Як захистити своє волосся від шкідливого впливу сонця?


Готуючись до відпустки, ми починаємо за звичкою посилено доглядати за шкірою тіла, зволожуючи її і випробовуючи на собі різні антицелюлітні програми, купуючи модні засоби, які захищають епідерміс від ультрафіолету і разом з тим підсилюють загар, а для того щоб в перший же дня не обгоріти п'ємо капсули з бета-каротином ... Це природно, оскільки на відпочинку ми бажаємо бути по-особливому гарними! Але ми при цьому чомусь абсолютно забуваємо про своє волосся, які виконують не останню роль в чарівності образу. А згадуємо про свої локони лише тільки тоді, коли повертаємося з відпочинку, коли волосся очікує непростий і довгий лікування. Тому захист волосся від впливу сонячних променів надзвичайно важлива. Краще ж спробувати уникнути зайвих проблем, потурбувавшись про своє волосся до відпустки. А ще краще включити в неухильне відпускний меню турботу про волосся. Догляд за волоссям не так складний, зате він дасть можливість уникнути безлічі проблем!

Без хімії!

Намагайтеся уникати будь-якого хімічного впливу на волосся, якщо залишилося менше ніж два тижні до відпустки. Хімічна завивка і фарбування самі по собі є великим стресом для волосся, а якщо до них додати випробування сонцем, то це просто згубно для волосся. Крім того, якщо Ви прийняли рішення пофарбувати волосся прямо перед поїздкою, Ви крім негативних наслідків можете отримати не найкращий і несподіваний відтінок, тому що ультрафіолетові промені сильно руйнують структуру як натурального, так і хімічного пігменту. Якщо на сонці натуральний колір вигорає, то виходить природне красиве мелірування, а якщо ненатуральний – неясний і тьмяний відтінок і сухе волосся. А якщо Ви постійно фарбуєте і завиває волосся, то тоді краще це зробіть не пізніше ніж за 3 тижні до відпустки.

Натуральність і природність

Краще, що можна з волоссям зробити перед відпусткою – це оновити стрижку, трошки підрівнявши кінчики. Так Ваша зачіска знайде живий і природний вигляд, і Вас не будуть турбувати посічені кінчики, а сил і часу на укладку Ви витрачати будете набагато менше. Також оживе колір волосся, коли деякі прядки вигорятимуть.

Турбота і захист

Ви зобов'язані завжди пам'ятати про те, що волоссю влітку потрібна особлива турбота. Волосся потрібно захищати від багатьох факторів, які супроводжують відпочинку: морська сіль, хлорована вода в басейнах, сонце ... Волосся стає жорсткими, позбавляються пружності та еластичності, блиску, з'являються посічені кінці. В результаті треба докладно вивчити лікування волосся. Саме тому Ваш догляд за волоссям повинен бути спрямований на те, щоб не допустити цього. Купуйте спеціальну річну лінію засобів по догляду за волоссям, які пропонують більшість косметичних брендів.

Обов'язково зверніть увагу на склад шампуню. Вибирайте для літа засоби, що містять протеїни шовку, оскільки вони чудово живлять і зволожують волосся, а також надають їм насичений колір і здоровий блиск, попереджають виникнення посічених кінчиків. Також дуже добре, якщо шампунь буде містити кокосове молочко, провітаміни, живильні масла (наприклад, мигдальне, оскільки воно відновлює і підтримує рівень вологи).

Також обов'язково використовуйте перед виходом на сонце спеціальні засоби, які захищають волосся від УФ-променів.

Влітку відмовтеся від засобів, на яких є позначка «2 в 1», оскільки вони в спеку неефективні. Особливу увагу приділіть кондиціонеру, так як він відновлює волосся і чудово захищає їх від втрати вологи. Професіонали навіть радять його влітку не змивати.

Після купання в басейні або морі промивайте волосся прісною водою для того, щоб ні останки хлорованого складу, ні сіль не псували волосся. Постарайтеся не розчісувати часто мокре волосся і не користуйтеся феном. Волосся влітку швидко висохнуть і природним шляхом, а відсутність гарячого агресивного потоку тільки піде на користь їм.

Якщо Ви часто і довго перебуваєте на сонці, то не забувайте про головний убір. Він не тільки позбавить від перегрівання, але також буде і надійним захистом від сонця для волосся, не допустивши зміни кольору.

Ламінування

Зручний і швидкий спосіб захисту волосся перед відпусткою, який зробить їх красивими, – це ламінування і біоламінування. Це процедура нанесення на пасма спеціального складу, який обволікає захисною плівкою кожну волосину, закриваючи лусочки, а також зберігаючи і перешкоджаючи втраті вологи. Після такої процедури у Вас не з'являться посічені кінчики.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua