Лінія Aqua - професійний догляд за сухою, збезводненої шкірою обличчя в домашніх умовах від Akys (Акіс)


Aqua – лінія пріфессіональних засобів для сухої і збезводненої шкіри обличчя від Akys, яка Омен підходить для офісних співробітниць. Адже відзначено, що офісне обладнання, комп'ютер, а також використання кондиціонерів надзвичайно негативно позначаються на шкірі. Шкіра втрачає тонус, стає тьмяною, пересихає … Стоншена суха і зневоднена шкіра набагато більше схильна до утворення зморшок і зморшок. А все ж знають, що проблему найкраще запобігти, ніж потім лікувати наслідки …

Засоби лінії Aqua – це професійне зволоження в домашніх умовах для сухої і збезводненої шкіри обличчя.

Для чого ж необхідно зволоження?

Шкіра людини – це зовнішній покрив, який захищає організм від різноманітних дій навколишнього зовнішнього середовища. Вологість, гладкість і м'якість шкіри залежать від таких факторів: роботи сальних залоз, вмісту в шкірі води і присутності природних зволожуючих речовин.

Приблизно з двадцяти п'яти років починається біологічне старіння шкіри. З цього віку настає спадання клітинної активності, змінюється структура колагену, який визначає здатність шкіри зв'язувати вологу і її еластичність. Сповільнюється відторгнення відмерлих частинок шкіри, стає набагато щільніше роговий шар, шкіра стає все більш втомленою на вигляд. Шкіра обличчя робиться суші, потроху позбавляється еластичності і проявляє ознаки раннього старіння. Такому процесу може перешкодити скрупульозний догляд за шкірою, невід'ємною частиною якого є застосування правильно обраного зволожуючого крему.

Правильний догляд за сухою і збезводненої шкірою обличчя складається з таких етапів:

Етап 1:Очищення

В порах шкіри накопичується пил та інші забруднення, які перешкоджають природному виділенню підшкірного сала, а це утруднює дихання шкіри і поглинання нею поживних речовин і вітамінів. Тому кожна процедура по догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах повинна починатися з очищення. Для цього використовуйте Очищувальну зволожуючу емульсію – Akys Emulsione Idratante Detergente. Ця емульсія чудово знімає макіяж і очищає шкіру обличчя, зони декольте і шиї від зовнішніх забруднень, має високий фактор очищення і зволоження.

Етап 2:Пілінг

Пілінг (від англ. Peel – «сильно шкребти» або «ошкурівать») – відлущування, видалення ороговілого верхнього шару шкіри. Метою цієї косметологічної техніки є поліпшення зовнішнього вигляду шкіри шляхом видалення відмерлих клітинок з поверхні шкіри. Під млявими клітинами шкіри обличчя можна побачити здорову і молоду шкіру. Будь-який вид пілінгу робить тонше роговий шар, усуває дрібні комедони, полегшує доступ до глибоких шарів шкіри обличчя, пом'якшує шкіру і розширює пори і є підготовчий процес для наступних процедур. Пілінг також підсилює розподіл клітинок базального шару – в результаті шкіра обличчя стає світлою і гладкою, набуває більш здоровий і молодий вигляд.

Для цієї процедури використовуйте М'який пілінг для обличчя і тіла – Akys Dermo-Peel Dranular System – чудово підтримує натуральне відлущування шкіри, при цьому сприяючи оновленню клітинок і поліпшенню живлення шкіри киснем.

Етап 3:Тонизирование

За допомогою цієї процедури видаляються з шкіри обличчя залишки засобу для чищення і жиру, закриваються пори, нормалізується рівень кислотності рН. Відразу після процедури тонізації буде помітний здоровий, рівний рум'янець, оскільки тонік сприяє рівномірному Прилив крові.

Звичайно, можна і без тоніка обійтися, але просто справа в тому, що будь-який вид очищення, навіть самого щадного, порушує звичну роботу клітин епідермісу. Після очищення приливає кров до роздратованої шкірі, прискорюється випаровування з її поверхні вологи, пошкоджується захисний шар шкіри – гідроліпідна мантія, яка утримує воду. Такий дисбаланс неминучий при чищенні. Необхідно шкіру заспокоїти, особа освіжити, задати шкірі звичний тон роботи. Тому якщо правильно підібраний тонік, то він поступово буде зміцнювати структуру шкіри, додасть їй гладкість і еластичність.

Для тонізації шкіри обличчя ми рекомендуємо протерти обличчя за допомогою ватного спонжа, самочинного відновлюється зволожуючим тоніком – Akys Tonico Idratante Riequilibrante, який чудово зволожує зневоднений шкіру і знімає роздратування.

Етап 4: Масаж

Масаж особи є необхідною частиною косметичного догляду за шкірою обличчя. Масаж допомагає поліпшити кровообіг і нормалізує обмін речовин, а також полегшує виведення продуктів обміну, зміцнює м'язи і тканини, протидіє застою лімфи і крові, допомагає зберегти довше еластичною, молодий і гладкою шкіру обличчя.
Проводьте масаж обличчя за допомогою Зволожуючого і захищає флюїду – Akys Fluido Idratante Protettivo. Флюїд проявляє виражену захисну, живильну і зволожуючу дію, а також сприяє оновленню шкіри обличчя і покращує її клітинну активність. Допомагає в боротьбі з вільними радикалами.

Етап 5:Зволоження

Ця процедура полягає в нанесення зволожуючого гелю або крему для поновлення, зволоження, харчування, збалансованості і насичення киснем збезводненої і сухої шкіри обличчя. Інтенсивне живлення і зволоження клітин шкіри обличчя, сприяє її клітинної регенерації, а спеціальні фільтри, що входять до складу крему, захищають шкіру, яка знаходиться під вплив зовнішнього середовища і стресів.

Для цього етапу необхідно використовувати такі засоби від Akys:

Вранці: Зволожуючий Суперживильний крем для обличчя – Akys Crema Idratante Supernutriente – відновлює гідро-ліпідний шар шкіри і глибоко зволожує її на цілий день.

Увечері: Зволожуючий інтенсивний нічний догляд – Akys Trettamento Notte dronutriente Intensivo – особливо поживна і інтенсивне засіб для нічного догляду, яке складається з крему і спеціальної сироватки для сухої і збезводненої шкіри обличчя.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua