Як позбутися від зморшок навколо очей


Немає нічого красивішого відкритою і щирої посмішки – такий посмішки, коли здається, що навіть очі сміються! Проте, у оптімісток і шанувальниць красиво і багато посміхатися часто формуються зморшки навколо очей. Ці зморшки часом називають «промінчиками». Хоч мімічні зморшки навколо очей говорять про веселу вдачу, все ж багато представниць прекрасної статі воліли б звільнитися від такого специфічного прикраси. Зовсім не обов'язково постійно контролювати свою міміку, досить просто знати про те, як прибрати зморшки навколо очей, оскільки вони все одно з'являться згодом у всіх.

Спочатку з'ясуємо, чому ж ці зрадницькі прикмети старості виникають на наших очах. Ось основні три причини появи зморшок навколо очей:

1. Шкіра навколо очей надзвичайно ніжна і тоненька: вона вкрай вразлива і дуже швидко зневоднюється. А всім відомо, що якщо шкірі не вистачає вологи, то на ній відразу ж з'являються зморшки.

2. Якраз шкірі навколо очей найбільше дістається від декоративної косметики: тіні для повік, підводка для очей, туш для вій – все це, звичайно ж, прикрашає жінку, але абсолютно не радує шкіру. Безсумнівно, ми і змиваємо всю косметику не кращим чином: стабільно розтягуючи шкіру, а потім ще й забуваємо за нею доглядати. Саме тому, якщо Вам 20 років, то тоді пора вже починати доглядати за ніжною шкірою навколо очей. Та й жінкам постарше ніколи не пізно починати займатися своєю красою.

3. Зморшки виникають від того, що ми постійно будуємо пики, жмуримося на сонці, сміємося або плачем. І тут нічого не можна вдіяти, адже всі ми люди, і прояв емоцій – це наше природне стан.

Для того щоб запобігти появі зморшок, в першу чергу потрібно почати правильно доглядати за шкірою навколо очей:

По-перше, щодня очищати перед сном шкіру навколо очей за допомогою спеціальних засобів для зняття макіяжу. Рекомендуємо використовувати високоякісні миючі засоби від таких всесвітньо відомих брендів, таких як Ahava (Ізраїль), Helena Rubinstein (США), Anubis (Іспанія), Chanel (Франція), Declare (Швейцарія), Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), Peggy Sage (Франція).

По друге, вранці і ввечері зволожувати ніжну шкіру повік по її типу спеціальними кремами, лосьйонами або гелями, які спеціально розроблені для шкіри навколо очей. Великою популярністю користуються такі високоефективні зволожуючі засоби:

По-третє, хоча б один раз на тиждень користуватися масками для шкіри навколо очей. Наприклад, Ви можете використовувати розслаблюючу маску для очей Lifting Eye Mask від Jean D'Arcel, яка розроблена для вікової шкіри, вона надає омолоджуючу дію, а також істотно зменшує глибокі зморшки.

В- четверте, рекомендуємо в будь-який момент дня розпорошувати на все обличчя, попередньо закривши очі, зволожуючу, освіжаючу еліксир-воду. Наприклад, чудовий ефект дають такі кошти: Beauty Elixir від Caudalie – еліксир-вода для краси особи, яка поєднує властивості сироватки і тоніка, розгладжує шкіру і яка розроблена на основі прославленого еліксиру молодості угорської королеви Ізабелли (17 століття); а також Brumisateur від Evian – спрей, який поліпшує стан шкіри, освіжаючий і тонізуючий її, на основі природної мінеральної води з Французьких Альп.

Але якщо у Вас дуже глибокі зморшки, то тоді, крім вище перерахованих коштів, необхідно ще і додатково використовувати спеціальні сироватки для контуру очей. Рекомендуємо спробувати такі кошти:

1. Сироватка для контуру очей від Botlux – впливає прямо на мімічні зморшки і «гусячі лапки» навколо очей.

2. Vinexpert Anti-Ageing Serum Eyes And Lips від Caudalie – сироватка-ліфтинг для очей і губ, яка моментально підтягує шкіру навколо очей, розгладжує зморшки, зменшує набряклість і темні кола під очима.

3. Eye Contour Professionaltreatment Kit від Anubis – набір для комплексного догляду за контуром очей, забезпечує ліфтинг, розгладжує зморшки, усуває напругу, знімає ознаки втоми і набряки.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua