Вибираємо ковдру для літа


Кожна пора року прекрасна по-своєму: зима – снігом, морозом, новорічними святами і лижами, весна – розпускаються квітами і співом птахів, літо – сонцем, морем і подорожами, а осінь – розмаїттям барв і дарами з городів. Залежно від сезону температура на вулиці відрізняється і часом навіть дуже сильно. Температура також змінюється і в наших будинках і квартирах. Якщо сховатися влітку теплим пуховою ковдрою, то буде дуже жарко.

Також при підвищеній температурі навесні і влітку навіть всесезонна ковдра може викликати дискомфорт, так як під ним стане жарко, а якщо розкритися – холодно. Тому бажано мати щонайменше два ковдри: одне – зимовий, друге – літнє. Сьогодні ми розповімо Вам, як правильно вибрати літня ковдра.

В- першу чергу при виборі ковдри слід звернути увагу на показники теплоти. для літнього періоду потрібно вибрати ковдру з такими показниками:

(оо) – полегшена ковдра. Таке ковдру прекрасно пропускає повітря, створюючи при цьому найоптимальніші умови для сну в теплу пору року.

(о) – легка ковдра або друга назва літня ковдра. Чудово підійде для сну в прохолодні літні ночі. Легке ковдру чудово пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю, тобто здатністю вбирати, а потім випаровувати вологу.

Такі позначення на етикетці ковдри допоможуть Вам зробити вірний вибір та при цьому не помилитися. Крім показників теплоти слід особливу увагу звертати ще й на наповнювач. Для літа рекомендується використовувати ковдри з такими наповнювачами:

Натуральне бамбукове волокно

Бамбук є унікальний матеріал, справжній подарунок природи. Популярність бамбукового волокна пояснюється відмінними споживчими якостями і витонченою простотою. Натуральне бамбукове волокно регулює вологість, тому що воно порожнє – це сприяє його вельми хорошою гігроскопічності і високої повітропроникності. Бамбукове волокно – чудовий терморегулятор, оскільки приємно охолоджує і чудово абсорбує вологу, при цьому не створюючи відчуття вогкості. Бамбуковий наповнювач по відчуттях надзвичайно м'який за рахунок якісної переробки.

Бамбукове волокно містить «bamboo kun» – антибактеріальну речовину, яка зберігається навіть після переробки. Завдяки хорошій циркуляції повітря ковдри з бамбукового волокна прекрасно підходять для спекотних літніх днів. Кращими ковдрами з натуральним наповнювачем бамбукового волокна вважаються ковдри від торгових марок Arya і La Scala.

Шовкова волокно

Натуральний шовк є унікальним природним матеріалом. Ковдра з шовковим наповнювачем – це ідеальне рішення для тих людей, у яких підвищено потовиділення. Шовковому волокну також немає рівних по гігроскопічності, оскільки воно може увібрати до 40% своєї ваги.

Шовк за своєю структурою надзвичайно схожий на людську шкіру – він підтримує процес відновлення. Ковдри з шовковим наповнювачем дозволяють дихати шкірі і надають стимулюючу дію. Японські вчені науково довели, що ковдри з шовковим наповнювачем стійкі до бактерій, запобігають виникненню грибків, уповільнюють прояв алергії, а також відновлюють біоенергетику людини.

Усім відомо, що ковдру під час сну на себе бере функції одягу. Залежно від пори року ми змінюємо зимову теплий одяг на легшу – річну. Охолоджуючу дію шовкового волокна прекрасно підходить теплим літнім ночами. Саме тому до літнього спекотного сезону торгова марка La Scala випустила ковдри з 100% натурального шовку: La Scala ODSH Полуторное ковдру і < a href="/catalogue/product/la_scala-1409"> La Scala ODSH Двуспальна ковдру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по домашньому текстилю
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua