Вісім відмінностей доглянутої жінки


Не секрет, що однією з головних складових жіночої краси є доглянутість. Погодьтеся, що часом комплімент «яка ж ти доглянута» цінніше, ніж «яка ж ти гарна». Для чоловіків доглянута жінка – це акуратна, стильна леді, яка знає собі ціну і вміє про себе подбати. Спілкування з такою представницею прекрасної статі є завжди насолодою. А в бізнесі на сьогоднішній день все частіше зовнішній вигляд стає візитівкою соціального статусу і успішності, оскільки доглянута бізнес-леді оточуючим сигналізує про те, що вона являє собою особу, яка вміє бездоганно організувати своє дозвілля і час. Фахівці світу моди виділяють вісім відмінностей доглянутості.

1. Здорові доглянуте волосся – це об'єкт особливої ​​жіночої гордості. Щоб притягувати захоплені погляди, необхідно зробити правильну стрижку, а також правильно доглядати за волоссям. Для правильного і якісного догляду за волоссям рекомендуємо використовувати шампуні, бальзами , маски і сироватки для волосся від всесвітньо відомих компаній, які при розробці своєї продукції використовують новітні технології та наукову базу. Але саме головний закон – це те, що Ваше волосся завжди повинні бути чистими.

2. Вдало укладена зачіска – це ще одна важлива відмінність доглянутої жінки. Пам'ятайте, що в моді завжди була простота – не потрібно, щоб зачіска була надто мудрованої або складною. М'які легкі завитки або хвилясті рівні волосся були завжди доречними. У наш час на косметичному ринку представлений широкий асортимент стайлінгу, за допомогою яких можна зробити доглянуту красиву зачіску.

3. Сяюча, чиста шкіра завжди була ознакою здоров'я. Систематично очищайте і зволожуйте її, підбирайте правильно косметичні засоби по догляду за шкірою обличчя, користуйтеся живильними масками і тоді згодом Ви будете витрачати менше часу на маскування недоліків і створення макіяжу. З нинішнім достатком засобів по догляду за шкірою і інноваційними розробками в косметології, не так вже й складно залишатися доглянутою і красивою!

4. Хороший манікюр і ніжна шкіра на руках – це також невід'ємні атрибути доглянутої жінки. Звичайно ж, не завжди виходить зробити ідеальний манікюр, тому нехай краще будуть нігті не нафарбованими, але зате будуть гарної форми і здорові на вигляд. Проте, доглянуті руки – це не тільки манікюр. Ніжні, красиві руки – це, перш за все, стан шкіри. Шкіра рук від природи вкрай вразлива, оскільки на тильній частині рук невелика кількість сальних залоз, а ось на долоньках їх зовсім немає. Саме тому природний захист шкіри рук надзвичайно мала. Для того, щоб Ваші ручки залишалися м'якими і ніжними необхідно як мінімум один раз в тиждень балувати їх теплою ванною, наносити на них спеціальні засоби по догляду за руками: маски, скраби, сироватки і крему. Також необхідно приділяти увагу і ліктів, оскільки їм також необхідний постійний догляд. Тільки дотримуючись всіх цих правил, Ви зможете пишатися своїми ніжними руками!

5. Доречний макіяж. Безперечно, ідеальний макіяж – це природний макіяж, оскільки його можна створювати для кожного випадку. Пам'ятайте про своє кольоротипу для того, щоб не допустити помилки при нанесенні макіяжу. Також обов'язково пам'ятайте про головний принцип при нанесенні декоративної косметики – акцент можна робити або на очах, або на губах.

6. Акуратні брови – створюючи форму брів, обов'язково враховуйте форму обличчя або змінюйте їх лінію два рази в тиждень. Ще жодну жінку не прикрасили неохайні, кошлаті брови, тим більше вони відразу ж кидаються в очі оточуючим.

7. Легкий загар – він асоціюється з доглянутістю і здоров'ям, а також він покращує зовнішній вигляд шкіри, оскільки недоліки і нерівності стають менш помітними. Влітку, коли вдягаєте відкритий одяг, Ваша шкіра повинна мати хоч легкий бронзовий відтінок. Але завжди пам'ятайте, що надмірно захоплюватися цим не потрібно, тому що зайвий загар – це один з факторів, що впливають на старіння шкіри.

8. Намагайтеся при будь-яких обставинах виглядати доречно. Тому ретельно продумувати і макіяж, і зачіску, і одяг для будь-якого виходу в світло.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua