Як відновити посічені кінчики волосся


Багато представниць прекрасної статі стикаються з проблемами посічених кінчиків або пошкодженого волосся. Такі проблеми можуть зіпсувати саму розкішну зачіску і надати всьому образу неохайності. Здорові і гарне волосся – найпотаємніше бажання багатьох жінок. Але як же здійснити свою заповітну мрію і привести в порядок кінчики волосся?

Щоб волосся знайшли здоров'я і красу необхідно систематично і правильно доглядати за ними. По мірі забруднення слід мити волосся теплою водою з шампунем, який відповідає типу волосся. У складі шампуню для пошкоджених і волосся, що січеться повинні бути екстракти липового цвіту, м'яти, паростків пшениці, ромашки, подорожника, а також лецитин, кераміди і вітаміни групи В. Для вирішення проблеми волосся, що січеться ми рекомендуємо Вам використовувати такі шампуні:

Make Age від Echosline – Відновлює шампунь проти старіння волосся, який ідеально підходить для сухих, ослаблених, посічених і пошкодженого волосся. Шампунь збагачений доглядають комплексом, який попереджає ламкість волосся, зміцнює і зволожуючим.

Erayba №12 Shampoo від Erayba – Поживний шампунь з рослинними білками, який активно відновлює структуру волосся. Цей шампунь захищає волосся від пагубного впливу зовнішнього середовища, надає волоссю блиск, здоров'я і м'якість. Шампунь розроблений для пофарбованих і волосся, що січеться. До складу входить гіпоалергенна отдушка. UVB-фільтр.

RepAction B. Repair Bath-Contains Vitamins Moisturizing Action від Dikson – Відновлювальний зволожуючий шампунь з вітамінами, що забезпечує комплексне харчування, дбайливу захист і відновлення ослабленого та пошкодженого волосся. До складу шампуню входить ментол, вітамін F і провітамін B5. Він живить, захищає і глибоко зволожує ослаблені, пошкоджені і зневоднені волосся, а також сприяє їх швидкому відновленню. Систематичне використання цього шампуню дозволить повернути пишність волоссю, активізує їх зростання, зміцнить.

Для усунення проблеми посічених кінчиків волосся потрібно обов'язково користуватися бальзамами і кондиціонерами. Рекомендуємо використовувати незмивний кондиціонер для лікування посічених кінчиків волосся Bed Head Ego Boost від Tigi, оскільки він чудово зволожує натуральні сухі і хімічно пошкоджене волосся, розплутує і розгладжує їх. Цей кондиціонер від Tigi запаює розсічені кінці волосся, надає блиск волоссю за рахунок вмісту в своєму складі кератину, силікону і гидролизированного шовку. Кондиціонер Ego Boost покриває волосся непомітною легкої захисної плівкою.

Також для запобігання утворенню посічених кінчиків рекомендуємо використовувати кондиціонер для додання обсягу Barex Silicium Hair Treatment від Barex. Цей кондиціонер збагачений кремнієм і цинком, які комплексно впливають по всій довжині волосся, покращуючи їх життєстійкість і міцність.

Один раз в тиждень балуйте своє волосся масками, які спеціально розроблені для посічених кінчиків. Ви будете в захваті від використання відновлювальної крем-маски з екстрактом бамбука Crema Midollare Bambu від Dikson. Ця крем-маска призначена для лікування посічених, слабких і неживих волосся, вона чудово відновлює посічені кінці волосся, оберігає від випадання, живить і тонізує волосся.

Прекрасний результат Ви також можете отримати від використання маски для волосся з рослинними білками Erayba №10 Hair Mask від Erayba. Ця активно відновлює ламкі і посекшіеся волосся, активно живить, тонізує шкіру, надає волоссю шовковистість і блиск. Маска рекомендована для волосся, що січеться. До складу входить гіпоалергенна отдушка і UVB-фільтр.

Чудовий ефект дає активна крем-маска Creamactiv від Dikson, оскільки вона заснована на інноваційній формулі, що містить унікальні запатентовані компоненти, які, взаємодіючи з структурою волоса, успішно борються з проблемами посічених кінчиків волосся і їх пористості.

На період лікування необхідно відмовитися від забарвлення і хімічної завивки волосся, а також по мінімуму використовувати праску, фен, плойку, термобігуді. Для швидкого усунення посічених кінчиків перукарі рекомендують використовувати сироватку, флюїд або еліксир для кінчиків волосся, наприклад:

1. Silicium Hair Treatment від Barex – сироватка для кінчиків, що січуться, яка має моментальне дію. Формула сироватки збагачена функціональним кремнієм, який створює плівку для спаювання посічених кінчиків, блиску і захисту волосся.
2. Erayba №15 Instant Serum від Erayba – відновлює сироватка для кінчиків, яка призначена для швидкого лікування посічених кінчиків волосся. Лікує і регенерує волосся, надаючи їх м'якість і блиск. Моментально живить волосся.
3. Estel Curex Repair від Estel – сироватка для посічених кінчиків волосся з природним биополимером, який відновлює посічені і пошкоджені кінчики волосся. Містить гліцерин, провітамін В5 і хітозан. Живить, зволожує і відновлює волосся, надає їм здоровий блиск.
4. Renew Shine Serum від Senscience – сироватка для відновлення посічених кінчиків волосся. Збагачена вітамінним комплексом і зволожуючими компонентами, які ефективно доглядають за волоссям. Сироватка надає блиск і шовковистість волоссю.
5. Energy Hydrating Serum від Biomed – зволожуюча енергетична сироватка, яка лікує посічені кінчики волосся і попереджає нове перетин. Формула сироватки заснована на з'єднаннях силікону, які захищають волосся, надають їм м'якість, силу і блиск, зміцнюють їх структуру.
6. Вio Traitement Liquid Crystal від Brelil – легкий флюїд з ефектом блиску для посічених кінчиків, спеціально розроблений для швидкого догляду за січеться і пошкодженими волоссям. Флюїд збагачений високоефективними компонентами (касторовою олією, полімерами, цітріноніумом, хитозаном, рисовим протеїном, кераміди А2, кератиновим комплексом), які доглядають за волоссям і дарують їм чудовий блиск.
7. Enrich Hair Ends Elixir від Wella – живильний еліксир для кінчиків волосся, який швидко і на тривалий час вирішує проблему з січеться кінчиками волосся. Підвищує щільність і активно відновлює волосся. до складу водить ексклюзивна формула, масло ши, пантенол, вітамін Е.

Також для усунення посічених кінчиків рекомендуємо придбати гребінець з натуральних матеріалів від Rene Furterer. Щодня протягом 10-15 хвилин робіть масаж голови. Сильно пошкоджені кінчики волосся потрібно підстригати один раз в 1-1,5 місяця. Збалансоване і повноцінне харчування також допоможе Вам відновити волосся.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua