Догляд за шкірою обличчя влітку


Шкіра в літній період страждає від ультрафіолету, пилу і високих температур, в результаті чого з нею виникає стільки ж проблем, як і взимку. Тому для того щоб попередити запальні процеси і форсування передчасних зморшок, за шкірою обличчя потрібно ретельно доглядати.

Оскільки шкіра під впливом зовнішніх факторів відчуває дефіцит вологи, а з часу виділяється надмірна кількість підшкірного сала, особа вимагає ретельного очищення і зволоження. Правильний догляд за шкірою обличчя влітку необхідно починати з умивання. В цьому Вам допоможе очищуючий засіб, яке не тільки очистить шкіру, але і допоможе зняти запалення і заспокоїти її. Рекомендуємо спробувати такі миючі засоби:

1. Geothermal Cleansing Milk від Gli Elementi - Геотермальне очищає молочко на основі термальної води і гидролизованного альгіну. Засіб надає заспокійливу і очищаючу дію, а також захищає шкіру від згубного впливу зовнішнього середовища.

2. Dermud Gentle Soothing Facial Cleanser від Ahava - Заспокійлива і очищає засіб, яке делікатно видаляє з шкіри всі частинки макіяжу, пилу і бруду . Не сушить шкіру, залишає її бездоганно чистою.

3. Gentle Cleansing Gel від Declare - М'який очищающий гель легкої текстури. Він покращує обмін речовин, м'яко і глибоко очищає шкіру, виявляє протизапальний і антиоксидантний ефект, підсилює захисні функції шкіри.

Після вмивання шкіру потрібно очистити спеціальним тоніком для обличчя, але ні в якому разі не спиртовмісних. В іншому випадку такий засіб принесе відчуття чистоти пір тільки на кілька хвилин і до того ж висушить шкіру і спровокує посилену роботу сальних залоз. Чудово тонізують, заспокоюють і зволожать шкіру обличчя тонізуючі засоби від Ahava, Anubis, Caudalie, Declare, Gli Elementi, Jean D'Arcel, Shiseido, Swissclinical.

Один раз в тиждень слід робити більш глибоке очищення, для цього Вам знадобиться скраб або пілінг. Однак з його використанням необхідно бути обережними, тому що якщо у Вас обгоріла шкіра, то Ви її додатково травмуєте абразивними речовинами.

Також влітку на протягу дня шкіру обличчя можна освіжити за допомогою термальної води, яка поставляє в клітинки додаткову вологу і не псує макіяж. Рекомендуємо спробувати термальну воду Thermal Aqua від Anubis.

Що стосується кремів, то в літній період потрібно використовувати засоби із захистом від ультрафіолету. На вулицю без крему з УФ-фільтром від сонця краще не виходити. Зовсім відмовлятися від зволоження не слід – просто використовуйте крему з легкою текстурою. Сонцезахисний фактор містять такі креми:

1. Dermud Facial Calming Moisturizer SPF15 від Ahava – Крем зволожуючий і заспокійливий з SPF 15;
2. Shining Line Whitening Cream (sun block) від Anubis – Освітлюючий крем;
3. Vinexpert Riche Radiance Day Cream SPF10 від Caudalie – Денний зволожуючий крем SPF10;
4. Protective Day Cream SPF15 від Swissclinical – Захисний денний крем для обличчя;
5. Creme de Jour від Jean D'Arcel – Відновлює денний крем;
6. Hydroforce Cream від Declare – Ультразволожуюча денний крем.

Також догляд за шкірою в літній період можна доповнити зволожуючими масками для особи.

Дотримуючись цих простих правил, Ви знайдете чудову шкіру обличчя, яка буде радувати Вас своїм зовнішнім виглядом в усі пори року.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua