Догляд за шкірою навколо очей


Кожна жінка намагається якомога довше залишатися красивою, привабливою і молодий. Для цього вони сидять на численних різноманітних дієтах, активно займаються спортом, відмовляються від руйнівних тіло і душу шкідливих звичок. Однак навіть сама бездоганна жіноча фігура і витончені риси обличчя не зможуть приховати недоглянуту в'ялу шкіру навколо очей.

Шкіра навколо очей набагато раніше, ніж шкіра інших частин тіла, старіє, втрачає колишню свіжості під впливом зовнішніх умов і згубного неправильного способу життя. Всім відомі вороги жіночої привабливості – це і тривалі стреси, і недосипання, і зорове стомлення, довга робота перед монітором комп'ютера і ще багато іншого. Втрата свіжості шкіри в області навколо очей виражається в темних плямах під очима, припухлість, у формуванні дрібних і глибоких зморшок.

А причина таких негативних процесів – це дуже тонкий шар епідермісу, в якому немає м'язів і жиру, що забезпечують пружність і захист шкіри. А до набряків під очима призводить нерівномірний розподіл підшкірної клітковини.

Косметологи рекомендують кожній жінці, починаючи з 25 років ретельно доглядати за шкірою навколо очей. Правильний догляд полягає в очищення, зволоження і тонізації ніжної шкіри.

Очищення – це процедура зняття макіяжу з вій і століття, яке слід виконувати щодня перед сном. Очищати тонку шкіру повік потрібно тільки лише за допомогою спеціальних косметичних засобів. Але пам'ятайте, що кошти, які засновані на жирах, краще використовувати для видалення водостійкої косметики. Ні в якому разі не лягайте спати, попередньо не змивши косметику, навіть як би сильно Ви не втомилися. Рекомендуємо використовувати такі засоби, що очищають:

1. Source Gentle Eye Make-Up Remover від Ahava – Засіб для зняття макіяжу з очей;
2. All Mascaras! від Helena Rubinstein – Лосьйон для зняття макіяжу;
3. Gentle Eye Make-up Remover від Declare – Демакіяж для шкіри навколо очей;
4. Vital Line Make-Up Remover Gel For Eyes and Lips від Anubis – Гель для зняття макіяжу з повік та губ;
5. Demaquillant pour les Yeux від Jean D'Arcel – Демакіяж для очей;
6. Demaquillant Yeux Intense від Chanel – Рідина для зняття макіяжу з очей двофазна.

Зволоження є ключовим етапом догляду за ніжною шкірою навколо очей. На цьому етапі слід користуватися спеціальними живильними або зволожуючими кремами, гелями або лосьйонами. Зволожуючий засіб має чудово вбиратися, а також воно має володіти додатковим впливом, наприклад, заспокоювати сильно роздратовану шкіру. Для сухої шкіри навколо очей краще застосовувати креми, які сприяють розгладженню зморшок, що з'явилися в результаті дефіциту вологи. Зволожуючі лосьйони розроблені для «швидкого» догляду за ніжною шкірою навколо очей: вони не залишають блиску, швидко вбираються, розгладжують шкіру. А ось гелі особливо ефективні для тих жінок, у яких повіки схильні до припухлість або мають високу чутливість. Гелі також чудово підходять тим жінкам, які носять контактні лінзи. Рекомендуємо для зволоження ніжної шкіри навколо очей використовувати високоякісні засоби від Miriam Quevedo (Іспанія), Ahava (Ізраїль), Caudalie (Франція), Anubis (Іспанія), Jean D'Arcel ( Франція - Німеччина), Declare (Швейцарія), Fresh Look (Ізраїль), Swissclinical (Швейцарія).

Для тонізації шкіри навколо очей рекомендуємо використовувати засоби на рослинній основі, які заспокоять і освіжать шкіру. Одним з таких засобів є Eau De Raisin Grape Water від Caudalie – зволожуюча виноградна вода для особи, яка абсолютно натуральна. Цю воду отримують безпосередньо з винограду під час його збору. Зволожуючу виноградну воду рекомендують використовувати як тонізуючий засіб після зняття макіяжу, а також для зволоження і освіження протягом дня.

Косметологи також рекомендують робити один раз на тиждень живильну маску для повік. Чудовий результат Ви можете побачити після використання ліфтинг-маски для контуру очей Eye Contour Mask від Anubis або розслаблюючій маски для очей Lifting Eye Mask від Jean D'Arcel.

Потрібно постійно дотримуватися вище перерахованих рекомендацій – і тоді догляд за ніжною шкірою навколо очей стане для Вас приємним заняттям, а сама шкіра буде радувати своїм чудовим видом ще довгий час.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua