Унікальні парфуми для двох


Літо – це пора сміху, сонця, прогулянок під місяцем, закоханості, перших поцілунків. Більшість парфумерних домів випускають парні парфуми. Парні парфуми – це аромати, які представлені в двох версіях – «для неї» і «для нього». Така ароматна пара підкреслює невидиму ниточку, яка пов'язує закохану парочку. Також парні аромати мають одну особливість: коли люди, які користуються такими парфумами, знаходяться разом, їх аромат зливається в один, абсолютно новий і неповторний аромат. Так, за допомогою парних парфумів можна створити унікальний аромат саме своєю парочки.

212 VIP і 212 VIP Men від Carolina Herrera

Слоган цих парфумів: «А ви є в списку?». Аромат 212 VIP створювався немов коктейль, після якого підкоряються  танцполи самих колосальних вечірок Нью-Йорка.

Головна відмінна риса і гідність жіночого аромату 212 VIP від Carolina Herrera – це легкість і ненав'язливість, які надовго запам'ятовуються і змушують знову і знову вдихати легкі флюїди парфуму, який просто ідеальний для стилю життя у великому місті, для стильних і сучасних жінок, які люблять себе і цінують свій час.

Аромат 212 VIP Men створений для стильних, веселих, харизматичних, бажаних чоловіків. Парфуми 212 Vip Men – це вибуховий коктейль з холодної і горілки м'яти, пальчикового лайма і розбурхують спецій, натхненний самими пекучими вечірками.

Lady Million і 1 Million від Paco Rabanne

Аромат Lady Million створений для молодих і амбітних дівчат, які знають собі ціну.
Наш час диктує свої нові правила, всюди спокусу і спокуса, ти повинна завжди «бути в темі», тебе оточують дорогі речі і сяйво вітрин модних магазинчиків, всілякі вечірки і зустрічі з друзями. Від усього цього голова йде обертом, оскільки не знаєш, як все охопити. Новий амулет Lady Million – це незвичайне хмара щастя і насолоди. Він символізує прагнення до досконалості, яскравою і всебічної життя в гармонії з усім навколишнім світом.

1 Million – це елегантний парфум від Paco Rabanne для справжній красенів, що відбулися чоловіків, які розпоряджаються самі своїм життям і викликають почуття поклоніння і захоплення. Цей парфум віддають перевагу чоловіки, які бажають досягти успіху у всіх своїх починаннях, досягти успіху, наповнити перемогами життя. 1 Million – це розкіш золота і смак справжнього успіху.

In Red і In Blue Pour Homme отArmand Basi

Якщо весна – це юність природи і відновлення всього живого, то літо – це самодостатність і зрілість. Літо підносить і багаті запахи квітів, і тонкі аромати ранкової роси, і свіжі нотки землі після дощу … Жіночий парфум In Red від Armand Basi нібито доповнює літо і привносить в нього ще більше краси. Він адресований самовпевненою жінці, яка може висловлювати свої емоції і почуття, – жінці ніжною, але в той же час повної пристрасті, спонтанної і сильною. Цей квітковий легкий парфум з деревними нотами був створений асоціацією прославлених «носів» Alberto Morillas de Firmenich.

In Blue від Armand Basi – чудовий зразок аромату для сучасних чоловіків, які понад усе цінують свій унікальний стиль. Особливий імідж допомагає підкреслити деревний аромат. Синій, як небо і океан, прозорий, нібито алмаз, парфум з'єднує середземноморську свіжість і теплоту деревних ноток з зухвалим запахом чорної смородини.

Guilty Intense від Gucci

Знаменитий бренд Gucci випустив парфумерний дует Guilty Intense. Стильні аромати Guilty Intense від Gucci укладені під флакони з емблемами у вигляді сплетіння двох букв G.

Провокаційний парфум Guilty Intense для жінок, який палає пристрастю, – це багатогранна і загадкова композиція. Цей аромат гідно доповнить образ успішної, впевненої в собі і екстравагантної жінки, яка чудова і на діловій зустрічі, і на вечірньому торжестві.

Перехожі дивляться їй у слід: всі чоловіки хочуть підкорити її серце і бути з нею поруч, а жінки – бажають бути нею. Така жінка зводить з розуму лише помахом своїх вій, нею захоплюються, її обожнюють, її смак і елегантність вище всяких похвал.

Guilty Intense Pour Homme створений для сильного, впевненого чоловіка, на якого просто неможливо не звернути свою увагу. Ця композиція має провокаційним глибоким характером. Парфуми заворожує нотками лаванди, лимона і коріандру. Далі пахнуть неролі і чуттєвий флердоранж. Відтінки кедра, амбри і пачулі завершують аромат і надають йому неймовірну мужність.

Black XS Pour Femme і Black XS від Paco Rabanne

Black XS Pour Femme – жіночний і чуттєвий аромат, який розкривається від фруктово-квіткових до деревних ноток. Парфуми Black XS – бунтівний і імпульсивний, запальний і пристрасний. Black XS Pour Femme створений для юних бунтарок – прихильниць рок-н-ролу і гучних вечірок.

Чоловічий аромат Black XS від Paco Rabanne створений для сучасного чоловіка, справжнього bad boy, не позбавленого почуттів і емоцій. Яскравий, барвистий і ексцентричний парфум чудово піде пристрасним, що захоплюються натурам, здатним на зухвалі, відчайдушні і сміливі вчинки. Оформлення парфуму Black XS виконано в незвичайному стилі: чорний флакончик – улюблений колір поганого хлопчика, в готичної манері напис і візерунок, який нагадує про чуттєвість його власника.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua