Витончені бамбукові рушники від торгової марки La Scala (Ла Скала)


Самим незамінним предметом домашнього текстилю є, безсумнівно, рушники. Ми щодня відчуваємо на своєму тілі дотик рушників. Ми приймаємо вранці душ і звичайно ж беремо рушник, вмивалися і витираємо рушником обличчя, протягом дня миємо руки і обов'язково їх витираємо. Тому дуже важливо не просто придбати рушник з красивим забарвленням, але і щоб воно було хорошої якості.

Прославлена ​​на всю Європу торгова марка La Scala (Ла Скала) з Франції, яка була створена майже тридцять років тому в 1983 році, радує своїх шанувальників не тільки постільною білизною, а й чудовими рушниками. У виробництві своєї продукції компанія La Scala використовує тільки натуральні тканини і дуже стійкі фарби. Рушники, як і вся інша продукція торгової марки La Scala, відрізняються бездоганною якістю, використанням найновіших технологій, а також безперервним оновленням асортименту, який приємно дивує всіх своєю вишуканістю і розкішшю, а також широкою гамою кольорів.

Рушники La Scala всіх моделей надзвичайно м'які і ніжні, вони чудово вбирають вологу. Шовковисті, витончені, з переливаються блиском рушники La Scala виробляються з бамбукового волокна, яке перевершує за багатьма параметрами 100% бавовна.

Бамбук на Сході є символом нестримної енергії і вічної молодості. Бамбукового волокна, порівняно з іншими тканинами, властива незвичайна міцність, саме тому рушники з бамбука дуже міцні і практичні.

Бамбукове волокно володіє цілим рядом чудових властивостей:

1. Неймовірно гарна гігроскопічність і висока повітропроникність.

2. Антибактеріальні властивості – бамбукове волокно містить в собі антибактеріальну речовину & ​​laquo; bamboo kun», яке зберігається навіть після переробки. Як показують численні досліди більше 70% бактерій, які були поміщені на волокно, будете знищені природним чином. Тому людям, що страждають на астму або алергію, рушники з бамбука La Scala стануть просто незамінними.

3. Чудово абсорбує вологу, при цьому не створюючи відчуття вогкості, усуває запахи.

4. Екологічно чисте унікальне волокно, оскільки бамбук є саме швидкозростаюча рослина (він виростає за місяць аж до 22 метрів, а деякі різновиди навіть і до 38 метрів). Вирощування бамбука не вимагає використання добрив, що позитивно позначається на його властивості та навколишньому середовищу.

Рушники La Scala з бамбука ні зменяют своєї форми навіть після 500 циклів прання, при цьому не втрачаючи первісного яскравого кольору. Рушники La Scala тривалий час залишаються в первозданному стані. Крім того, рушники La Scala відрізняються фірмовим дизайном. Все це і гарантує комфорт і практичність у використанні.

Торгова марка La Scala представляє широкий асортимент рушників:

La Scala Рушники лазневі BP (розмір 70 * 140 см) і Рушники лазневі XL (розмір 90 * 180 см) – виготовлені на 80% з бамбука і на 20% з бавовни. представлені в рожевої, бузкової, персикової, світло-зеленого, жовтого, бузкового, світло-бежевою забарвленням і в кольорі морської хвилі.

La Scala Рушники лазневі B6 – виготовлені з 100% бамбука. Мають розмір 70 * 140 см. Представлені в персиковому, темно-бежевому, бордовому, молочному, світло-зеленому кольорі.

La Scala Рушники лазневі BC – з бамбука на 50% і бавовни на 50%. Розміром 70 * 140 см. В фіолетовому, коричневому і синьому кольорі.

La Scala Рушники гостьові – виготовлені з бамбука на 80% і бавовни на 20%. Мають розмір 30 x 65 см в рожевому, персиковому, бузковому, світло-зеленому, жовтому, морської хвилі, світло-бежевому кольорі.

La Scala Рушники гостьові B6 – на 100% бамбукові. Розміром 30 * 65 см. Бордовий, персикового, світло-зеленого, темно-бежевого, молочного кольору.

La Scala Рушники для рук і особи – на 80% з бамбука і 20% з бавовни, в рожевому, персиковому, бузковому, світло-зеленому, жовтому, морської хвилі, світло-бежевому тонах. Мають розмір 50 * 100 см.

Рушники La Scala – це відмінний подарунок для всієї сім'ї. Рушники La Scala завдяки своєму оригінальному і унікальному зовнішньому вигляду перетворяться в відмінне доповнення до інтер'єру Вашої ванної кімнати.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по домашньому текстилю
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua