Лінія Inthenso (інтенсив) для жінок від GUAM (ГУАМ)


Компанія GUAM (ГУАМ) розробила жіночу лінію засобів Inthenso (інтенсив) для підтримки чудовою форми тіла. Засоби лінії засновані на натуральних високоякісних компонентах в такій концентрації, яка забезпечує найкращий догляд за шкірою тіла і благотворно впливає на шкіру:

1. Водорості GUAM – збагачені макро- і мікроелементами, мінералами, вітамінами і протеїнами, збагачують шкіру істинним " концентратом моря ". Водорості GUAM завдяки значному вмісту мінералів і олігоелементи протистоять розвитку і утворенню целюліту, збільшують еластичність шкіри, тонізують її, попереджають появу в'ялості.

2. Екстракт софори японської – містить значну кількість рутина, сафорін, вітамін С, бактерицидні речовини. Екстракт софори японської використовується як бактерицидний, вітамінізує, регенерує і ранозагоювальний компонент в кремах для в'янучої, чутливої, сухої шкіри, лосьйонах для зміцнення волосся. Цей екстракт має антиоксидантний ефект, захищає шкіру від впливу вільних радикалів, зміцнює і тонізує шкіру, запобігає розвитку целюліту.

3. Масло чорної смородини – містить незамінні поліненасичені жирні кислоти (Омега-3 і Омега-6), а також линоленовую кислоту. Масло чорної смородини використовується для відновлення роздратованою, що лущиться, сухої шкіри.

4. Карнітин (вітамін B11, L-карнітин) – це амінокислота, яка є унікальною за своєю дією на шкіру: безперервно забезпечує шкіру необхідною енергією, запобігає утворенню жирових клітин, активізує захисні функції. Карнітин чудово розгладжує шкіру, одночасно роблячи її пружною і ніжною, а також проявляє додаткове живить і зволожуючу дію, збільшує ефективність антиоксидантів – вітамінів E і C, стимулює виведення токсинів. Карнітин в поєднанні з лінолевої кислоти чудово обмежує скупчення жирів жировими клітинами (адипоцитами). L-карнітин позитивно впливає на загальний стан шкіри – вона стає більш гладкою, пружною і тонізувати.

5. Екстракт квасолі лімської і рутин – підвищують еластичність шкіри і запобігають утворенню розтяжок, а також роблять менш помітними наявні розтяжки.

Засоби лінії Inthenso від GUAM мають сертифікат якості GUAM ®: fango naturale, який свідчить про те, що:

        
  • вміст мінеральних і натуральних складових в засобах – більше 50%;
  •     
  • вміст в засобах концентрату морських водоростей – не менш 22,5%;
  •     
  • для того щоб отримати 1 кілограм концентрату необхідно переробити понад 6 кг свіжозібраного морських водоростей;
  •     
  • застосовуються морські водорості, які зібрані тільки з життєздатних і молодих рослин;
  •     
  • все екстракти рослинного походження витягуються за допомогою спеціальних методів, що дозволяють зберегти незмінними функціональні властивості і характеристики рослин.

В лінію Inthenso для жінок від GUAM увійшли такі кошти:

GUAM Crema Cellulite Inthenso Антицелюлітний крем інтенсив

Антицелюлітний крем високоефективного дії, який попереджає обвисання і втрати тургору шкіри. Крем інтенсивно бореться з целюлітом. Містить у високій концентрації природні компоненти. Антицелюлітний крем посилено розігріває шкіру, викликаючи при цьому приплив крові до її поверхні. За рахунок цього забезпечується більш глибоке проходження активних компонентів, які входять до складу крему. В результаті систематичного використання крему шкіра стане пружною, підтягнутою і гладкою.

GUAM Crema seno volumizante Inthenso Крем для збільшення об'єму грудей інтенсив

Цей крем Inthenso чудово розгладжує і підтягує шкіру, збільшує обсяг і округлість грудей, надаючи їй пружність. Крем володіє push-up і тензорним ефектами.
Цей крем також має в своєму складі біологічний активний комплекс GEZHIMUTM – суміш екстрактів рослин (корінь східної рослини чжи му, червона водорість, хлібний злак сорго двокольорового), яка покращує природні процеси в жировому підшкірному шарі. В результаті бюст помітно збільшується, стає більш об'ємним, округляється обрис грудей.
Крем Inthenso дає відмінний результат у випадках, коли бюст позбавляється привабливого вигляду після грудного вигодовування і вагітності, а також після істотного зниження ваги надалі дієти. Цей крем не позначається на гормональній системі організму.

GUAM Crema Smagliature Inthenso Крем інтенсив від розтяжок

Крем для тіла і грудей запобігає виникненню розтяжок (стрий), а вже існуючі розтяжки (Стрий) робить менш видимими. Крем інтенсив від розтяжок надає шкірі м'якість, гладкість, бархатистість і еластичність.
Це крем можна також використовувати під час вагітності і дієт, після пластичних операцій на грудях.

GUAM Burro Corpo Fondente Inthenso Поживна олія інтенсив

Поживна олія інтенсив інтенсивно живить навіть надзвичайно суху шкіру тіла, а також відновлює в епідермісі природний рівень вологи.
Поживне масло інтенсив має щільну консистенцію, яка тане на шкірі з масажним ефектом. Масло чудово відновлює еластичність і тонус шкіри. проявляє підтягаючий ефект завдяки рослинному комплексу (манжетка альпійська, редис, соя, реп'яхи, хвощ, люцерна).

GUAM Crema Idratante Corpo Inthenso Зволожуючий крем інтенсив

Зволожуючий крем інтенсив розроблений для сухої шкіри, яка потребує активного зволоження. Крем заснований на активних інгредієнтах, які за складом близькі до епідермісу. Омега-3 і Омега-6 сприяють відновленню дуже сухої шкіри, надаючи їй при цьому м'якість і шовковистість, загоюють мікротріщини. Також до складу крему входить масло тіарелли луговий, яка утримує вологу в шкірі, не навантажуючи її при цьому, сприяє «диханню» шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua