Як позбутися від жовтизни волосся


Світле волосся завжди були і будуть в моді. У наш час також як і сто років тому чоловіки особливу увагу звертають на блондинок. Пройде ще стільки ж часу, а інтерес до блондинок не згасне. І нехай штучне освітлення волосся багато хто вважає зовсім непривабливим і вульгарним, але все також багато жінок для свого волосся вибирають саме блонд.

Ось тільки залишається один момент: ще якихось тридцять років тому жінки могли дозволити собі ходити жовтими, а ось сьогоднішня блондинка повинна залишатися саме білої! У наш час жовтизна на освітленому волоссі виглядає дешево і по-селянськи. Саме тому з нею необхідно боротися. Добре, що сьогодні вистачає косметичних засобів, що допомагає врятуватися від жовтизни волосся.

Проте, отримати ідеально біле волосся не так вже й легко. Вирішивши перефарбувати волосся в платиновий блонд, Ви можете з великим розчаруванням констатувати, що просто стали жовтої.

Саме тому професійні перукарі рекомендують задуматися про можливу появу жовтизни на волоссі завчасно, ще до їх освітлення. Тому перед тим як поміняти свій образ, потрібно волосся підлікувати, зволожити, а також забезпечити їм гарне харчування. Саме із цієї причини протипоказана процедура освітлення для ламких, пересушені, ослабленого волосся. В іншому випадку можна добити остаточно своє волосся, а також вони можуть з великою ймовірністю нерівномірно забарвитися і знайти жовтий відтінок.

Потрібно відзначити і те, що дуже багато залежить від природного кольору волосся: чим темніше він, тим більше знадобиться процедур освітлення для того, щоб досягти бажаного результату. Жовтизна на темному волоссі проявляється більше. Також слід врахувати і попереднє фарбування волосся: якщо колись Ви фарбували волосся, наприклад, хною, то існує велика ймовірність, що Ви станете рудої.

Величезне значення має також фарба для волосся, оскільки деякі фарби якраз і мають ефект «пожовтіння», в той час як інші фарби можуть надавати волоссю попелястий або блакитний відтінок. Тому вибирайте фарбу для волосся з ефектом перлів, срібла або платини від перевірених всесвітньо відомих брендів, наприклад, фарбу від Keramine H (Італія) або Natural Magic (Італія).

Але навіть грамотне тонування і освітлення не дасть гарантій того, що в результаті вийде бажаний білий колір волосся. Та й рано чи пізно ідеально біле волосся почнуть все одно поступово жовтіти. Тому якщо Ви прийняли рішення стати сліпучою блондинкою, то тоді цього необхідно приділити свій час і увагу.

Таким чином, якщо Ви побачили, що Ваше волосся після фарбування стали жовтими, то потрібно відразу ж вимити їх шампунем відтінку для нейтралізації жовтизни сріблястого, фіолетового, платинового або перлового відтінків. Для цього потрібно розвести одну частину оттеночного шампуню з трьома частинами звичайного шампуню. Далі нанесіть рівномірно цю суміш на волосся і потримайте не більш двох хвилин можна шампунь залишати довше на волоссі, в іншому випадку доведеться думати вже про те, як позбутися від фіолетового або ніжно-блакитного кольору волосся.

Взагалі на косметичному ринку в наш час представлений величезний асортимент косметичних засобів, які розроблені для нейтралізації жовтизни: шампуні, ополіскувачі, бальзами, тоніки. Рекомендуємо для нейтралізації жовтизни використовувати такі досить ефективні засоби:

1. Шампунь сріблястий для світлих відтінків для нейтралізації жовтизни і Бальзам Оновлення кольору для світлих відтінків для нейтралізації жовтизни від Concept.
2. Bleach Blondes Shampoo і Bleach Blondes Conditioner від Lee Stafford – Зволожуючий шампунь для освітленого волосся і Зволожуючий кондиціонер для освітленого волосся.
3. Pure Silver Shampoo і Pure Silver Conditioner від Philip Kingsley – Шампунь Чисте срібло і Кондиціонер Чисте срібло.
4. ERRE [Ci] Sport Volumizing Shampoo Anti-Yellow від Dikson – Шампунь для об'єму і проти жовтизни з рослинними екстрактами.
5. S6 Anti-Yellow Shampoo від Echosline – Шампунь проти жовтизни.
6. Care R. Shampoo Antigiallo від Dikson – Шампунь проти жовтизни.
7. Champu cabellos blancos від Salerm – Шампунь для нейтралізації жовтизни.
8. Permesse від Barex – Шампунь проти жовтого відтінку з УФ фільтром і екстрактом братків.
9. Joc Color Line від Barex – Шампунь проти жовтизни " Срібний ".
10. Перлинний кондиціонер від Lebel.

Для підтримки волосся в рівному білому відтінку, слід використовувати перераховані вище засоби проти жовтизни систематично, при кожному 3-4 миття голови.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua