко, пройти мало б менше ніж півтори години, а ще краще буде, якщо пройде дві години.

Якщо дотримуватися цих досить простих правил, то можна досягти того, що доглядають за обличчям косметичні засоби принесуть шкірі лише тільки користь, а плід Вашої про неї турботи себе не змусить довго чекати.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua