Філософія краси геотермальної косметики Gli Elementi


У наш час залишатися красивою – це не просто банальне бажання, це образ мислення і ціла філософія.

Gli Elementi (Гли Елементи) – інноваційна лінія косметичних засобів «люкс» класу, яка заснована на унікальних цілющих водах двох термальних джерел курорту Терме ді Саліче (Terme di Salice SPA). Прославлений термальний курорт Terme di Salice SPA знаходиться неподалік від міста Павія на Півночі Італії, серед надзвичайно красивого парку Oltrep ò Pavese. Назва термального джерела Sales походить від давньої назви Locum Salis – це лише тільки доводить той факт, що унікальні лікувальні властивості курорту Terme di Salice SPA були відомі ще з часів Давнього Риму. Крім того, в документах 1500 року і кінця 1700 року виявили згадки про Fonte Sales, як про один з основних мінеральних джерел Італії. Це перша італійська мінеральна вода, в якій виявили йод, і вона першою стала застосовуватися для мінерального природного лікування.

Курорт Terme di Salice SPA – один з небагатьох італійських мінеральних курортів, де одночасно б'ють два різних мінеральних джерела. Крім джерела мінеральної води, яка збагачена йодом, натрієвими солями хлору і брому, курорт прославлений і іншим таким же цінним джерелом термальної води – сірчистої води, якість і властивості якої від першої відрізняються, одночасно є відмінним доповненням до неї. Йодована вода джерела Terme di Salice в 8 разів солоніша морської, в 2 рази солоніша води знаменитого Мертвого моря, а це значить, що вміст мінеральних елементів і речовин в косметичних засобах Gli Elementi значно більше.

Gli Elementi – єдина натуральна геотермальна косметика. Вона збагачена геотермальним планктоном, грязями і цінними мінералами. Gli Elementi – це концентрат здоров'я, який відновлює шкіру до її природному рівноваги. Також сила надр землі, з якої б'ють джерела, є надзвичайно важливим елементом, тому що мінеральні солі і бруду, розчинені у воді – це безцінні ресурси, необхідні для відмінної стану організму.

Основна концепція Gli Elementi – це мотиви, які відповідають духу таоістской філософії, відповідно до якої людина є мостом, сполучною ланкою між небом і землею, між духовним і фізичним, матерією і Всесвіту. Торговий знак Gli Elementi частково нагадує хрест, який символізує людину, що знаходиться в стані душевної рівноваги, і який з одного боку, впирається в півсферу, а з іншого боку – в полуквадрат. Це означає, що сили землі і неба живлять людини, який бажає знаходиться в гармонії з природою.

Геотермальна косметика Gli Elementi розроблялася за допомогою останніх науково-дослідних досягнень. Gli Elementi – дарує відчуття спокою та комфорту, гармонії і рівноваги, яких в сучасному світі так не вистачає.

Широкий асортимент косметичних засобів для особи і тіла Gli Elementi, здатний наблизити Вас до ідеалу ХХI століття.

Серії косметики Gli Elementi:

1. Gli Elementi Догляд за тілом – серія, до якої входять різноманітні високоефективні антицелюлітні засоби, засоби для пружності шкіри, засоби для зволоження і живлення, пілінги і скраби, засоби для догляду за грудьми, руками і ногами.

2. Gli Elementi Щоденний догляд – чудова серія для догляду за шкірою обличчя: очищають і тонізуючі засоби, різноманітні маски, креми і гелі різноманітного дії.

3. Gli Elementi Догляд за волоссям – серія високоефективних засобів для додання життєвої сили волоссю.

4. Gli Elementi Банна серія – різноманітні засоби для прийому ванни: шипучі таблетки на основі геотермальних мінералів, тонізуючі емульсії для ванн, геотермальні натрієві солі хлору, брому та йоду, розслаблюючі емульсії для ванн, мила на основі очищає геотермальної бруду і джерельної води.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua