Розтяжки: як запобігти і позбутися від них


Розтяжки (стрії) представляють собою поширений косметичний недолік, який знайомий багатьом жінкам і навіть окремим чоловікам. Розтяжки – це червоні або фіолетові смужки на шкірі, які з плином часу стають рожевими або білими. Багато факторів можуть призвести до виникнення розтяжок – активне зростання, статеве дозрівання, вагітність, різкі коливання у вазі, вживання гормональних препаратів, ендокринні захворювання, а також спадкова схильність.

Найчастіше розтяжки з'являються під час вагітності. Але не обов'язково за радість народження дитинки розплачуватися красою шкіри. Просто слід користуватися кремом від розтяжок, оскільки він може допомогти зменшити вже сформувалися стриї та запобігти виникненню нових. Якщо ж Ви боїтеся заподіяти шкоду малюкові, то тоді використовуйте крем від розтяжок, який спеціально розроблений для вагітних.

Косметичні засоби від розтяжок виробляють багато косметичних компаній. До їх складу входять різні ефірні масла, екстракти рослин, колаген, еластин, ретинол, вітаміни. Вони зволожують і зміцнюють шкіру, збільшують її еластичність і активізують регенерацію клітин.

Для того щоб запобігти появі расстежек, постарайтеся переглянути свій раціон харчування. Включіть до свого меню побільше продуктів, які містять жирні кислоти; віддайте перевагу рослинній олії. Також принесе величезну користь прийом вітамінів Е, А, С.

Лікуванню найкраще піддаються свіжі рубці, червоного або фіолетового кольору. Користуючись спеціальними засобами від розтяжок, вони допоможуть повністю позбутися від рубців або зробити їх практично непомітними. Крем від розтяжок слід наносити щодня на місця, де найбільш вірогідне виникнення розтяжок: на груди, живіт, стегна, поперек.
Однак якщо стрії вже побіліли, то тоді доведеться вже вводити «важку артилерію» – хімічний і механічний пілінг. У дуже важких випадках від розтяжок допоможе позбутися лазер. Але будьте уважні при підборі клініки, оскільки мова йде ж про Ваше здоров'я і красу.

Пам'ятайте завжди, що будь-яку проблему легше запобігти. Тому при перших же ознаках можливого виникнення розтяжок використовуйте спеціальні косметичні засоби і ефірні масла від розтяжок від перевірених всесвітньо відомих компаній-виробників, наприклад:

1. Talasso Burro Corpo від GUAM – поживне масло для тіла від розтяжок Таласо попереджає возікновеніе розтяжок, а також бореться з в'ялістю шкіри. Масло робить шкіру еластичною, а також відновлює тургор. Що входять до складу активні інгредієнти глибоко зволожують і живлять шкіру.

2. Crema Smagliature Inthenso від GUAM – крем інтенсив від розтяжок для грудей і тіла попереджає формування розтяжок і робить вже існуючі стрії менш видимими. До складу крему входять такі активні компоненти, як водорості GUAM, рутин, екстракт квасолі лімської, які надають шкірі м'якість, гладкість, бархатистість і еластичність.

3. Stretch Marks Cream від Gli Elementi – крем проти розтяжок з найніжнішої текстурою. Крем вбирається швидко в шкіру завдяки термальною сірчистої воді, яка входить до складу. Крем чудово підходить для масажу, який мабуть коригує розтяжки, а також відновлює пружність шкіри, активізує діяльність клітин, які підтримують еластичність шкіри.

4. Resolution Rass Cream від Akys – крем для тіла проти розтяжок з потрійним дією: зміцнює і зволожує шкірний  покрив; розслабляє, тонізує і попереджає старіння шкіри; надає шкірі еластичність. Крем є ідеальним засобом для зміцнення грудей і усунення розтяжок.

5. Total Skin Anti-Stretch Cream від Anubis – відновлюючий крем від розтяжок і рубців. Крем інтенсивно зволожує шкіру, відновлює її, робить пружною, підвищує захисну функцію шкіри. Покращує в шкірі обмінні процеси, а також стимулює місцевий кровообіг.

6. Firming Body Lotion від Jean D'Arcel – зміцнювальний молочко для тіла, яке засноване на спеціальній формулі для комплексного зміцнення і розгладження шкіри. Істотно збільшує пружність шкіри, підвищує еластичність шкіри, запобігає розтяжки. При систематичному використанні молочко знижує вираженість розтяжок, рубців і шрамів. Екстракт водоростей разом з зволожуючими компонентами, ефективно зволожує і зміцнює шкіру.

7. Jasmine Oil від Anubis – ефірне масло жасмину, яке надає ревіталізірующее, зволожуючу і відновлює дію. Масло асміна робить більш еластичною шкіру, сприяє поліпшенню її влагоудерживающих властивостей. Знімає запалення, а також сприяє згладжування розтяжок і рубців.

8. Neroli (Orange Flower) Oil від Anubis – ефірне масло неролі (квітки апельсинового дерева). Масло неролі надає найпотужніше поживне, тонізуючу, зволожуючу і відновлює дію на шкіру. Ефірна олія неролі чудово омолоджує, розгладжує зморшки, звужує пори, надає шкірі еластичність і пружність. Масло активізує мікроциркуляцію шкіри і є чудовим засобом для згладжування рубців і розтяжок.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua