Лінія Active Hair Power - «швидка допомога» для волосся від Alfaparf


На тлі неправильного харчування, частих стресів і несприятливої ​​екології, волосся позбавляються колишньої густоти і краси, приносять дискомфорт їх власникові, знижуючи впевненість в собі. Тепер Ви зможете досягти максимального результату за допомогою професійних косметичних засобів для волосся від всесвітньо відомої торгової марки Alfaparf Milano, офіційні представництва якої є в 24 країнах світу, а дистриб'юторська мережа – в 80 країнах. Компанія Alfaparf Milano має дві власні дослідницькі лабораторії і п'ять виробництв: в Мексиці, Китаї, Бразилії та два в Італії. Вся продукція, яка випускається компанією, відповідає міжнародному стандарту якості ISO-9001: 2000. Власне тому професійні перукарі і стилісти вибирають Alfaparf Milano. Зараз компанія Alfaparf Milano ставить глобальну мету перед собою – звести перукарське мистецтво спільно з косметичними засобами Alfaparf в ранг Haute Couture.

Як і всі торгові марки Alfaparf Milano випускає різноманітні косметичні лінії. Сьогодні ми розглянемо лінію «швидкої допомоги» для догляду за волоссям Active Hair Power, кошти якої орієнтовані на вирішення таких проблем як передчасна втрата волосся, себорея або лупа, – проблем, які стають трагедією, що викликає депресію і психологічний дискомфорт.

Засоби лінії Active Hair Power засновані на:

1. Дінукліатідах з морського планктону і тріхоактівних екстрактах рослин, які стимулюють вироблення кератину і метаболізм у волосяній цибулині.

2. Наносоми, які забезпечують шкіру голови вітамінами для відновлення природного балансу.

3. Альфа-оксикислоти фруктів, які м'яко очищають від ороговілих клітин шкіру голови.

4. Піритіону цинку і пірактоне оламін, які чудово видаляють лупа і запобігають її повторному виникненню.

Для вирішення проблеми з себореєю в лінію Active Hair Power входять такі засоби:

Alfaparf Balance Shampoo – збалансований шампунь проти себореї, який поєднує в собі екстракт морських водоростей і вітамінний комплекс, ефективно нормалізують баланс pH і секрецію шкіри голови. Шампунь також чудово бореться з виникненням лупи.

Alfaparf Balance Lotion – активний балансуючий лосьйон, який допомагає вирішити проблему жирної шкіри голови, відновлюючи, нормалізує і регулюючи роботу сальних залоз. Лосьйон також чудово заспокоює шкіру голови, усуває відчуття дискомфорту.

Лосьйон заснований на збалансованому себаріл комплексі, який ефективно приводить в норму роботу сальних залоз, оскільки регулює їх секрецію. А що входять до складу лосьйону вітамінні наносфери, відмінно насичують волосяні цибулини життєвої силою.

Для усунення проблеми передчасного випадіння волосся в лінію Active Hair Power увійшли такі кошти:

Alfaparf Energy Shampoo – шампунь-енергія проти випадіння волосся, який допомагає впоратися з передчасним випаданням волосся, при цьому насичуючи клітини волосяних цибулин життєвою силою і енергією, а також делікатно і м'яко очищає від забруднень шкіру голови.

Активні компоненти шампуню, такі як фруктові AHA-кислоти і вітамінні наносфери, чудово дбають про здоров'я волосся, забезпечуючи доглянутий і здоровий зовнішній вигляд c природним блиском. Також до складу шампуню входить енергетичний комплекс з оліго-елементами, які активізують живлення волосяної цибулини і процес метаболізму.

Alfaparf Energy Concentrate for men – сироватка-енергія проти випадіння волосся для чоловіків. Ця сироватка була спеціально розроблена для усунення випадання волосся у чоловіків. Ефективність сироватки проявляється за рахунок вивчення специфіки волосся у чоловіків і пошуку рішення, що знижує ймовірність втрати волосся.

Alfaparf Energy Concentrate for women – сироватка-енергія проти випадіння волосся для жінок. Сироватка допомагає просто і легко звільнитися від проблеми випадіння волосся. Сироватка має багатий енергетичний склад, який ефективно заспокоює шкіру голови і відновлює волосяні цибулини.

Alfaparf Energy Concentrate for men і Alfaparf Energy Concentrate for women – це нове покоління засобів, які дійсно справляються з випаданням волосся, оскільки енергетичний комплекс і вітамінні наносфери результативно і швидко впливають на волосяні цибулини, зміцнюючи їх структуру і виконуючи їх силою.

Якщо ви бажаєте звільнитися від лупи, то тоді спробуйте такі кошти лінії Active Hair Power:

Alfaparf Purify Shampoo – очищающий шампунь проти лупи, до складу якого входять вітамінні наносфери, що наповнюють енергією клітини волосяних цибулин, а також перітіон цинку, який устаняет лупа. Ментолу ліквідує свербіж та почервоніння шкіри, виявляє заспокійливу дію.

Alfaparf Purify Serum – сироватка проти лупи, до складу якої входять вітамінні наносфери, що наповнюють енергією клітини волосяних цибулин. Також сироватка в своєму складі має перітіон цинку, який усуває лупу, і перактон оламін, який запобігає повторне її появу. Що входить до складу сироватки ментол, чудово прибирає свербіж та почервоніння шкіри, надає на шкіру голови заспокійливу дію.

Краса Вашого волосся починається від їх коренів, тому подаруєте волоссю міцність і нормальну життєдіяльність за допомогою засобів лінії Active Hair Power від Alfaparf.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua