Рекомендації по догляду за шкірою в лазні


Очевидно, що лазня є найкращим місцем для виконання процедур по догляду за тілом. Термічна контрастність і цілющий пар благотворно впливають на шкіру, розкриваючи її пори, а також стимулюють обмінні процеси і циркуляцію крові.

Для того щоб шкіра була шовковистою, м'якою і гладкою, дуже важливо уважно і індивідуально підійти до підбору засобів по її догляду. Підбирайте кошти для догляду по типу Вашої шкіри. Благотворно впливають на шкіру живильні і очищають маски, які готуються з меду, глини або кави. Проте, якщо Ви не до кінця впевнені або просто не знаєте, як правильно користуватися цілющою силою цих дарів природи, то краще купіть готові засоби, які на сьогоднішній день представлені у величезному достатку.

Перед використанням засобу, не забудьте провести тест на реакцію шкіри на це косметичний засіб. Також обов'язково врахуйте той факт, що в лазні шкіра очищається набагато швидше і ефективніше, ніж у ванні або душі, а це значить, що і вплив обраних масок, скрабів, кремів теж буде набагато інтенсивніше.

Для більш ефективного очищення шкіри приблизно за півгодини до початку процедури потрібно утриматися від прийому рідин. Не наносіть засоби при першому поході в парилку. Нехай Ваша шкіра спочатку адаптується, а Ви зможете налаштуватися на корисну і приємну процедуру.

У міру розігрівання шкіри, спочатку очистіть її за допомогою Традиційного чорного мила для тіла з евкаліптом від Peggy Sage. Це мило рекомендують використовувати в східній паровій бані. Чорне мило від Peggy Sage – це дуже ефективний натуральний очищувач, який створений із застосуванням оливкової олії. Мило збагачене вітаміном Е, добре готує шкіру до очищення, а також активізує регенерацію клітин шкіри і чудово виводить токсини.

Після очищення милом скористайтеся сольовим скрабом з ефірними і рослинними оліями Aromatic Peeling Salt від Anubis. Цей скраб для тіла заснований на морській солі з маслами соняшнику і солодкого мигдалю, ефірними маслами розмарину, чебрецю, ромашки. Скраб чудово зволожує, відновлює, тонізує і знімає запалення шкіру. Надає антисептичну і антиоксидатної вплив, покращує насичення шкіри киснем, прискорює кровообіг. Завдавши скраб на шкіру, необхідно ретельно промасажувати шкірні покриви. Частинки солі чудово впораються з очищенням.

Також прекрасний ефект Ви можете отримати з скрабом для тіла Talasso Scrub від GUAM. Цей енергетичний скраб Таласо дбайливо відполірує шкіру. Він надає підтягаючий і тонізуючий ефект. До його складу входять цінні морські компоненти (водорості ГУАМ, суміш масел, морська сіль), які підвищують еластичність шкіри, живить її і відновлює епідерміс. Скраб є ідеальним доглядом за тілом, що поєднує в собі елементи таласотерапії і ароматерапії. Його можна використовувати в сауні або турецькій лазні.

Після лазні або сауни необхідно нанести на шкіру зволожуючий крем. Відмінна зволоження та живлення шкірних покривів Ви можете отримати за допомогою кремів від таких відомих брендів як Ahava, Gli Elementi, Greenland, GUAM, Kings & Queens, Miriam Quevedo, OPI.

Доглядаючи за своєю шкірою в лазні чи сауні, не поспішайте, дайте можливість шкірі і всьому організму відчути в повній мірі благотворний вплив всього процесу.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua