Лінія Stress Balance для чутливої ​​роздратованої шкіри від Declare


Лінія Stress Balance (Стрес Баланс) була спеціально розроблена фахівцями Declare для вразливою і чутливої ​​шкіри, яка моментально реагує на будь-які подразники. Така шкіра червоніє, лущиться або стягнута.
В лінію Stress Balance входить гамма засобів, які допомагають шкірі подолати зовнішні подразники, заспокоюють чутливу шкіру і пом'якшують її.

Проведені дослідження підтверджують, що кошти лінії Stress Balance знижують на 70% чутливості шкіри вже через 28 днів.

Засоби лінії засновані на запатентованому Declare Src-complexTM, який знижує чутливість шкіри.
Також в основу засобів лінії Stress Balance входять активні компоненти, які мають цілющі властивості і допомагають шкірі відчути себе захищеною і доглянутою.

Активні компоненти лінії Stress Balance і їх дія:

Екстракт кісточок винограду – збагачений вітамінами А, Е, С, РР, Р і вітамінами групи В, завдяки яким проявляє антибактеріальну і антисептичну дію, а також збільшує захисні функції шкіри.

Екстракт календули – потужний антиоксидант, який активізує в клітинах обмін речовин, підсилює кровообіг, заспокоює, зволожує шкіру і ліквідує гіперкератоз (дуже швидкий розвиток рогового шару).

Масло жожоба – чудово живить, зволожує шкіру, захищає і регенерує її в дуже глибоких шарах епідермісу.

Екстракт ромашки – відомий всім, як сильний антиоксидант. Екстракт ромашки цілющими властивостями, знімає роздратування, регенерує і живить шкіру.

Масло авокадо – збагачене поліненасиченими жирними кислотами, які сприяють відновленню захисних функцій шкіри. Масло інтенсивно зволожує шкіру і прекрасно живить її.

Центелла азіатська – підсилює синтез колагену, підвищує еластичність і пружність шкіри.

Алое віра і алантоїн – проявляють ранозагоювальну, антибактеріальну і протизапальну дію.

Екстракт рускусу понтійського – проявляє в'яжучий ефект, чудово заспокоює шкіру, зволожує і захищає її, усуває почервоніння і знімає набряклість.

Біла глина (каолін) – чудово абсорбує зайвий жир і відмерлі клітини епідермісу, а також сприяє формуванню колагену.

Вітамін В5 – сприяє стабілізації ліпідного обміну, запобігає виникненню пігментних плям. Також вітамін В5 зміцнює захисні функції шкіри і зволожує її.

Сквалеон – подібний за своїм складом з людської клітинкою, яка захоплює кисень і потім їм наповнює тканини. Молекулкі сквален чудово знешкоджують токсичні речовини, які можуть зруйнувати мембрану клітини.

Гіалуронова кислота – чудово зменшує глибину зморшок і запобігає їх появи, шкіра стає гладкою, пружною і набуває чіткі контури.

В лінію Stress Balance від Declare входять такі засоби:

1. Declare Skin Soothing Cream Extra Rich – заспокійливий живильний крем, який налагоджує обмін речовин в клітинах, забезпечує безперервний процес збагачення шкіри мінералами і мікроелементами.

2. Declare Skin Soothing Moisturiser – зволожуюча емульсія, яка спеціально розроблена для сильно роздратованою шкіри всіх типів, яка страждає нестачею ліпідів. Емульсія пом'якшує і зволожує шкіру, нормалізує природний баланс шкіри, допомагає утримувати в шкірі вологу, відновлює еластичність і клітинну регенерацію, зміцнює судини.

3. Declare Stress Balance Skin Soothing Effect Ampoule – заспокійливий концентрат, який миттєво знижує запалення на шкірі, усуває прояви стресу і зволожує шкіру.

4. Declare Skin Meditation Soothing & Balancing Cream – балансуючий крем з фітокомплексом, який чудово відновлює опірність шкіри, підсилює її захисні функції, має антисептичну та антибактеріальну ефектом.

5. Declare Skin Soothing Mask – розслаблююча антистресова маска, яка чудово пом'якшує, живить і захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища, покращує еластичність і пружність шкіри, запобігає появі зморшок.

6. DeclareCell Life Soothing Cell Longevity Cream – заспокійливий крем тривалої дії, який заснований на стовбурових клітинах яблук, які виявляють ефективне захисне вплив і стимулюючих природні функції клітинок.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua