Засоби для автозасмаги - ідеальна альтернатива сонячних ванн


Автозагар – це відмінна можливість мати гарний вигляд тоді, коли взагалі протипоказано засмагати. Засоби для автозасмаги були спеціально розроблені косметичними компаніями як аналог природного загару і не всім доступному солярію. До того ж, нинішні засоби для автозасмаги не просто фарбують шкіру, вони також доглядають за нею. Автозагар дає можливість насолоджуватися красивим сонячним відтінком на шкірі вже через кілька миттєвостей після його нанесення.

Сеанси солярію і сонячні ванни мають цілий ряд протипоказань. Фотостаріння, а також шкідливі ультрафіолетові промені ніхто не анулював, а ось шкоди від спреїв, лосьйонів, кремів і гелів з ефектом засмаги майже ніякого. Засоби для автозасмаги є ідеальною альтернативою для тих, кому протипоказані сонячні ванни, а систематичні процедури в солярії є дороге задоволення. ці унікальні засоби для автозасмаги легкі в застосуванні і доступні за ціною. Найзручніший у використанні – це спрей-автозагар, оскільки він на шкіру наноситься за допомогою розпилювання. Також спрей-автозагар можна розпорошувати на важкодоступні ділянки, якщо звичайно Ви використовуєте лосьйон, крем або гель.

Успішний результат від використання засобів для автозасмаги залежить наполовину від того, як Ви підготуєте шкіру. Спочатку необхідно зробити епіляцію, але не менше ніж за 24 години до нанесення засобу для автозагара, тому що тільки за цей час Ваша шкіра встигне нормально відновитися, що в подальшому надасть можливість рівномірно її пофарбувати. Також потрібно видалити зі шкіри омертвілі клітини за допомогою скрабу для тіла. Особливу увагу необхідно приділяти ліктів і колін, оскільки в цих зонах грубіша шкіра. Після відлущування обов'язково втирайте в коліна і лікті зволожуючий лосьйон для тіла. Також рекомендується нанести крем для тіла на зону живота для того, щоб створити ілюзію ідеального преса після фарбування. Постарайтеся не використовувати парфумерію не менше ніж за 3-4 години до нанесення засобу для автозагара. Обов'язково пам'ятайте, що Ваше тіло повинно бути чистим і сухим.

Перед нанесенням кошти рекомендуємо надіти на руки тоненькі гумові рукавички для того, щоб запобігти фарбування долоньок в помаранчевий колір, оскільки на них розташоване набагато більше часу, і тому колір на долонях буде більш насиченою. Якщо ж у Вас немає бажання надягати рукавички, то тоді слід наносити засіб для автозагара швидко або після нанесення на одну ділянку помити руки з милом і потім аж переходити до іншого.

Починайте наносити засіб для автозасмаги з ніг, піднімаючись поступово вгору по тілу. Для створення більш природного ефекту можна злегка розтерти махрової рукавичкою пофарбовані місця.

Після того як закінчите процедуру Не одягайтеся щонайменше п'ятнадцять хвилин. Це необхідно для того, щоб автозагар до кінця вбрався в шкіру, в іншому випадку помаранчеві плями залишаться на одязі, а на шкірі віддрукуються шви від речей. Для тривалого результату постарайтеся не наносити на шкіру зволожуючий крем і не митися протягом дванадцяти годин. Автозагар необхідно періодично оновлювати, оскільки з часом він змивається.

Ви можете отримати гарний сонячний відтінок на шкірі за допомогою таких засобів для автозасмаги:

1. SUNLESS Bronze Effect від Australian Gold – Лосьйон-автозагар з бронзатором на основі соку алое. Заснований на комплексі компонентів проти раннього старіння шкіри.

2. Teint Divin Self Tanner від Caudalie – Крем-автозагар «Богиня сонця» з двома активаторами засмаги, чудово відновлює сяйво кольору особи.

3. SUNLESS Continuous Spray та SUNLESS Forever Bronze від Australian Gold – Спрей-автозагар і Лосьйон-автозагар з подвійним бронзатором на основі соку алое. Ці кошти чудово підходять для збереження яскравого морського загару.

4. Sunless Facial Tanning Cream від Declare – Крем-автозагар, що попереджає передчасне старіння шкіри і захищає клітини шкіри від дії вільних радикалів.

5. Гель та Лосьйон від Peggy Sage для миттєвого засмаги. Ці кошти миттєво забезпечують золотистий, легкий, абсолютно природний загар.

6. Крем для засмаги без сонця від Peggy Sage – збагачений зволожуючими компонентами, надає обличчю і тілу золотистий природний відтінок.

7. Men Moisturizing Self Tanner Healthy Look від Shiseido – зволожуючий крем автозагар для чоловіків, який надає шкірі обличчя натуральний бронзовий загар.

8. Tinted Self Tanning Gel від Declare - Матуючий гель з ефектом автозагара надає шкірі легкий відтінок і продовжуючи природну засмагу.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua