Як призупинити процес виникнення сивого волосся


Здавалося б, сивина – це звичайне явище старості. Але трапляється і так, що сиве волосся з'являються і у людей молодого віку.

Якщо жінка знаходить перші посивілі волосся до 30 років, то це може викликати у неї депресію, особливо якщо жінка пишається своїм натуральним кольором волосся і зовсім не бажає їх перефарбовувати. Для появи сивини вважається нормальним 40 річний вік, причому у блондинок трошки раніше, а у жінок з темним волоссям пізніше. Однак багато сучасних жінок вже після 25 років починають передчасно сивіти. Чому ж все-таки з'являється передчасна сивина, як цього уникнути і що потрібно робити, якщо вона вже виникла?

Втрата пігментів, які надають колір волоссю, а саме це і є причиною посивіння, настає внаслідок сильних нервових зривів і психологічних потрясінь. Не останню роль також може зіграти і генетична схильність. Тобто раннє посивіння може передатися у спадок від батьків. Хімічна завивка і фарбування також сприяють виникненню сивини, оскільки руйнують структуру волосся.

Головні причини раннього посивіння волосся:

        
  • Захворювання серцево-судинної системи і анемія викликають порушення забезпечення волосяних фолікул потрібними речовинами і згодом можливе виникнення сивого волосся.
  •     
  • Порушення нормального функціонування щитовидної залози.
  •     
  • Неправильні дієти, порушення роботи травної системи, одноманітне харчування є причиною випадання волосся і ранньої сивини.
  •     
  • Передчасне посивіння обумовлено генетично. Якщо у кого-небудь з батьків посивіло волосся до 30 років, то з високою ймовірністю у Вас станеться те ж саме.
  •     
  • Тривалі стреси. У стані стресу відбувається значний викид адреналіну в кров, в результаті чого звужуються судини, які живлять волосяну цибулину. Згодом може порушитися пігментація волосся.

Як запобігти раннє посивіння волосся?

1. Слідкуйте за своїм здоров'ям і вчасно звертайтеся до лікаря при підозрі на дисфункцію ендокринної, травної або серцево-судинної систем.
2. З розумом підходьте до вибору дієти, повністю не відмовляйтеся від білкової їжі, круп і молочних продуктів. Слідкуйте за тим, щоб у Вашому раціоні харчування були присутні вітаміни, особливо вітамін В12, так як він надзвичайно важливий для збереження кольору волосся. Вживайте більше сирих фруктів і овочів, а особливо моркви, оскільки каротин активізує ріст волосся і збільшує їх природну пігментацію.
3. Уникайте по можливості стресів і вчіться з ними справлятися.

Для уповільнення появи сивого волосся необхідно пройти курс лікування за допомогою сироваток для волосся, які покращують кровопостачання шкіри голови. Часом передчасне посивіння волосся супроводжується їх інтенсивним випаданням. Коли Ви вирішите цю проблему, на місці випали волосся виростуть нові, на тлі яких сиве волосся будуть не так вже помітні.

Запобігти ранню сивину допоможуть також полівітаміни, завдяки яким при регулярному прийомі спасибі Вам скажуть не тільки волосся, але і нігті, і шкіра, та й весь організм.

Для запобігання передчасного посивіння Ваших волосся ми Вам рекомендуємо систематично використовувати професійні засоби по догляду за волоссям від всесвітньо відомих брендів:

1. Dikson Care Е. Lozione Energizzante – енергетична сироватка, яка покращує кровопостачання і кіслородонасищеніе фолікул, активізує метаболізм в клітинах волосяних цибулин.

2. Miriam Quevedo Extreme Caviar Restructuring Luxe Serum - відновлює сироватка-люкс з екстрактом чорної ікри, яка збагачена унікальними компонентами ревіталізірующего дії, інтенсивно регенерирующими структуру волосся.

3. Dikson DSM – доглядає сироватка, яка обогащенапротеінамі шовку. Допомагає ліквідувати всі види запалень шкіри голови, а також приводить до норми її гідроліпідний обмін.

4. Erayba Vitamin-Enriched – ампули для збільшення зростання волосся, які містять мультивітамінний комплекс для лікування волосся: амінокислоти, глюкозу, пептиди, мінерали, вітаміни групи В, вітаміни Е, А, Н, F1, екстракт кінського каштана.

Побільше посміхайтеся, відпочивайте, займайтеся улюбленими справами, від яких Ви отримуєте величезне задоволення, прагнете перебувати в прекрасному настрої, оскільки гормони «щастя» впливають благотворно на весь організм, і на стан волосся в тому числі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua