Simone DeLuxe (Сімоне) - бессіліконовие кошти для волосся


Simone DeLuxe (Сімоне) – лікувально-косметична лінія засобів для догляду за шкірою голови і волоссям. Продукція Simone DeLuxe розроблена іспанської лабораторією Rofersam Laboratory Cosmetic з безпечних, екологічно чистих і натуральних компонентів з дотриманням строгих стандартів якості EcoCert, за що і отримала відповідний сертифікат.

EcoCert – це організація екологічної спрямованості, що займається сертифікацією речовин, що входять до складу косметичних продуктів. Сертифікація EcoCert являє собою одну з найсуворіших сертифікацій в Європі. EcoCert повністю виключає присутність тваринних жирів і продуктів різних напрямків нафтопереробки в косметичних засобах. Сертифікати французької організації Ecocert визнаються в усьому світі.

Лабораторія Rofersam Laboratory Cosmetic стабільно інвестує в розробку новітньої екологічної косметичної продукції, заснованих на інгредієнтах органічного походження.

Косметичні засоби Simone DeLuxe відносяться до космецевтики, адже вони виявляють дію лікарських продуктів і одночасно дарують відчуття комфорту і насолоди, які притаманні косметичним засобам високої якості.

Продукція Simone DeLuxe має виражену терапевтичну дію, інтенсивно впливає на ріст волосся, чудово відновлює структуру дуже пошкодженого волосся і пригнічує ознаки запалення при себореї і лупи. Безпека засобів Simone DeLuxe підтверджена клінічними дослідженнями і на основі неймовірної досвіду медиків і споживачів продукції протягом багатьох років в різних країнах світу.

На сьогоднішній день надзвичайно складно відшукати інші тріхологіческом продукти, які в собі поєднували б до такої міри обдуманий комплекс активних інгредієнтів. Біотехнологи і медики, які беруть участь в розробці косметичних засобів Simone DeLuxe наодятся на одному рівні з найпередовішими гранями розвитку трихолог, і власне тому в безперервно оновлюється асортимент засобів неодмінно присутні новітні речовини з аргументованою активністю.

Косметична продукція Simone DeLuxe представлена ​​такими серіями:

1. Препарати для глибокого очищення фолікул волосся і усунення себореї

Вплив препаратів цієї серії засноване на себорегулирующее і відмінних очищувальних якостях фітокомплексів, які входять до їх складу і засновані на хвоще, арніки, календули, шавлії, гранаті, розмарин, ялівці. Поверхнево-активні речовини дуже м'яко, але при цьому грунтовно очищають шкіру голови і волосся від надлишку  сального секрету. Також до складу засобів входить ментол, який надає відчуття свіжості. Комплекс фруктових та саліцилової кислот проявляє відлущуючий, пілінг ефект. Екстракт кайенского перцю, вітамінно-мінеральний комплекс, судинорозширювальні інгредієнти сприяють оздоровленню і стимулюють ріст волосся.

2. Засоби для усунення лупи і себорейного дерматиту

Препарати цієї лінії виявляють протигрибкову, протизапальну і очищаючу дію. Засоби засновані на таких активних компонентах, як піроктон оламін, похідні азолу (клімбазол), саліцилова кислота. Також до складу препаратів входять себорегулирующее компоненти і висока концентрація вітамінів. Засоби цієї серії створюють неповторне відчуття легкості і свіжості шкіри голови, усувають запалення і свербіж, повністю ліквідують лупа. При комплексному використанні шампуню, лосьйону і пілінгу можна усунути лупа вже в перший тиждень застосування. Також всі препарати цієї серії знижують випадання волосся.

3.Засоби для зниження випадання волосся

До складу засобів цієї серії входить комплекс стимуляторів росту волосся, який заснований на плацентарного екстракті, кофеїн, аденозин, кайенского перцю, рослинних (фіто) естрогенів, інозитол, вітамінах. Також до складу препаратів входить екстракт карликової пальми, який надійно блокує активність дигидротестостерона – гормону, який найчастіше є причиною випадання волосся. Капіксіл і кегаба – новітні компоненти, що володіють обґрунтованої стимулюючої активністю, не мають звикання і побічних ефектів, а також не мають синдромом відміни. Всі кошти цієї серії мають судинорозширювальний ефект. У препарати також входять кератин, колаген, пантенол, які позитивно впливають на структуру волосся, надаючи їм блиск і обсяг. Всі препарати створюють чудове відчуття свіжості.

4. Засоби подвійної дії – для відновлення структури і зниження випадання волосся

Засоби цієї серії проявляють унікальний подвійний ефект, оскільки одночасно покращують структуру волосся і стимулюють їх зростання. Препарати серії засновані на високоактивні комплексі стимуляторів росту волосся і антиандрогенів, які розроблені на плацентарного екстракті, маточне молочко, інозитол, аденозин, кофеїн, кайенского перцю, фітоестрогенах, вітамінах і судинорозширювальних компонентів. Крім сприятливого впливу на ріст волосся, ці кошти чудово відновлюють структуру сильно пошкодженого волосся за рахунок високої концентрації пантенола, колагену і кератину. Після їх використання волосся знаходять еластичність, силу, додатковий обсяг і блиск.

5. Засоби для відновлення пошкодженої структури волосся

Препарати цієї серії відновлюють впорядкованість фібрилярних структур коркового шару волосся і внутрішню їх структуру, а також ліпідний бар'єр і кератин на поверхні волосся. Такі якості досягаються за рахунок великої концентрації синергетично працюють інгредієнтів – колагену, кератину, екстрактів водоростей, гідролізату шовку, фосфоліпідів і сфинголипидов, масла орхідеї і екстрактів інших олійних рослин. Вітаміни і маточне молочко бджіл додатково живлять волосся. Препарати запобігають патологічне перетин кінчиків волосся. Після використання коштів волосся стають еластичними, увлаженной, об'ємними, вони чудово вкладаються. Істотно зменшується кількість випадають волосся.

Сподіваємося, що одного разу спробувавши препарати Simone DeLuxe, Ви будете вражені їх надзвичайно високою ефективністю і якістю, а також Ви відчуєте справжнє естетичне задоволення.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua