Як врятуватися від задирок на пальцях?


Як же допікають маленькі уривки шкіри біля нігтів – задирки! Задирки постійно болять, чіпляються, заважають братися навіть за прості справи, спотворюють зовнішній вигляд навіть дуже якісного манікюру. В принципі, з задирок, цілком ймовірно, знайомі всі ми, кожен з нас хоча б раз спостерігав їх на своїх пальчиках і відчував від цього незручність. Однак, не всі знають, якою є причина їх появи, і як позбутися від задирок, і як потрібно доглядати за руками, щоб задирки стали лише тільки неприємним спогадом.

Причини виникнення задирок

Задирки у багатьох з'являються ще в дитячому віці і супроводжують до старості. А у деяких вони з'являються тільки після того, як зробили, наприклад, генеральне прибирання, тоді ніжна шкірка навколо нігтики лопається і починає хворіти неприємно.

Найпростішою причиною появи задирок є тривалий контакт шкіри з якими-небудь речовинами або миючими засобами. Також вони можуть з'явитися, якщо довгий час не доглядати за нігтями і руками, і тим паче, якщо є дуже шкідлива звичка обгризати нігтики.

Також нам часто доводиться контактувати з різноманітними порошками і засобами, часом і вода в наших кранах просто жахливої ​​якості, а якщо Ви є ще й господинею чутливої ​​шкіри рук, то тоді все це призводить неодмінно до появи хворобливих задирок. Якщо Ви вчасно не видалите задирки і не будете доглядати за руками, то тоді проблема постійного утворення цих шкірних зачіпок може перерости просто в хронічну. А ще в результаті може з'явитися паронихия - запалення нігтьового а чи навіть всього пальця. Найчастіше задирки сприймають тільки як косметичну проблему, але в реальності це не так. Задирки можуть породити більш складні проблеми, ніж звичайний косметичний недолік. Навіть дуже маленька ранка, якщо в неї занести інфекцію, почне наривати.

Часто задирки є лакмусовим папірцем того, що у Вашому організмі не вистачає поживних з'єднань або вітамінів. Ще однією причиною є неполадки в роботі кишечника і шлунка. Поява задирок може бути спровоковано також і дисбактеріозами.

Задирки з'являються і у жінок, і у чоловіків. Але чоловіки мають таку проблему частіше, оскільки їх шкіра більш схильна до огрубіння і суха. Якраз тому, милі жінки, постійно доглядайте за своїми ручками, і не забувайте про шкіру рук тих, хто з Вами поруч.

Рекомендації щодо усунення задирок

Головне – ніколи не відкладайте догляд за ручками, поки у Вас на пальцях не з'явились задирки. Звичайно ж, Ви нікуди не подінетеся від домашньої роботи і порошків, хоч вони і негативно впливають не тільки на шкіру рук, але також і на органи дихання. Але ж можна використовувати просто поживні, захисні крему для рук після кожного контакту з агресивними засобами.

Але якщо все-таки шкіра почала тріскатися від пересихання, і виникли задирки, то тоді треба взяти спеціальні манікюрні ножиці і дбайливо, щоб не пошкодити шкіру, ліквідувати їх. Манікюрні ножиці тонкі і гострі, тому вони можуть впораються з легкістю з видаленням задирок. Якщо Ви не вмієте працювати ножицями, то тоді спробуйте видалити їх манікюрними щипчиками. Ніколи не відривайте задирки! Так Ви тільки погіршить ситуацію.
Задирки обрізати необхідно надзвичайно акуратно, не пошкодивши шкіру, а ранку треба відразу обробити антисептичним засобом. Перед видаленням задирок можна для рук зробити ванночку з теплою водичкою і косметичним маслом для пом'якшення шкіри. Але якщо проблема задирок вже запущена, то тоді потрібно обробити пальчики цілющою маззю або кремом для рук і залишити на ніч. За час сну шкіра рук зволожиться і придбає м'якість, в результаті видаляти задирки буде набагато легше і вони з'являтися будуть рідше.

Часто поява на пальцях задирок породжується сухістю шкіри. Якщо Ви володієте сухою шкірою або шкірою схильною до сухості, то потрібно використовувати мило зі щадним дією. Після миття руки необхідно витирати насухо руки, щоб не залишалося вологи, і використовувати крему для рук: пом'якшувальні, зволожуючі, а ще масла. Це особливо актуально після контакту з миючими хімічними засобами. Також виникнення задирок можна запобігти і використовуючи кошти для догляду за кутикулою. ці засоби запобігають виникненню задирок і лікують з'явилися.

Бажано постійно використовувати лікувальні креми, робити для шкіри рук і нігтів зволожуючі компреси. Якщо періодично у Вас з'являються задирки і доставляють незручності, то ці прості рекомендації допоможуть Вам позбутися від них назавжди.

Як подбати про своїх ручках і запобігти виникненню задирок?

Якщо на вулиці прохолодно, і дме дуже сильний вітер, то обов'язково перед виходом змастіть шкіру жирним живильним кремом для рук. Це необхідно робити, приблизно, за годину до виходу на вулицю, оскільки крему необхідно дати час повністю вбратися в шкіру.

Перед виконанням домашньої роботи, де ніяк не обійтися без миючих засобів, потрібно відразу ж надягайте рукавички для рук, бажано, з бавовняної основою. Якщо Ви будете використовувати рукавички на Талькова основі, то вони можуть викликати сухість шкіри. Руки необхідно змастити кремом з силіконом або гліцерином перед тим, як надіти рукавички. за закінченню прибирання вимийте обов'язково руки антибактеріальним милом і змастіть шкіру зволожуючим кремом.

І на закінчення потрібно нагадати, щоб Ви робили манікюр професійними манікюрними інструментами, такими як Zauber, Zinger і Viper.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua