Відновлення волосся після пологів за допомогою засобів від Barex (Барекс)


Високий темп життя, негативна довкілля, стреси, хронічні недосипання, неякісні продукти харчування – все це призводить до істотного зниження мікроелементів в організмі і збільшеній кількості токсинів. Організм слабшає, порушуються його захисні функції – і волосся в результаті починають миттєво реагувати на таке втручання – слабшають, тьмяніють і починають випадати.

Також дуже часто втрату волосся спровокувати може гормональний дисбаланс, який досить просто лікується за допомогою препаратів, які знижують рівень андрогену, але такі кошти може прописати тільки фахівець.
Найчастіше жінки в період вагітності і під час лактації зустрічаються з проблемою випадіння волосся. Такий процес цілком природний, він в це період обумовлений особливостями жіночого організму.

Часом сильне випадання волосся може породити брак цинку в організмі і залізодефіцитна анемія. У такій ситуації також потрібна консультація доктора і вживання препаратів, які вирішать цю проблему.

Шість загальних правил, які допоможуть знизити втрату волосся:

1. Приділяйте Вашому харчуванню особливу увагу. Необхідно включити в раціон фрукти і овочі, а також зелений чай, оскільки він є сильним антиоксидантом. Також потрібні продукти, які мають високий вміст вітамінів Е, С, цинку і групи В.

2.Также необхідно сезонно приймати (Весна і осінь) полівітамінний комплекс, який заповнить організм відсутніми мікроелементами і вітамінами.

3. Потрібно обов'язково пам'ятати, що не можна розчісувати мокре волосся. Мокрий волосся надзвичайно крихкий, і тому його можна зламати або розтягнути.

4. Бажано сушити волосся без застосування фена. Також бажано уникати укладання волосся за допомогою інших приладів, таких як праску і плойка.

5. При підборі гребінця обирайте дерев'яні щітки або щітки з натуральних матеріалів.

6. І звичайно ж, косметичні засоби для базового догляду за волоссям: шампуні, маски, бальзами та кондиціонери. При випаданні волосся потрібно вибирати засоби, які паралельно будуть сприяти вирішенню проблеми і в майбутньому будуть запобігати її виникнення.

Компанія Barex (Італія) створила лінію засобів JOC Care, які допоможуть вирішити проблему випадіння волосся:

1. JOC Care Сироватка від випадання волосся " Попередній догляд " детоксіцірующая – має в своєму складі есенціальні масла, чорний кмин, вітаміни. Також сироватка має високу концентрацію ефірних масел лаванди, кориці, шавлії, розмарину, імбиру. Застосовується перед використанням шампуню. Сироватка прекрасно очищає від накопичених токсинів шкіру голови і покращує мікроциркуляцію. Сироватка створює сприятливі умови для подальшого використання коштів від випадіння волосся. Крім того, містить азулен і жирні поліненасичені кислоти для захисного, що пом'якшує і заспокійливого впливу, яке гарантує під час масажу комфорт.

2. JOC Care Шампунь проти випадіння волосся – це енергетичний шампунь, який має стимулюючу і судинорозширювальну дію, завдяки екстрактів імбиру і кориці спільно з вітамінами В5 і В6. Шампунь волоссю додає енергії, залишаючи на шкірі тривале відчуття свіжості і відмінного самопочуття. Делікатно очищає волосся, роблячи їх м'якими. Полегшує розчісування волосся. для досягнення синергічного ефекту рекомендується застосовувати разом з сироваткою " Інтенсивна терапія проти випадіння волосся ". До складу шампуню входять такі діючі компоненти:

        
  • Екстракт імбиру - має стимулюючу, заспокійливу і м'якими теплотворна дією, покращує мікроциркуляцію.
  •     
  • Вітаміни В5 і В6 – зміцнюють структуру волосся і регулюють активність цибулини волоска.
  •     
  • Екстракт коричневого дерева – надає зігріваючу, тонізуючу дію і стимулює циркуляцію. Володіє освіжаючим, очищує, антисептичну дію.
  •     
  • Ефірна олія розмарину – чудово очищає шкірний покрив, сприяє росту волосся, освіжає.

3. JOC Care Інтенсивна терапія проти випадіння волосся – це біоактивні стимулюючий комплекс з амінокислотами і вітамінами в ампулах, який заснований на поєднанні трьох похідних рослинного походження, що роблять на корінь волоса " ударне " вплив. Багатофункціональний дію ампул чудово зміцнює волосяну цибулину. Амінокислоти, вітаміни В5 і В6, лікарські коріння і екстракти рослин, завдяки своїм розігріваються і годує властивостями, підсилюють і доповнюють вплив.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua