Як правильно обрізати нігті на руках


Нігтики нам потрібні не тільки для створення гарного малюнка і доповнення наймоднішого образу. Вони також необхідні нам для захисту кінчиків пальців від травм. Проте, при створенні манікюру чомусь не всі жінки надають значення правильному обрізання нігтів.

Виявляється, що правильне обрізання нігтів на руках потрібно не тільки для краси – воно в першу чергу необхідно для власного здоров'я. Якщо нігтики неправильно обрізати, то це може привести до таких проблем, як вростання нігтя в шкіру, що дуже неприємно. Також при обрізанні нагідок слід особливо обережно ставитись до манікюрними інструментами, оскільки навіть через невелику ранку або поріз можна легко підхопити інфекцію.

Фахівці рекомендують обрізати нігті по природній формі, не дивлячись на те які вони по довжині. Навіть якщо Ваша форма нагідок далека від ідеалу, все одно обрізайте за формою – так буде комфортніше і безпечніше. Природність завжди в моді. Також закруглений ніготь не буде вростати в шкіру, нігтики завжди будуть красивими і доглянутими, не розколеться нігтьова пластина.

Обрізаючи нігтики, ні в якому разі не стрижіть їх «під корінь». Деякі жінки кажуть, що так практичніше, але вони просто не знають, що такий «практичністю» приносять собі тільки шкоду. Справа в тому, що під нігтьової пластиною розташована надзвичайно ніжна шкіра. Саме тому ідеальної довжиною для коротких нігтів повинна бути довжина не менше ніж один міліметр.

Для стрижки нігтів необхідно використовувати спеціальні ножиці для нігтів або кусачки для нігтів.
Ножички мають свою перевагу – працюючи з ними не треба міняти положення рук. Манікюрні ножиці для обрізання нігтів повинні бути міцними і товстими – це дозволить зістригти навіть дуже жорсткі і щільні нігті. Ножички для нігтів можуть бути як з прямими, так і з злегка закругленими лезами. Пам'ятайте, що обрізання нігтів слід проводити тільки кінчиками інструменту. В кінцевому результаті, обрізана поверхня нігтя повинна виглядати як гладка рівномірна лінія без виступаючих країв.

Манікюрні кусачки – це альтернатива ножиць. Кусачки рекомендують використовувати для догляду за жорсткими і твердими нігтями. Їх можна застосовувати для обрізання нігтів на руках і ногах.

Зустрічаються нігтики з більш широкою площею зрощення з ложем нігтя. З такими нігтями необхідно працювати обережно. Перед тим як обрізати такі нігті необхідно уважно їх розглянути не тільки зверху, але також і спереду. Потім нижній край кніпсер прикладають до нижньої частини нігтики без натиску і починають стригти. Так можна вберегтися від ушкоджень нігтя і шкіри.

Після стрижки нагідок необхідно зробити ґрунтовну, але обережну очистку нігтьового жолобка, а також гіпоніхіума (шкіри під вільним краєм нігтики). на нігтьове ложе не можна занадто сильно натискати, також не можна піднімати ніготь. Для цієї процедури необхідно вказівним і великим пальцями вільної руки лише відтягнути зовні нігтьової валик, наскільки це буде можливо.

Після того як Ви очистите нігтьової жолобок, необхідно відшліфувати нігті пилкою. Краще придбати скляну пилочку, оскільки вона не залишає зачіпок і нерівностей.

Навчіться правильно обрізати свої нігті – і тоді у Вас ніколи не виникне з ними проблем!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua