Мицеллярная вода - абсолютна безпека для Вашої шкіри


Міцелярно воду винайшли не так давно в Європі. Мицеллярная вода – це абсолютно безпечне для шкіри очищає засобом нового покоління. Вона не являє собою воду в звичайному розумінні цього слова.

Це унікальне косметичний засіб отримують за особливою новітньої міцелярної технології, завдяки якій до складу міцелярної води входить безліч мицелл – крапельок крихітних розмірів, які невидимі неозброєним оком. міцели мають таку структуру, що вони, з одного боку, досить стабільні і тому один до одного не прилипають, а з іншого – вони активно з'єднуються з іншими «сторонніми» частинками. Ці маленькі крапельки наділяють міцелярно воду винятковою здатністю миттєво і м'яко видаляти макіяж з особи.

До речі, міцелярно воду спочатку розробили для догляду за ніжною шкірою немовлят і для лікування шкірних проблем (псоріазу, ксероза, іхтіозу, атопічного дерматиту). У косметичці сучасних представниць прекрасної статі цей засіб виявився зовсім недавно, витісняючи потроху інші миючі засоби. Звичайно ж, адже міцелярно воду використовувати набагато приємніше.

В складі міцелярної води відсутня не тільки луг, а й ПАР (поверхнево-активні речовини). Мицеллярная вода заснована на водних розчинах складних ефірів жирних кислот, які є дисперсійним міцелловий розчином – водою зі зваженими мицеллами жирних кислот, що притягають жир і бруд, абсолютно не пошкоджуючи епідерміс. Цей розчин виглядає як звичайна вода, яка не має ні запаху, ні кольору.

Чудову очищувальну міцелярно воду для зняття макіяжу Cleansing Water випустила відома французька компанія Caudalie. Ця мицеллярная вода м'яко видаляє макіяж і чудово очищає шкіру. Мицеллярная вода від Caudalie заснована на екстракті винограду, ромашці, рослинному гліцерині, м'яті, кмину, Гальбані, які зволожують, заспокоюють і тонізують навіть саму чутливу шкіру.

Також унікальним засобом, що очищає для шкіри обличчя є міцелярно очищає вода від Peggy Sage (Франція). Ця мицеллярная вода однією дією знімає сліди макіяжу і все забруднення з особи, губ і очей. Вона комбінує зволожуючі і тонізуючі властивості рожевої води з відмінними зволожуючими властивостями екстракту бавовни. Мицеллярная вода від Peggy Sage дарує шкірі свіжість і заспокоєння.

Легко і без шкоди шкіру також можна очистити за допомогою води для миттєвого зняття макіяжу Eau Micellaire Demaquillante Express від Christian Dior (Франція). Ця мицеллярная вода відрізняється вкрай дбайливим впливом на епідерміс. Вона миттєво знімає макіяжу, одночасно очищаючи й тонізуючи шкіру. Мицеллярная вода від Christian Dior заснована на екстракті чистої лілії, яка ще й зміцнює шкіру. Ефективність очищає впливу поєднується з дивовижною свіжістю і ніжністю текстури. Очищена і м'яка шкіра буде випромінювати шовковисте ніжне сяйво.

Таким чином, мицеллярная вода справедливо визнана ідеальним унікальним засобом нового покоління, яке дозволяє очистити навіть чутливу шкіру, і при цьому уникнути контакту з дуже жорсткою водою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua